Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 453979 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:соларен хороскоп
« Отговор #640 -: Октомври 31, 2010, 09:27:39 pm »
Тълкуването ви  за изгряваща венера в натала... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #641 -: Октомври 31, 2010, 09:37:50 pm »

Анджелина Джоли, Ашвария Рай  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #642 -: Октомври 31, 2010, 09:43:07 pm »

Анджелина Джоли, Ашвария Рай  ;D

Момичеее , гледам си мойта соларма кучка за 2010-2011 и ми се изпраЙ козината...
Нещо не мога да отворя астрокома исках да го кача..... :( :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #643 -: Ноември 01, 2010, 07:51:35 am »
Поправям си грешката:

Ако искаш да си поправиш грешката, пусни солар за 2010 / 2011

;)

Защо за 2010/2011? Питам за годината от предстоящия ми рожден ден нататък (който е през 2011), т.е. в периода 2011 - 2012.
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

« Отговор #644 -: Ноември 01, 2010, 08:04:03 am »
Поправям си грешката:

Ако искаш да си поправиш грешката, пусни солар за 2010 / 2011

;)

Защо за 2010/2011? Питам за годината от предстоящия ми рожден ден нататък (който е през 2011), т.е. в периода 2011 - 2012.

ОК, но ако те интересува периода 2010-2011 години, трябва да направиш солар 2010-2011

;)

« Отговор #645 -: Ноември 01, 2010, 04:32:36 pm »

ОК, но ако те интересува периода 2010-2011 години, трябва да направиш солар 2010-2011

;)

Не, интересувам се от предстоящата година, не от изминаващата.
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #646 -: Ноември 12, 2010, 09:50:43 pm »
как бихте тълкували соларен марс в дева в соларен 8ми дом и в натален 9ти и соларната луна е там в лъв :)
марса е в квадрат със соларното слънце и опозиция на нептун...
за операция ли иде реч?
Важни ли са соларните домове или е по-важно в кои натални домове попадат соларните планети  :rolleyes:
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Divna

« Отговор #647 -: Ноември 13, 2010, 07:25:40 am »
Дивнаааа, прочете ли я тая врътка тук за соларната Луна и 108мия ден?  :P
Знаеш ли го тоя метод?

Прочетох я. Голямо смятане е паднало.  ;D
Ще разказваш ако даде някаква събитийност.  ;)

*

Divna

« Отговор #648 -: Ноември 13, 2010, 07:34:20 am »
Значи Луна ти е доста чувствителна в радикса.

Кой дом управлява и как е аспектирана?

*

Divna

« Отговор #649 -: Ноември 13, 2010, 07:39:29 am »
А това разказах ли ти го  -  един миг, който преобърна живота ми ( в положителна посока) - случва се точно когато тр. Луна е била в точен съвпад до секундата с нат. Парс Фортуна.
Тя е на 5 гр 57 в Риби, а този миг се случва точно когато Луната е била в този градус и минути.

Сигурна ли си, че идва само от Луна? Тя е бърза и да направи такъв незабравим момент, да преобърне живота ти ... малко ми изглежда свръх реално  :-\

*

Divna

« Отговор #650 -: Ноември 13, 2010, 07:41:44 am »
Значи Луна ти е доста чувствителна в радикса.

Кой дом управлява и как е аспектирана?

Управлява 11 дом, но целият 10 дом е зает от Рака, та съупр. 10 дом.
Иначе е стресирана от Уран  в квадрат... има и тригон Плутон , но те са разходящи аспекти.

Най-точния й аспект е с Юпитер - опозиция.

В момента транзитен Нептун У7ми е в опозиция нат. Юпитер У4.  ;D Като Луната е замесена в цялата история. А тр. Юпитер е баш на ДС ретро... след седмица тръгва директен, нали..  :P

Значи, Луна е съуправител на дома на съдбата ти също /МЦ/.

*

Divna

« Отговор #651 -: Ноември 13, 2010, 07:46:44 am »
А това разказах ли ти го  -  един миг, който преобърна живота ми ( в положителна посока) - случва се точно когато тр. Луна е била в точен съвпад до секундата с нат. Парс Фортуна.
Тя е на 5 гр 57 в Риби, а този миг се случва точно когато Луната е била в този градус и минути.

Сигурна ли си, че идва само от Луна? Тя е бърза и да направи такъв незабравим момент, да преобърне живота ти ... малко ми изглежда свръх реално  :-\

Е има и много други показателни аспекти... но в този миг ми направи впечетление как Луната и нат. Парс Фортуна са били в едно.

Парс Фортуна е една от най-уважаваните арабски точки. Явно при теб е добре аспектирана в радикса. В кой дом е и кой е управителят й?

ПП: Тр. Марс скоро застава над моята ПФ. В радикса Марс е в точен съвпад със СЛВ и с ИЦ и в точен тригон с Уран, който е диспозитор на Марс и СЛВ. Интересно ми е  дали ще има някакво проявление, защото Марс/СЛВ и ПФ в радикса са ми в секстил.

*

Divna

« Отговор #652 -: Ноември 13, 2010, 07:53:02 am »
Да, Дивна. Според индийската Луната  е даракарака демек сигнификатор на благоверния ...  :P

И гледай друго, оспамихме, ама после ще изтрием...

Прогресивна Луна в Овен сега е на 22 гр, отива към точна опозиция с прогресивна Венера на 23 гр Везни.  След няма и 2-3 месеца се активира наталната опозиция Луна ( 24 гр Водолей) - Юпитер ( 25 гр Лъв) . Връзките ще са хармонични, та се надявам на компромисни решения в сферата 7ми дом.  :P
А в момента прогресивен АС е в точен съвпад с нат. Плутон, ох..! Трансформираме се, променяме...

Ая, докосне ли Плутон, трансформацията е неизбежна. При мен тази година сол. Плутон ми е в 1ви сол. дом. Рожденният ми ден беше на 23, само след няколко дни Плутон си каза думата - случи се нещо, което преобърна съдбата ми, смени начина ми на мислене и поведението. Тази сол. година още с настъпването й ми промени живота много.

*

Divna

« Отговор #653 -: Ноември 13, 2010, 07:58:01 am »
Парс Фортуна при мен е на 5 гр 57 в Риби. Тоест управлява я Нептун, а той е Управител на ДС.  Парс фортуна ми е в точна опозиция с Лилит.  :P  
Също можем да отчетем и опозцииите й с Меркурий и със СЛВ.
Хм, значи ЮЛВ съвпада с фортуна,оооо ....  :mellow:

Дано , ти донесе нещо по Марс и Фортуна..  :rolleyes: ;)

Ааа, при мен тази сол. година сол. СЛВ ми е в съвпад с нат. ПФ, а сол. ЮЛВ е в съвпад със сол. ПФ  ;D

*

Divna

« Отговор #654 -: Ноември 13, 2010, 08:03:24 am »
Ая, мерси за топлите думи!

Не си давам зор за нова връзка. В момента дори бягам от мъжете. Днес един ме сваля, а аз така го изгледах, че явно си помисли, че ми има нещо.  ;D

А как ти се отрази Сатурн в 1ви дом?

*

Divna

« Отговор #655 -: Ноември 13, 2010, 08:26:22 am »
На мен в първи ще ми направи съвпад с Луна.  :-[ Ама дано да ми донесе нещо хубаво. Когато тр. Плутон ми беше върху нея се запознах с мъжа ми. Сега прогр. Слънце и дир. Плутон са на няколко минутки от точния съвпад с Луна. Ще видим какво ще им е проявлението.

*

Asol

• 4140
« Отговор #656 -: Ноември 13, 2010, 02:00:55 pm »
Дивна, струва ми се, че може и тази година да имаш подобни възможности в емоционалната сфера. Следващият ти солар Плутон е около МЦ и има вероятност да промениш някакво статукво.

« Отговор #657 -: Ноември 17, 2010, 09:40:03 pm »
   Днес колежка има рожден ден, някой иска ли да види солара й и да коментира. Професията й е видна в натала. Но нас повече ни интересува в личния живот - ще има ли събития - като забременяване и раждане.

*

Uran

• 6041
« Отговор #658 -: Ноември 17, 2010, 10:05:47 pm »
В банка ли работи? ;D

Соларен К8 в съвпад с натална Луна-майчинство, соларен 5 дом попадащ в натален 12-ти-оттегляне, соларна Венера (У8 в радикса) почти в съвпад с натален Плутон в 8 радикален дом.
Има изгледи за подобно събитие. :blink: Сатурн на К8 що чини :-\

« Отговор #659 -: Ноември 18, 2010, 01:34:09 pm »
  Благодаря Уран  :wub:, за включването - не е в банка - юристка е. А може ли картата да отразява само вътрешната й нагласа - силно желание  :lol: