Много сте мили и двете - :88: Всъщност смених пералня и хладилник, в момента чакам компютъра - харддиска, видео-картата ще му се сменят...Та уредите са вече факт. Ремонтчето отдавна съм го замислила, но не мога да се видя с пари - значи тази година ще е факт - пу-пу - дано. А женени мъже - не поглявам - бягам през глава. Странно това за неафиширана връзка ми излиза и на кафето
.
може да не я афиширате веднага поради някакви различия- религия, социален статус или проблеми с порастнали деца /не дай боже/..но щом е свободен човека, нещата ще се наредят постепенно..а, сетих се- може да не я афиширате и от суеверие, за да видите първо дали ще потръгнат нещата, или ако не си харесвате взаимно роднините- също..много варианти ми хрумват..като ти гледам солара с плутон в 12-ти дом може да не афиширате веднага връзката, защото има някакви проблеми със закона /пак не дай боже/, може да е в процес на развод, представяш ли си да е в затвора??

не, няма да е..може ти да го вкараш в затвора..

..за малко..
както ти е в 12-ти дом, само дано да не е риба пак..дано да е скорпион заради плутона..или козирог като теб, ще си пасете по скалите..айде, нямам търпение вече..

остави засега ремонта, той като се появи ще ти помогне..

ааа, може да е някой от майсторите, които ще викнеш за ремонта, ще го затвориш за един месец у вас да шпаклова стените и заради това няма да афиширате връзката веднага..

айде, на хаирлия да е- винаги съм харесвала сръчните мъже.. :blink: