Миналата година малко след като започна новата соларна 2010г. на същия ден имаше и лунно затъмнение....На 4-тия ден на новата година - се появи Голямата ми "Любов" и подпали заспалите искрици и ми даде нова надежда....Пролетта - го видях отново - но само за 5 минутки - след това имах либовни обяснения...По средата на годината - синът ми успя с триста зора да закърпи положението в училище и се амбицира да учи музика и бе приет успешно. Бях прехвърлена от една работа на друга - при един и същи шеф, но поради лошото финансово състояние на шефа в последствие напуснах и почнах нова работа - месец септември. Същия този месец синът ми почна да пътува до близък град за училище. Големата либоф се появи....беше абсолютна скръб, но аз вече бях усетила интуитивно нещата...Близо 2 месеца се лутах в една бездънна болка, тъга....и приех нещата, успях да ги асимилирам. Младото парче, в когото също дълго време съм била влюбена, се залюби - с друго младо момиче, кавга, мир, кавга, мир - и аз бях балансьорът му с нея...Обичам си го, но като братче....И него асимилирах. Края на годината беше супер - транзитния Юпитер ли, Венера ли - не знам изсипа даровете си - за което съм много благодарна /че имам такива близки и приятели/. Аааа, поради кармичното положение на много дирекционни планети очаквах нещо да се развърже - и наистина - декември месец - поради смъртта на майката на големата либоф - се видяхме - и тогава /явно с помощ Свише/ някак си се откачих, както се бях закачила внезапно преди 18 години, точно така и се откачих....като клипсите на сутиена - говоря за възлите - за да си ги представите

.
Тази година започна добре за мен, но на деня на слънчевото затъмнение - умря златната ми рибка. Сигурно отнесе нещо със себе си. Чувствам се много добре....физически и душевно. Напоследък астрологията въобще, ама въобще не ми говори - не знам кво става...но имам смътни очаквания за хубави времена....Поствам и двата солара - за да видите кое къде лежи и кръшка

.