Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 452203 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:соларен хороскоп
« Отговор #800 -: Януари 03, 2011, 02:51:13 am »
Меригадже , 33 ли навършваш....

Повтаряш наталния хороскоп... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #801 -: Януари 03, 2011, 02:53:18 am »
Стягай гъ(рбъ)зъ и се моли да е сладко ;)  ;D :mellow:
Стягам се и се моля! :85:
Докато дишаш...надявай се!

« Отговор #802 -: Януари 03, 2011, 02:57:25 am »

Да и 3+3=6 предстои ми и номерологична лична година 6-вече се стегнах здраво! ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #803 -: Януари 03, 2011, 03:03:53 am »

Да и 3+3=6 предстои ми и номерологична лична година 6-вече се стегнах здраво! ;D

Предстои ти доста интересна година...Нова любов ще се появи в живота ти...Интересно е , че това ще бъде година в която ще търсиш наистина професионална реализация , и няма да стоиш , а ще действаш...Съмненията няма да те напуснат много бързо , но ще има периоди в които ще ги пренебрегваш...Добри и интересни възможности за квалификация и нови опитности.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #804 -: Януари 03, 2011, 03:07:26 am »
Маригадже, имаш ли конкретен въпрос? Какво те интересува най-вече за предстоящата соларна година?

Вече дори незнам какво искам....може би промяна-на работата,средата,нов мъж и т.н. въпросите са много,Дивна.

Маригадже, има ли мъж в момента в живота ти?

« Отговор #805 -: Януари 03, 2011, 03:20:31 am »
Предстои ти доста интересна година...Нова любов ще се появи в живота ти...Интересно е , че това ще бъде година в която ще търсиш наистина професионална реализация , и няма да стоиш , а ще действаш...Съмненията няма да те напуснат много бързо , но ще има периоди в които ще ги пренебрегваш...Добри и интересни възможности за квалификация и нови опитности.....

Благодаря ти,Марая,може би това исках да чуя,защото в края на 2010 подадох документи за кандидатстване в съвсем нова сфера за мен и то към тази крачка ме подтикна изгряващата Венера в солара някак си ми даде кураж.

Има,но връзката ни е почти изчерпана и определено не се чувствам добре в нея.

*

Stella

• 7765
« Отговор #806 -: Януари 03, 2011, 03:25:27 am »
Момичета,ще Ви бъда благодарна ако ударите едно рамо в талкуването на прдстоящия ми солар!

Ха, много силна година - почти се повтарят осите на хороскопа. Луната в 12-ти соларен може да те подтикне към уединение, но изгряващата Венера в опозе с Юпитер може да ти даде твърде много социални контакти, суетност и да те направи глезена и разточителна.

С тая Марсова опозиция  по оста 2-8 - да си пазиш финансите.
Признание на работното място (в т.ч. повишение) и добри материални придобивки в дома.
И много еротика ти се очертава в началото на соларната ти година (соларе Марс в съвпад с натална Венера).

« Последна редакция: Януари 03, 2011, 03:31:52 am от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
« Отговор #807 -: Януари 03, 2011, 03:35:13 am »

Да, вижда се, че връзката е почти приключила, но може би ти е трудно да вземеш крайното решение. Още си на шпагат както се казва/Венера върху МП Сатурн/Уран/.

Мъжът, с когото си в момента свързан ли е по някакъв начин с професията ти? Откога го познаваш?

« Отговор #808 -: Януари 03, 2011, 03:37:28 am »
Ха, много силна година - почти се повтарят осите на хороскопа. Луната в 12-ти соларен може да те подтикне към уединение, но изгряващата Венера в опозе с Юпитер може да ти даде твърде много социални контакти, суетност и да те направи глезена и разточителна.

С тая Марсова опозиция  по оста 2-8 - да си пазиш финансите.
Признание на работното място (в т.ч. повишение) и добри материални придобивки в дома.
И много еротика ти се очертава в началото на соларната ти година (соларе Марс в съвпад с натална Венера).

Интересното е,че преди 4 години имах почти същото повторение на осите и ми беше една от най-запомящите се години в живота!Колкото до уединението все се надявам да ме подмине през тази година,защото последните две бяха точно такива и си го обяснявах единствено с преминаването на прогресивната Луна през 12-ти натален дом,но тази година ще пресече оста на Асцендента и ще живна!

« Отговор #809 -: Януари 03, 2011, 03:41:32 am »

Да, вижда се, че връзката е почти приключила, но може би ти е трудно да вземеш крайното решение. Още си на шпагат както се казва/Венера върху МП Сатурн/Уран/.

Мъжът, с когото си в момента свързан ли е по някакъв начин с професията ти? Откога го познаваш?

Познаваме се от 4 години чрез приятели и той ме насочи към работата,за която в момента кандидаствам с уговорката,че ще ми помогне,но силно се съмнявам да го направи и разчитам на собствените си качества.

« Отговор #810 -: Януари 05, 2011, 11:03:15 pm »
  Миналата година малко след като започна новата соларна 2010г. на същия ден имаше и лунно затъмнение....На 4-тия ден на новата година - се появи Голямата ми "Любов" и подпали заспалите искрици и ми даде нова надежда....Пролетта - го видях отново - но само за 5 минутки - след това имах либовни обяснения...По средата на годината - синът ми успя с триста зора да закърпи положението в училище и се амбицира да учи музика и бе приет успешно. Бях прехвърлена от една работа на друга - при един и същи шеф, но поради лошото финансово състояние на шефа в последствие напуснах и почнах нова работа - месец септември. Същия този месец синът ми почна да пътува до близък град за училище. Големата либоф се появи....беше абсолютна скръб, но аз вече бях усетила интуитивно нещата...Близо 2 месеца се лутах в една бездънна болка, тъга....и приех нещата, успях да ги асимилирам. Младото парче, в когото също дълго време съм била влюбена, се залюби - с друго младо момиче, кавга, мир, кавга, мир - и аз бях балансьорът му с нея...Обичам си го, но като братче....И него асимилирах. Края на годината беше супер - транзитния Юпитер ли, Венера ли - не знам изсипа даровете си - за което съм много благодарна /че имам такива близки и приятели/. Аааа, поради кармичното положение на много дирекционни планети очаквах нещо да се развърже - и наистина - декември месец - поради смъртта на майката на големата либоф - се видяхме - и тогава /явно с помощ Свише/ някак си се откачих, както се бях закачила внезапно преди 18 години, точно така и се откачих....като клипсите на сутиена - говоря за възлите - за да си ги представите  ;D.
   Тази година започна добре за мен, но на деня на слънчевото затъмнение - умря златната ми рибка. Сигурно отнесе нещо със себе си. Чувствам се много добре....физически и душевно. Напоследък астрологията въобще, ама въобще не ми говори - не знам кво става...но имам смътни очаквания за хубави времена....Поствам и двата солара - за да видите кое къде лежи и кръшка  :P.

*

Uran

• 6041
« Отговор #811 -: Януари 05, 2011, 11:35:40 pm »
Дейзи, финасите през тази година ще са значително по-добри, а може и ремонтче да спретнеш (ако ти е на сърце). Внимавай с любовите -особено тези дето не се афишират. ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #812 -: Януари 06, 2011, 01:22:55 am »
Дейзи, финасите през тази година ще са значително по-добри, а може и ремонтче да спретнеш (ако ти е на сърце). Внимавай с любовите -особено тези дето не се афишират. ;D

и то в работата- нат. венера в шести, соларна в десети..с някой женен- плутон, марс и сол. слънце в дванайсети..знам, че и ти затова говориш, ама да се обадя и аз като черна станция.. :-[ а ремонтче заради иц в телец ли??+ уран и юпитер във втори, може освен ремонта и нови ел. уреди да си купи  ;)

с тази луна съвпад венера в скорпион, десети дом, ако Дейзи се хване с някой женен в работата, обещавам лично да дойда и да я набия, ама една каруца бой ще ти метна, така да знаеш Дейзи!! никога не забравяй- ти си принцеса и заслужаваш само най- доброто..а най- доброто не е да делиш мъж с друга жена..и да знаеш, че съм много лоша и много бия..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

maja

« Отговор #813 -: Януари 06, 2011, 07:22:54 am »
Може ли да погледнете и моя солар за тази година

*

maja

« Отговор #814 -: Януари 06, 2011, 07:24:28 am »
Имам проблем с качването :-[

« Отговор #815 -: Януари 06, 2011, 07:35:19 am »
Мая, здравей :)
 Това, което със сигурност мога да кажа е, че ще има емоции през новата соларна година, акцентът ще бъде върху партньорската сфера.  Може да се наложи да смениш жилището си . Това са  доста повърхностни съждения, но аз се занимавам от скоро,  така че чакам с нетърпение и някой друг да даде мнение
« Последна редакция: Януари 06, 2011, 07:49:57 am от issidorra »
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #816 -: Януари 06, 2011, 02:29:08 pm »

и то в работата- нат. венера в шести, соларна в десети..с някой женен- плутон, марс и сол. слънце в дванайсети..знам, че и ти затова говориш, ама да се обадя и аз като черна станция.. :-[ а ремонтче заради иц в телец ли??+ уран и юпитер във втори, може освен ремонта и нови ел. уреди да си купи  ;)

с тази луна съвпад венера в скорпион, десети дом, ако Дейзи се хване с някой женен в работата, обещавам лично да дойда и да я набия, ама една каруца бой ще ти метна, така да знаеш Дейзи!! никога не забравяй- ти си принцеса и заслужаваш само най- доброто..а най- доброто не е да делиш мъж с друга жена..и да знаеш, че съм много лоша и много бия..

Много сте мили и двете -  :88: Всъщност смених пералня и хладилник, в момента чакам компютъра - харддиска, видео-картата ще му се сменят...Та уредите са вече факт. Ремонтчето отдавна съм го замислила, но не мога да се видя с пари - значи тази година ще е факт - пу-пу - дано. А женени мъже - не поглявам - бягам през глава. Странно това за неафиширана връзка ми излиза и на кафето  :-\.

*

missKapriz

« Отговор #817 -: Януари 06, 2011, 04:16:37 pm »
Мая,първото,което ми хрумва като гледам солара ти е,че има вероятност да сключиш брак .А може и да родиш-много е трудно като не знаем нищо за теб-все пак всеки дом и аспект имат по няколко значения.
Възможност и за излизане в чужбина или съдебни разправии-не се стряскай,изброявам вероятностите.Ако си чакала някакво решение от съда,заключение някакво-може и да излезе през тази година.
Картата е наистина много активна-ще е доста интересна и в никакъв случай скучна година.
Има много да се каже по нея,но дай все пак някаква обратна връзка-да видя на прав път ли съм или напротив

*

maja

« Отговор #818 -: Януари 06, 2011, 07:08:08 pm »
Благодаря!Miss Kapriz женена съм и имам дете,може би има вероятност за второ...?

« Отговор #819 -: Януари 07, 2011, 02:02:02 am »
Мая, на мен също първата ми мисъл беше за сватба, даже го и написах, но реших, че съм твърде начинаеща, за да давам подобно мнение и го изтрих, може пък като следствие от бурни емоции с любимия да се появи още един член в семейството, пожелавам ти го от цялото си сърце.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."