Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 453953 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re:соларен хороскоп
« Отговор #780 -: Декември 29, 2010, 12:41:24 pm »
Юпитер ще премине средата на Телеца чак март 2012  ;)

Да, има интересно - на мен ми е интересен съвпада на прогр Луна с нат Слънце, който вече е активен, а в новия солар /втората картинка е по-удобната  ;)/ имаш АС в 5ти дом - мисля си за любов, дете  :unsure:, знам ли  :rolleyes:

И на мен ми се струва, че съвпада на прогресивна Луна със Слънце вече действа. Появи се мъж, който мисля, че е специален за мен.  :-[

1. Натална Луна ти е в тригон с дир. Слънце - срещаш мъж, който покрива напълно твоите представи за мъж, когото ще обичаш от цялото си сърце. Същото важи за него към теб.
2. Натални възли /5дом/ в съвпад с дирекционен Плутон - съдбоносна връзка.
3. Положително аспектирани планети в 5 дом.
4. Дирекционна Венера в тригон с транзитен Нептун - чувстваш се като омагьосана.
Прогресиите отдавна ги разглеждахме, така че няма да ги повтарям и тях сега.

Мия, колко показателя ти трябват още, за да се увериш, че момента е назрял? Казах ти, че соларът ти е също с големи възможности. Ако искаш и Менделсон може да ти засвири даже.  ;D
Тр. Уран /в натала в 5 дом/ като докосне Слънцето ти /активна планета/ със секстил много скоро ще отключи всички събития. Така че още малко ще ти се радваме във форума, защото много скоро ще си доволно ангажирана с други по-приятни неща. :kissd:

*

Vision

• 3523
« Отговор #781 -: Декември 29, 2010, 01:35:26 pm »
тъй като Лилид има нат. слънце в 12-ти дом едва ли ще си премести соларната карта тук, защото вероятно изпитва неудобство да не притеснява някого, а и освен слънцето в 12-ти виждам и други сходства с моята карта- луна в телец, плутон в дева, марс в шести дом, а и моят 12-ти дом не ми пречи по отношение на чуждите карти, ето:

изглежда, че соларен 10-ти дом и покрива 12-ти натален и двата са много натоварени и тъй като наталният е в козирог, а сега е десети /става на трон и по дом- десети дом попада в козирог/, предстои транзит на плутон през слънцето- Кайли каза, че се оцелява, това трябва да е нещо като пречиствателна станция за отходни води- след това си бистър и свеж и ставаш за пиене.. :blink: също така марс попада върху натален асц. и ако досега е била тиха и съзерцателна, сега с тази атомна енергия във слънцето, транзита на плутон /направо започва да ме хваща яд, че не съм козирог/  :-[ би трябвало да има отчетлива активизация и то навън, извън себе си, а не някакви самотни интелектуални занимания..още повече, че мястото на действие е десети соларен дом..не знам с какво се занимава, но може би ще получи признание там, ще я поставят на някаква по- висока длъжност, или ако работи за себе си, ще разшири успешно дейността си, ще стане по- голям шеф, на повече хора, е, и с повече отговорности, но човек с натален сатурн на асц. се плаши от отговорности колкото куче се плаши от салам, предполагам.. ;)

и въпреки тази експанзия по десети соларен дом, тя ще запази човещината в себе си, сол. асц. е в риби..ще бъде добра, чувствителна и милосърдна, така ще я виждат околните /и тъкмо няма да се дразнят на материалният и професионалният и успех ;)/.. с юпитер и уран в първи соларен..може би би имало опасност от разширение в ханша и бедрата заради юпитер, но с натален сатурн на асц. сигурно е дребна и жилава и не качва и грам, така че по- скоро юпитер ще я направи по- отворена към света и хората, ще се забавлява повече с приятели, компании, трапези и т.н. и то без да качва, още един повод за завист съзирам тука.. ;D и понеже е в съвпад с уран, а не знам как да ги навържа, допускам, че този начин на живот ще е нещо ново за Лилид.. :P

луна и сатурн в седми соларен щом е за окончателно финализиране както каза Кайли, и то във везни, значи ще влага много чувства във взаимоотношенията, ще е емоционална, дали сатурн в седми не беше показателен и за партньор с разлика във възрастта??ако е така, пожелавам и да е по- млад..  ;D
венера в осми соларен, скорпион- значи със сигурност ще е по- млад, за да оцелее при толкова силни страсти, дали няма да е някой скорпион, те си го могат до дълбока старост, но все пак друго си е младото..тук и аз се размечтах нещо.. :rolleyes:

меркурий в девети соларен, че и стрелец- дали няма да е комуникация с някой чужденец, пътуване при него, а щом е меркурий, значи задължително е по- млад, още повече, че сол. десц. е в дева, значи меркурианеца може да е с такова слънце..не знам какво искаш, Лилид, но дано да искаш всичко, защото солара ти за мен е показателен, че каквото искаш- ще го постигнеш.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Mia21

• 2502
« Отговор #782 -: Декември 29, 2010, 02:13:42 pm »
Благодаря ти, от сърце Дивна!  :kissd:

*

Uran

• 6041
« Отговор #783 -: Декември 29, 2010, 04:51:08 pm »
Mия, и аз мисля, че нещата на любовният фронт при теб са ОК. Съвсем скоро тр. Уран ще направи секстил с наталното ти Слънце, а тези 2 планети при теб са свързани с Аз-Той. Ще стане неочаквано. Прогресивната ти Луна отдавна е активирала оста 5-11дом преминавайки през стелиума ти в 11 дом. Дошло е май време да береш плодове ако успееш да озаптиш егото
си. :blink: ;) Аз не съм така категорична, че изходът ще е непременно цветя и рози. Излизайки от овен, Юпитер ше настъпи Хирон и ще квадратира наталния ти Марс-У5 и У11, та не изключвам и недотам щадящи самочувствието ти събития (това е просто и лошият вариянт). Има транзити, но от Теб зависи как ще ги оползотвориш. Ключът е в баланса, а струва ми се, че именно той ти липсва на моменти. :blink:
п.п.Горното съм го казала с най-добри чувства.
« Последна редакция: Декември 29, 2010, 05:11:12 pm от Uran »

« Отговор #784 -: Декември 29, 2010, 05:05:49 pm »
Бихте ли ми помогнали с разтълкуването на моя солар за идната година, има доста инетресни съвпади на натални със соларни планети: соларрн Плутон и СЛВ в 5ти натален, съвпад с Нептун, соларна ретро Венера съвпад със соларно Слънце, в съвпад с натален Плутон...соларен Марс в 4ти дом /това малко ме притеснява/.. Интерсно ми е също така и соларен Асц Лъв, който е такъв и в натала ми, мисля, че се тълкува като лична година тогава, когато имаме същия сол АСЦ като натален..  :-[

Ще ми е много полезно мнението ви. :)

*

Santi

« Отговор #785 -: Декември 29, 2010, 07:19:11 pm »
Бременност влиза ли ти в плановете ?

*

holanda

« Отговор #786 -: Декември 29, 2010, 07:27:29 pm »
Бременност влиза ли ти в плановете ?

Сантииии,теб отдавна те дебна,че искаш да забремениш тук,всички.. ;D
на мен ми се точеше когато прогресивна Луна влезе в Рак,на дамите като им минават планетите през 5 дом...(joke)

*по солара на Скорпионка наистина има изгледи за бременност  :-\

*

Santi

« Отговор #787 -: Декември 29, 2010, 07:36:13 pm »
Цитат
Сантииии,теб отдавна те дебна,че искаш да забремениш тук,всички..
на мен ми се точеше когато прогресивна Луна влезе в Рак,на дамите като им минават планетите през 5 дом...(joke)

Аз форумен осеменител  :08:.

В този солар някак си има добри предпоставки  :blink: .

« Отговор #788 -: Декември 29, 2010, 11:25:00 pm »
Не! Не ми влиза в плановете и се безпокоя, защото имам много силна соларна Луна в 11ти - В Рак, както и СЛВ в 5ти, което си е доста силна предпосатвка...НО има и Плутон квадрат сатурн в 5ти соларен, което ме навежда на мисълта: да не е аборт??  :-\  :-X  :'(

Ето го солара само...леле, как мислите, да не е някоя нежелана бременност...много ме е страх от такива :(

*

Santi

« Отговор #789 -: Декември 30, 2010, 01:09:08 am »
Скорпионка Не се плаши, все пак трябва да се потвърди и по други методи, но по солар има индикации да не е планирана - У5 е в съвпад с Уран и квадратират на Плутон, Луната също получава твърди аспекти . Имай си едно наум  ;) .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #790 -: Декември 30, 2010, 01:17:28 am »
Стига си забременявал момичетата с прогнозите си.  ;D :96:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #791 -: Декември 30, 2010, 01:24:36 am »
Mия, и аз мисля, че нещата на любовният фронт при теб са ОК. Съвсем скоро тр. Уран ще направи секстил с наталното ти Слънце, а тези 2 планети при теб са свързани с Аз-Той. Ще стане неочаквано. Прогресивната ти Луна отдавна е активирала оста 5-11дом преминавайки през стелиума ти в 11 дом. Дошло е май време да береш плодове ако успееш да озаптиш егото
си. :blink: ;) Аз не съм така категорична, че изходът ще е непременно цветя и рози. Излизайки от овен, Юпитер ше настъпи Хирон и ще квадратира наталния ти Марс-У5 и У11, та не изключвам и недотам щадящи самочувствието ти събития (това е просто и лошият вариянт). Има транзити, но от Теб зависи как ще ги оползотвориш. Ключът е в баланса, а струва ми се, че именно той ти липсва на моменти. :blink:
п.п.Горното съм го казала с най-добри чувства.

Благодаря, Уран! Много си права за баланса. Опитвам се да го отработя, но ми е доста трудничко. Юпитер квадратирайки Марс ще задейства и наталната квадратура Марс-Уран. При този аспект най-много ме е страх от себе си, защото късам мостове. Все пак е добре това, че веднага след тези аспекти, Юпитер навлиза в Телец и ще докосва поетапно планетите в стелиума.Интересно е коя сфера ще засегне това, защото Марс е на Ас-та, управител е на 11-ти и съуправител на 5-ти, Скорпион е заключен там. Юпитер е управител на 6-ти. Може и в работата да е. Надявам се да е по-леко и да не засегне фатално близки мои хора.  ;)

« Отговор #792 -: Декември 30, 2010, 01:43:23 am »
Стига си забременявал момичетата с прогнозите си.  ;D :96:

добре, че ги забременява само с прогнози...засега....  :rolleyes:

*

Santi

« Отговор #793 -: Декември 30, 2010, 02:08:09 am »
вие ме направихте .......... обществено опасен  :rolf:

« Отговор #794 -: Януари 02, 2011, 11:51:24 pm »
Момичета,ще Ви бъда благодарна ако ударите едно рамо в талкуването на прдстоящия ми солар!

Докато дишаш...надявай се!

*

missKapriz

« Отговор #795 -: Януари 03, 2011, 01:23:22 am »

Какво ви е мнението за този солар, а и натал?
п.п.Аз не съм обективна.
Уран,какво се случи по този солар-има ли брак,деца

*

Divna

• 2478
« Отговор #796 -: Януари 03, 2011, 01:30:16 am »
Момичета,ще Ви бъда благодарна ако ударите едно рамо в талкуването на прдстоящия ми солар!

Маригадже, имаш ли конкретен въпрос? Какво те интересува най-вече за предстоящата соларна година?

*

Uran

• 6041
« Отговор #797 -: Януари 03, 2011, 02:05:49 am »

Какво ви е мнението за този солар, а и натал?
п.п.Аз не съм обективна.
Уран,какво се случи по този солар-има ли брак,деца
Още няма. Заложила е на кариера, която е възходяща. Има любов на мегдана..леко служебна. ;D Има време да с ереализира.
п.п.Това не беше моят солар.

« Отговор #798 -: Януари 03, 2011, 02:34:37 am »
Маригадже, имаш ли конкретен въпрос? Какво те интересува най-вече за предстоящата соларна година?

Вече дори незнам какво искам....може би промяна-на работата,средата,нов мъж и т.н. въпросите са много,Дивна.
Докато дишаш...надявай се!

*

tadj-all

« Отговор #799 -: Януари 03, 2011, 02:45:13 am »

Вече дори незнам какво искам....може би промяна-на работата,средата,нов мъж и т.н. въпросите са много,Дивна.

Стягай гъ(рбъ)зъ и се моли да е сладко ;)  ;D :mellow: