Да си довърша мисълта по картата на Кайли Това беше първата част:
Като гледам солара на Кайли си мисля за следните неща - възможна финансова стабилност - акцентирани натални 2-8ми домове. Сол АС е в подвижен знак - промяна, меркуриево завръщане на нат. място - подписване на документ с работно естество. Мисля, че този солар на Кайли е много материален
Инетерсно къде е прогр Луна и дирекции нещо....ако може някой да ги качи в онази комбинация в астлрокома с 3-4 прогностични метода. :rolleyes:
ПП
Сега видях, че соларното АС е в кардинален знак, но това само ще направи нещата по-категорични! 
Към момента прогр Луна е в съвпад с Юпитер във втори - У2ри натален - съгласно орбисите в следващите 5-6 месеца можеш да очакаваш подобрение в придобивки или заплащане.
Дирекционната Луна е в апликиращ тригон към нат Юпитер 2* - трябва да започне да се усеща благотворното й влияние. Това продължава поне 3-4 години.
Транзитните Юпитер и Уран ще се разкарат в до 2 месеца от Луната ти и най-сетне няма да се чувстваш напрежение. Юпитер ще премине бързо 5ти дом - използвай го за фиртове и забавления или неформални контакти - февруари 2011 до юни 2011. Защо пък да не се занимаваш известен преиод с развитие на някакъв твой талант - ей така за удоволствие, без цел. Що не вземеш да опиташ и някакви игри на щастието? Не, че Марс ощастливава

, но пък е връзка между 1ви, 5ти и 8ми :rolleyes:.
От Юли 2011 Юпитер трайно ще се настани в твоя 6ти дом и мисля, че това ще е основния период, в който солара ще се реализира от материалната си страна. От там ще направи един мноого продължителен тригон към стелиума ти в Козирог.
Сънчевото затъмнение на 4,01 ще е в съвпад с Юпитера ти - още веднъж акцент върхи това
Сънчевото затъмнение на 1,07 ще е в съвпад с Марса ти в 8ми, У5ти и У1ви - внимателно с остри предмети. Може да излезе на бял свят някоя твоя неподозирана дарба :blink: или задрямала страст

Това, което колегите написаха за чужбината - и аз мисля същото - сол АС е в съвпад със съуправител 9ти - мъж, чужденец.... :rolleyes: Също това, което написа Уран за отнношенията ти с детенце да се променят по съществен начи - също го подкрепям.
ПП Колеги, не ви давам оценки

, просто съм на едно мнение с вас :wub:
Кайлииии, много силен солар! Кардинални оси! Пълен напред, мила! :wub: