Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 453312 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:соларен хороскоп
« Отговор #820 -: Януари 07, 2011, 03:39:03 am »

Много сте мили и двете -  :88: Всъщност смених пералня и хладилник, в момента чакам компютъра - харддиска, видео-картата ще му се сменят...Та уредите са вече факт. Ремонтчето отдавна съм го замислила, но не мога да се видя с пари - значи тази година ще е факт - пу-пу - дано. А женени мъже - не поглявам - бягам през глава. Странно това за неафиширана връзка ми излиза и на кафето  :-\.

може да не я афиширате веднага поради някакви различия- религия, социален статус или проблеми с порастнали деца /не дай боже/..но щом е свободен човека, нещата ще се наредят постепенно..а, сетих се- може да не я афиширате и от суеверие, за да видите първо дали ще потръгнат нещата, или ако не си харесвате взаимно роднините- също..много варианти ми хрумват..като ти гледам солара с плутон в 12-ти дом може да не афиширате веднага връзката, защото има някакви проблеми със закона /пак не дай боже/, може да е в процес на развод, представяш ли си да е в затвора??  :-\ не, няма да е..може ти да го вкараш в затвора.. ;)..за малко..

както ти е в 12-ти дом, само дано да не е риба пак..дано да е скорпион заради плутона..или козирог като теб, ще си пасете по скалите..айде, нямам търпение вече.. ;D ;D остави засега ремонта, той като се появи ще ти помогне.. ;D

ааа, може да е някой от майсторите, които ще викнеш за ремонта, ще го затвориш за един месец у вас да шпаклова стените и заради това няма да афиширате връзката веднага.. ;D ;D

айде, на хаирлия да е- винаги съм харесвала сръчните мъже.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #821 -: Януари 07, 2011, 11:04:03 pm »
 ;D Това се казва въображение с опит - хехехе....За връзката нямам идея - но ще се оплача ако някой се появи, женен, разведен, затворник - бивш или бъдещ  ;D. Та така, миналата година ми се скапаха всички уреди...за рождения си ден си купих пералня и ми подариха хладилник, компютъра вчера го взех...Та за сега започнах на чисто. Любови, мубови - немаааа.  ;D :wub:

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #822 -: Януари 10, 2011, 05:05:57 pm »
Някой ще погледне ли този солар....нещо му е крив периода...но най го притеснява работата...вие какво ще кажете? :-\

*

missKapriz

« Отговор #823 -: Януари 10, 2011, 10:05:37 pm »
Аз поне не виждам проблеми в работата.Тя свързана ли е с договори или пътуване,с чужденци?

*

Uran

• 6041
« Отговор #824 -: Януари 10, 2011, 10:31:18 pm »
След някоя друга седмица ще ми се задейства този солар. Идеи?

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #825 -: Януари 10, 2011, 10:33:01 pm »
Мис каприз, първо страшно благодаря, че винаги ми се включваш... :88:
И аз не виждам проблеми с работа, занимава се с ръководство на администрация....но напоследък се завъртяха някакви интриги и той е доста притеснен...

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #826 -: Януари 10, 2011, 10:38:38 pm »
Уран, ако ми позволите и аз вече да се включа- една бременност ми се струва много вероятна... :-[

*

missKapriz

« Отговор #827 -: Януари 10, 2011, 10:44:04 pm »
Уран,имате ли намерение да купувате жилище.
Ако имаш тайни от мъжа си -внимавай,може да излязат на яве .
Мъжа ти може да замине за чужбина или да имаш връзка с чужденец.
Всъщност не помня ти семейна ли си? :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #828 -: Януари 10, 2011, 10:46:57 pm »
Уран , направо не ми се мисли , като ти гледам солара ;D ;D , как сама ще си създадеш проблеми с една *козметична* промяна на дома , направо генерален ремонт ще направиш!
Възможно е да изкараш някакъв курс....
Радост от дете- момиче... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #829 -: Януари 10, 2011, 10:49:38 pm »
   Честно казано, рядко ми говорят планетите, но в случая Уран, нищо хубаво не мога да ти кажа, поне на прима виста. Мястото на соларния Уран - в 7соларен дом, не ми харесва, още повече съвпада му с Юпитер и съвпада им с Венерата ти - значи ако е нещо негативно, то ще бъде преувеличено /да се надяваме да е добро - то също ще бъде преувеличено/. Ще имаш проблеми със сигурност или с деца - тук гледам аспектирания 5 соларен дом или с любим партньор - ще има разногласия - соларен Меркурий на нат.ДСЦ /винаги носи проблеми - аз поне в това съм убедена/. А при теб се пада в 5 соларен дом - за това така го тълкувам. Пък може и разногласия, свързани с подписване на документи, на договори, на книжа....щото соларен 5 дом, аспектира твоя 7-ми дом...

*

Uran

• 6041
« Отговор #830 -: Януари 10, 2011, 10:50:22 pm »
Изключвам бременност и тайни любови. Наиграла съм се. ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #831 -: Януари 10, 2011, 10:53:08 pm »

Никога не е късно за нищо! ;D

Сега видях и още нещо....Покупка на кола! ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #832 -: Януари 10, 2011, 10:57:51 pm »
то пък някой те пита ;D
но майтапа на страна картата и на мен ми изглежда трудна-асц в 3 дом съвпад с плутон/у5/,меркурий у 12 на сол к5 в 7 натален,сол МЦ съвпад с Лилит-някакви тайни,сплетни и клюки ще създадат проблеми с партньора.Пълния 5 дом и Луна там сочат голяма активност в сферата на любовта,децата,връзките и удоволстията.

*

Uran

• 6041
« Отговор #833 -: Януари 10, 2011, 11:00:13 pm »
Догодина едното ми дете ще е в 7 клас, та донякъде го свързвам с "Радини вълнения" по кандидатстването. :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #834 -: Януари 10, 2011, 11:10:34 pm »
По картата на Уран: Нещо ново в партньорски план в делови смисъл, свързано с кариера. Соларен Марс ти е на пълнолунието.

*

Uran

• 6041
« Отговор #835 -: Януари 10, 2011, 11:41:16 pm »
Мерси Ви!

*

Vision

• 3523
« Отговор #836 -: Януари 11, 2011, 01:34:00 am »
След някоя друга седмица ще ми се задейства този солар. Идеи?

те моите тълкувания са малко нескопосани, но все пак ми се струва, че съвпадът на сол. асц. с нат плутон, който е в нат. 3-ти дом ще промени начина ти на изразяване, ще станеш по- скорпионска в говоренето- рязко, точно, право с ножа в раната..думите ще помогнат на близкото ти обкръжение да излекува свои душевни рани..
имаш повтаряемост на съвпада уран- юпитер, които в натала са ретро, в трети дом, а сега са директни в седми дом, може би това означава, че всичките нови учения и философии, които си натрупала в себе си с годините и са били привилегия може би само за най- близките ти, сега ще имаш подтик и възможност да ги споделиш с всеки друг /партньорите/, ще се разшири кръгът на хората, с които имаш различни по вид взаимоотношения..не знам дали има опозиция на нат. и сол сатурн, но са в противоположни знаци и съответно ще работят може би като екип, но в каква област..наталният ти е в десети, сега е на соларен к8, соларният е в първи дом, натално в четвърти..да се опитам да го навържа някак- това, което ще показваш /излъчваш/ тази година ще повлияе /дисциплинира/ нещата по 4-ти натален, чрез взаимоотношения, понеже е във везни...а другите /к8/ ще дадат тласък на кариерата ти, може би някакво ново начало, понеже са в овен..  :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #837 -: Януари 11, 2011, 01:49:19 am »
Благодаря Вижън! Харесва ми интерпретацията ти! :58:

*

Vision

• 3523
« Отговор #838 -: Януари 11, 2011, 01:58:57 am »
Благодаря Вижън! Харесва ми интерпретацията ти! :58:

радвам се..обикновено не се решавам да продавам краставици на старите краставичари..днес съм неразумно смела.. ;D :88:

*

Uran

• 6041
« Отговор #839 -: Януари 11, 2011, 02:01:08 am »
Ха, аз пък какъв краставичар съм???!!! :unsure: :o