Тълкуването ви за изгряваща венера в натала... :blink:
Цитат на: Марая в Октомври 31, 2010, 09:27:39 pmТълкуването ви за изгряваща венера в натала... :blink:Анджелина Джоли, Ашвария Рай
Цитат на: Tornquist в Октомври 26, 2010, 09:28:41 pm Поправям си грешката:Ако искаш да си поправиш грешката, пусни солар за 2010 / 2011
Поправям си грешката:
Цитат на: Яспис в Ноември 01, 2010, 07:44:13 amЦитат на: Tornquist в Октомври 26, 2010, 09:28:41 pm Поправям си грешката:Ако искаш да си поправиш грешката, пусни солар за 2010 / 2011 Защо за 2010/2011? Питам за годината от предстоящия ми рожден ден нататък (който е през 2011), т.е. в периода 2011 - 2012.
ОК, но ако те интересува периода 2010-2011 години, трябва да направиш солар 2010-2011
Дивнаааа, прочете ли я тая врътка тук за соларната Луна и 108мия ден? Знаеш ли го тоя метод?
А това разказах ли ти го - един миг, който преобърна живота ми ( в положителна посока) - случва се точно когато тр. Луна е била в точен съвпад до секундата с нат. Парс Фортуна.Тя е на 5 гр 57 в Риби, а този миг се случва точно когато Луната е била в този градус и минути.
Цитат на: Divna в Ноември 13, 2010, 07:34:20 amЗначи Луна ти е доста чувствителна в радикса.Кой дом управлява и как е аспектирана?Управлява 11 дом, но целият 10 дом е зает от Рака, та съупр. 10 дом.Иначе е стресирана от Уран в квадрат... има и тригон Плутон , но те са разходящи аспекти.Най-точния й аспект е с Юпитер - опозиция.В момента транзитен Нептун У7ми е в опозиция нат. Юпитер У4. Като Луната е замесена в цялата история. А тр. Юпитер е баш на ДС ретро... след седмица тръгва директен, нали..
Значи Луна ти е доста чувствителна в радикса.Кой дом управлява и как е аспектирана?
Цитат на: Divna в Ноември 13, 2010, 07:39:29 amЦитат на: aiia в Ноември 13, 2010, 07:31:22 amА това разказах ли ти го - един миг, който преобърна живота ми ( в положителна посока) - случва се точно когато тр. Луна е била в точен съвпад до секундата с нат. Парс Фортуна.Тя е на 5 гр 57 в Риби, а този миг се случва точно когато Луната е била в този градус и минути.Сигурна ли си, че идва само от Луна? Тя е бърза и да направи такъв незабравим момент, да преобърне живота ти ... малко ми изглежда свръх реално Е има и много други показателни аспекти... но в този миг ми направи впечетление как Луната и нат. Парс Фортуна са били в едно.
Цитат на: aiia в Ноември 13, 2010, 07:31:22 amА това разказах ли ти го - един миг, който преобърна живота ми ( в положителна посока) - случва се точно когато тр. Луна е била в точен съвпад до секундата с нат. Парс Фортуна.Тя е на 5 гр 57 в Риби, а този миг се случва точно когато Луната е била в този градус и минути.Сигурна ли си, че идва само от Луна? Тя е бърза и да направи такъв незабравим момент, да преобърне живота ти ... малко ми изглежда свръх реално
Да, Дивна. Според индийската Луната е даракарака демек сигнификатор на благоверния ... И гледай друго, оспамихме, ама после ще изтрием...Прогресивна Луна в Овен сега е на 22 гр, отива към точна опозиция с прогресивна Венера на 23 гр Везни. След няма и 2-3 месеца се активира наталната опозиция Луна ( 24 гр Водолей) - Юпитер ( 25 гр Лъв) . Връзките ще са хармонични, та се надявам на компромисни решения в сферата 7ми дом. А в момента прогресивен АС е в точен съвпад с нат. Плутон, ох..! Трансформираме се, променяме...
Парс Фортуна при мен е на 5 гр 57 в Риби. Тоест управлява я Нептун, а той е Управител на ДС. Парс фортуна ми е в точна опозиция с Лилит. Също можем да отчетем и опозцииите й с Меркурий и със СЛВ. Хм, значи ЮЛВ съвпада с фортуна,оооо .... :mellow:Дано , ти донесе нещо по Марс и Фортуна.. :rolleyes: