тъй като Лилид има нат. слънце в 12-ти дом едва ли ще си премести соларната карта тук, защото вероятно изпитва неудобство да не притеснява някого, а и освен слънцето в 12-ти виждам и други сходства с моята карта- луна в телец, плутон в дева, марс в шести дом, а и моят 12-ти дом не ми пречи по отношение на чуждите карти, ето:
изглежда, че соларен 10-ти дом и покрива 12-ти натален и двата са много натоварени и тъй като наталният е в козирог, а сега е десети /става на трон и по дом- десети дом попада в козирог/, предстои транзит на плутон през слънцето- Кайли каза, че се оцелява, това трябва да е нещо като пречиствателна станция за отходни води- след това си бистър и свеж и ставаш за пиене.. :blink: също така марс попада върху натален асц. и ако досега е била тиха и съзерцателна, сега с тази атомна енергия във слънцето, транзита на плутон /направо започва да ме хваща яд, че не съм козирог/

би трябвало да има отчетлива активизация и то навън, извън себе си, а не някакви самотни интелектуални занимания..още повече, че мястото на действие е десети соларен дом..не знам с какво се занимава, но може би ще получи признание там, ще я поставят на някаква по- висока длъжност, или ако работи за себе си, ще разшири успешно дейността си, ще стане по- голям шеф, на повече хора, е, и с повече отговорности, но човек с натален сатурн на асц. се плаши от отговорности колкото куче се плаши от салам, предполагам..

и въпреки тази експанзия по десети соларен дом, тя ще запази човещината в себе си, сол. асц. е в риби..ще бъде добра, чувствителна и милосърдна, така ще я виждат околните /и тъкмо няма да се дразнят на материалният и професионалният и успех

/.. с юпитер и уран в първи соларен..може би би имало опасност от разширение в ханша и бедрата заради юпитер, но с натален сатурн на асц. сигурно е дребна и жилава и не качва и грам, така че по- скоро юпитер ще я направи по- отворена към света и хората, ще се забавлява повече с приятели, компании, трапези и т.н. и то без да качва, още един повод за завист съзирам тука..

и понеже е в съвпад с уран, а не знам как да ги навържа, допускам, че този начин на живот ще е нещо ново за Лилид..

луна и сатурн в седми соларен щом е за окончателно финализиране както каза Кайли, и то във везни, значи ще влага много чувства във взаимоотношенията, ще е емоционална, дали сатурн в седми не беше показателен и за партньор с разлика във възрастта??ако е така, пожелавам и да е по- млад..

венера в осми соларен, скорпион- значи със сигурност ще е по- млад, за да оцелее при толкова силни страсти, дали няма да е някой скорпион, те си го могат до дълбока старост, но все пак друго си е младото..тук и аз се размечтах нещо.. :rolleyes:
меркурий в девети соларен, че и стрелец- дали няма да е комуникация с някой чужденец, пътуване при него, а щом е меркурий, значи задължително е по- млад, още повече, че сол. десц. е в дева, значи меркурианеца може да е с такова слънце..не знам какво искаш, Лилид, но дано да искаш всичко, защото солара ти за мен е показателен, че каквото искаш- ще го постигнеш.. :blink: