Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 452364 Прегледи
Re:соларен хороскоп
« Отговор #760 -: Декември 28, 2010, 10:02:44 pm »
Да си довърша мисълта по картата на Кайли

Това беше първата част:

Като гледам солара на Кайли си мисля за следните неща - възможна финансова стабилност - акцентирани натални 2-8ми домове. Сол АС е в подвижен знак - промяна, меркуриево завръщане на нат. място - подписване на  документ с работно естество. Мисля, че този солар на Кайли е много материален  ;)
Инетерсно къде е прогр Луна и дирекции нещо....ако може някой да ги качи в онази комбинация в астлрокома с 3-4 прогностични метода. :rolleyes:

ПП
Сега видях, че соларното АС е в кардинален знак, но това само ще направи нещата по-категорични! ;)

Към момента прогр Луна е в съвпад с Юпитер във втори - У2ри натален - съгласно орбисите в следващите 5-6 месеца можеш да очакаваш подобрение в придобивки или заплащане. Дирекционната Луна е в апликиращ тригон към нат Юпитер 2* - трябва да започне да се усеща благотворното й влияние. Това продължава поне 3-4 години.

Транзитните Юпитер и Уран ще се разкарат в до 2 месеца от Луната ти и най-сетне няма да се чувстваш напрежение. Юпитер ще премине бързо 5ти дом - използвай го за фиртове и забавления или неформални контакти - февруари 2011 до юни 2011. Защо пък да не се занимаваш известен преиод с развитие на някакъв твой талант - ей така за удоволствие, без цел. Що не вземеш да опиташ и някакви игри на щастието? Не, че Марс ощастливава  ;D, но пък е връзка между 1ви, 5ти и 8ми  :rolleyes:.

От Юли 2011 Юпитер трайно ще се настани в твоя 6ти дом и мисля, че това ще е основния период, в който солара ще се реализира от материалната си страна. От там ще направи един мноого продължителен тригон към стелиума ти в Козирог.

Сънчевото затъмнение на 4,01 ще е в съвпад с Юпитера ти - още веднъж акцент върхи това
Сънчевото затъмнение на 1,07 ще е в съвпад с Марса ти в 8ми, У5ти и У1ви - внимателно с остри предмети. Може да излезе на бял свят някоя твоя неподозирана дарба  :blink: или задрямала страст ;)

Това, което колегите написаха за чужбината - и аз мисля същото - сол АС е в съвпад със съуправител 9ти - мъж, чужденец.... :rolleyes: Също това, което написа Уран за отнношенията ти с детенце  да се променят по съществен начи - също го подкрепям.

ПП Колеги, не ви давам оценки  ;D, просто съм на едно мнение с вас  :wub:

Кайлииии, много силен солар! Кардинални оси! Пълен напред, мила!  :wub:

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #761 -: Декември 28, 2010, 10:27:31 pm »
Милки, през следващата година имаш голяма възможност за значителна промяна. Да бъдеш по-самостоятелна в решенията си, финансово по-независима, по-смела в действията си... Имаш чудесната възможност също каквито и планове да си поставиш, то те да се реализират, защото ще имаш необходимата сила и енергия за това. Мисля, че ще имаш добра възможност да започнеш работа, която да те удоволетворява.
Има вероятност да се започне някакъв ремонт в дома. Имате ли тези намерения?
Абсолютно никакви,защото всичко е ремонтирано ;)

Явно Луната ще отрази детето ти, а не къщата ти. Остта 9/3 е свързана и с комуникацията. В такъв случай вероятността детето ти да проговори е много голяма.  :blink:
Дай Боже :blink: :blink:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #762 -: Декември 29, 2010, 02:33:06 am »
Девойкиии, златни сте, всичките!
 :49: :88: :58: :57: :49:

Айде вече стига с тоз неколкогодишен калпав период, време ми е и на мен за веселие!
 :25:

Впрочем, за потвърждение, от няколко дена имам работа. След година и половина невървеж. Не е изобщо нещо особено, и парите не си струват, но на фона на предишното положение го приемам като добър знак. Точно на Игнажден, дни преди рождения ми ден.

Но аз съм се впила в тоя мъж чужденец и не ми излиза от акъла никак. Тая работа е не може да е току така, преди 3 години някой да ми беше казал, че това ще ми е целта в живота ,щех му се изсмея.

Всички познахте!
Вижън, беше много точна, не се ядосвай.
Но все пак, кой ми предвиди материално благополучие, мъж чужденец и подобни - господ да го поживи, в светлина да го къпе, изобилие на пътя му и вечна радост в душата му.
Амин дай боже.
 :25:

Много познавате сичките.
 :58:

« Отговор #763 -: Декември 29, 2010, 02:44:03 am »
Впрочем, за потвърждение, от няколко дена имам работа. След година и половина невървеж. Не е изобщо нещо особено, и парите не си струват, но на фона на предишното положение го приемам като добър знак. Точно на Игнажден, дни преди рождения ми ден.

Супер! Честито! Дори сега да не е това, което очакваш ти пожелавам да е повод за много контакти и дано така да те заведат до там, където съвсем ще ти е по сърце. Човек никога не знае! :blink: :wub: :wub: :wub:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #764 -: Декември 29, 2010, 03:02:19 am »
Уважихте както подобава Кайли,айде сега и мен ;D :58:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #765 -: Декември 29, 2010, 04:28:21 am »

Преди теб бях аз, но тук както винаги няма ред... :(

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #766 -: Декември 29, 2010, 04:35:08 am »

Здраве да е :blink:
Някои неща не е писано човек да ги узнае с чужда помощ.А сам да стигне до тях. ;)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #767 -: Декември 29, 2010, 04:37:13 am »

Някои неща не е писано човек да ги узнае с чужда помощ.А сам да стигне до тях. ;)

Чудя се този пост как да го разбирам. Мога ли да те помоля да бъдеш малко по-конкретна?
Първото, което ми идва на ума е максимата, че на един човек ако не можеш да му помогнеш с нещо, поне не му пречи. Права ли съм?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #768 -: Декември 29, 2010, 04:40:07 am »

Чудя се този пост как да го разбирам? Мога ли да те помоля да бъдеш малко по-конкретна?
Като не искат да ни погледнат соларите,да си ги погледнем ние сами.....с книгите(най-добрите приятели :blink:).
Сигурна съм ,че ще си ги разтълкуваме най-правилно.
И аз мислех,че по вещите ще се включат с нещо конкретно,но нейсе.
Насила хубост не става.
И аз с успех си отработвам северния възел на ДС ;D т.е . не се ядосвам......както преди :mellow:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #769 -: Декември 29, 2010, 04:46:18 am »
тук и аз съм на опашката ;D
но явно няма нищо интересно за казване, или пък нещата са толкова зле, че не смеят да кажат ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #770 -: Декември 29, 2010, 04:46:51 am »
Аз искам да чуя различни мнения- това е интересното. Което мога и знам, си го зная отдавна.Достатъчно са ми я гледали картата най-различни хора. Може някой тук да види нещо друго, различно.Просто се измести ситуацията.  

« Отговор #771 -: Декември 29, 2010, 04:47:26 am »
Мили момичета, не се къхарете. Докато ви дойде време за новия солар ще ги гледаме 100 пъти. И за да се гледа качвайте нат+прогр+дир+траз  :P От един гол солар малко мога да прдугодя /има ли такава дума? :rolleyes: /накъде ще отидат нещата.  :lol:

ПП

Почвате да звучите като Хелото  :P :P :P

*

Diyana

• 2705
« Отговор #772 -: Декември 29, 2010, 04:53:39 am »
От един гол солар малко мога да прдугодя /има ли такава дума? :rolleyes: /накъде ще отидат нещата.  :lol:

Ако подпъхнеш някъде едно е, и замениш у-то с О, може и да ти се получи. :P

Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Mia21

• 2502
« Отговор #773 -: Декември 29, 2010, 04:54:52 am »
Мили момичета, не се къхарете. Докато ви дойде време за новия солар ще ги гледаме 100 пъти. И за да се гледа качвайте нат+прогр+дир+траз  :P От един гол солар малко мога да прдугодя /има ли такава дума? :rolleyes: /накъде ще отидат нещата.  :lol:

ПП

Почвате да звучите като Хелото  :P :P :P

Зная, че има време, но ме сега ме човърка. Не всеки път Юпитер ми транзитира през стелиума. ;) :blink:
Показвам едната карта.
« Последна редакция: Декември 29, 2010, 05:03:26 am от Mia21 »

« Отговор #774 -: Декември 29, 2010, 05:01:48 am »
От един гол солар малко мога да прдугодя /има ли такава дума? :rolleyes: /накъде ще отидат нещата.  :lol:

хехехех

Леле, Мия, много бърз този МАрс на АСто бе! ;D

ТОй Юпитера докато ти стигне стелиума ще има да почакаш 1 година  :rolleyes:

Интересно прогр Луна в съвпад с нат Слънце дали ще ти донесе някаква материална придобивка /Сл е У2ри/ или среща с мъж...по-млад  :rolleyes:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #775 -: Декември 29, 2010, 05:05:32 am »

хехехех

Леле, Мия, много бърз този МАрс на АСто бе! ;D

ТОй Юпитера докато ти стигне стелиума ще има да почакаш 1 година  :rolleyes:

Интересно прогр Луна в съвпад с нат Слънце дали ще ти донесе някаква материална придобивка /Сл е У2ри/ или среща с мъж...по-млад  :rolleyes:

Аз 12 години го чакам Юпитер, че за половин година ли?! ;) ;D През втората част на другата година ще е там, но преди това други интересни работи има май. ;)

« Отговор #776 -: Декември 29, 2010, 05:13:09 am »
Юпитер ще премине средата на Телеца чак март 2012  ;)

Да, има интересно - на мен ми е интересен съвпада на прогр Луна с нат Слънце, който вече е активен, а в новия солар /втората картинка е по-удобната  ;)/ имаш АС в 5ти дом - мисля си за любов, дете  :unsure:, знам ли  :rolleyes:
В солара има нещо интересно - сол IC  съвпад с нат Луна в 9ти - възможно ли е да се преместиш да живееш в чужбина? :unsure: НО това е в края на солара по-скоро като проявление - как ще завърши соларната година.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #777 -: Декември 29, 2010, 05:16:47 am »
Аурора, до този момент никога не съм мислила да живея в чужбина. Дори винаги ми е било интересно как се изразява наталната ми Луна в 9-ти. Може би се изчерпва с висшето ми образование и с това, че съм родена в чужда държава. Въобще не ми се вижда правдоподобно да замина, но знае ли човек в този живот какво го очаква.

« Отговор #778 -: Декември 29, 2010, 05:20:55 am »
и това, че съм родена в чужда държава.

Имам моя позната, която е с нат Луна в 9ти - майка германка. Родена е в БГ. Тя самата май няма висше. Цял живот е домакиня. И няма изгледи да емигрира.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #779 -: Декември 29, 2010, 05:31:08 am »
Юпитер ще премине средата на Телеца чак март 2012  ;)

Да, има интересно - на мен ми е интересен съвпада на прогр Луна с нат Слънце, който вече е активен, а в новия солар /втората картинка е по-удобната  ;)/ имаш АС в 5ти дом - мисля си за любов, дете  :unsure:, знам ли  :rolleyes:

И на мен ми се струва, че съвпада на прогресивна Луна със Слънце вече действа. Появи се мъж, който мисля, че е специален за мен.  :-[