Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 453547 Прегледи
Re:соларен хороскоп
« Отговор #980 -: Март 08, 2011, 10:17:59 pm »
Благодаря, Марая!

По-възрастен е от мен с три години.
Мечтаех си да срещна Скорпион. Наистина е прекрасен. Въпросът е дали ще успеем да се задържим? И двамата сме видели много и страхът да не се нараним е силен. Предпазливи сме. От 4 години не съм се влюбвала така. Напоследък се появиха доста ухажори, изляха се направо на куп ... но този тук от всичките направо успя да надникне истински в душата ми.

ПП: Луните са ни в тригон. Слънцето му е в съвпад с Луната ми. Марс, Уран и Юпитер са му в съвпад с Венерата ми, ЮЛВ в съвпад с Венерата ми ... Обещаваща синастрия ... но все още изпитвам някакъв страх да не би всичко да е една химера.

Много държа да кажеш след време как се развиват нещата, имала съм наблюдения върху подобна връзка но на мои връсници. Имаха много силни положения в синастрията, но се разделиха много лошо! Иначе тези два слънчеви знака се разбират  :blink:, а характерно е за Скорпионите че умират от страх да не бъдат наранени!
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

« Отговор #981 -: Март 08, 2011, 10:30:34 pm »
Имам един солар и понеже още нищо не схващам от тях искам малко помощ за да го разтълкувам. Солара е на жена, която се интересува каква ще й е идната година. Предупреждавам, че може да съм объркала периода!
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #982 -: Март 08, 2011, 10:36:04 pm »

Много държа да кажеш след време как се развиват нещата, имала съм наблюдения върху подобна връзка но на мои връсници. Имаха много силни положения в синастрията, но се разделиха много лошо! Иначе тези два слънчеви знака се разбират  :blink:, а характерно е за Скорпионите че умират от страх да не бъдат наранени!

Е, що ни издаде   :96: :confuse3:

:rolf:

Да, мен ме е страх да не ме наранят, защото после трябва да ги бия, а не искам  :(

шегичка  :P
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #983 -: Март 08, 2011, 10:37:51 pm »

Е, що ни издаде   :96: :confuse3:

:rolf:

Да, мен ме е страх да не ме наранят, защото после трябва да ги бия, а не искам  :(

шегичка  :P

Хаха, до болка позната реакция! Но на добричко скорпионче :wink2:

*

luna

• *
  • 106
« Отговор #984 -: Март 12, 2011, 01:40:35 am »
Извинявам се за тъпия въпрос, но изглежда не съм си научила уроците от азбуката на астрологията  :o
Доколкото знам соларът важи от рождения ден до следващия рожден ден. Но защо в астро.ком ми изчислява солара за днешна дата за рождения ми ден на 2011г. Родена съм през ноември и би трябвало в момента да ми важи солара от ноември 2010г  :thinking:
Много съм объркана, ще взема да се гръмна ако съм гледала погрешните солари досега  :41:

« Отговор #985 -: Март 12, 2011, 01:44:38 am »
Има една опция малко по-долу,където си избираш за коя дата и място да ти изчисли солара,просто вече сме 2011 и ти е сметнало за следващата година,оправиго от там,под опцията каква карта искаш,има други опции,там е.

*

luna

• *
  • 106
« Отговор #986 -: Март 12, 2011, 01:48:06 am »
Има една опция малко по-долу,където си избираш за коя дата и място да ти изчисли солара,просто вече сме 2011 и ти е сметнало за следващата година,оправиго от там,под опцията каква карта искаш,има други опции,там е.

Да, забелязах това и му дадох да сметне за днешна дата. Излиза, че сега ми важи слънчевото възвръщане от ноември 2011г?

« Отговор #987 -: Март 12, 2011, 01:51:46 am »

Да, забелязах това и му дадох да сметне за днешна дата. Излиза, че сега ми важи слънчевото възвръщане от ноември 2011г?

Пиши си рожденната дата и 2010 година там,иначе няма да ти излезе,поне аз така мисля.Планетите няма да се изместят ако пишеш рожденния си ден или днешна дата,това не са транзити,нали? :blink:

*

luna

• *
  • 106
« Отговор #988 -: Март 12, 2011, 01:53:59 am »
Въпросът ми е да не би слънчевото възвръщане да показва края на една соларна година?
Някой има ли подобни наблюдения?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #989 -: Март 12, 2011, 02:01:45 am »
Не би трябвало.
Нали соларът важи от рожден ден до рожден ден, т.е. личната соларна година започва и свършва при всеки различно (според рождения ден) за разлика от календарната.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

luna

• *
  • 106
« Отговор #990 -: Март 12, 2011, 02:08:03 am »
Не би трябвало.
Нали соларът важи от рожден ден до рожден ден, т.е. личната соларна година започва и свършва при всеки различно (според рождения ден) за разлика от календарната.  :blink:
И аз така знам, но като ми го изкара така в астро.ком, си проверих соларите за последните 5-6 години и ми направи впечателние, че като че ли солара показва завършването на личната ми година. А и имам някакви смътни спомени, че съм чела или чувала подобно нещо.

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #991 -: Март 12, 2011, 02:22:22 am »
Според мен както наталната карта  ( разглеждана като начална точка на живота ) показва предстоящите условия и дадености, така е логично и соларът да изобразява възможностите за следващата лична година.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #992 -: Март 22, 2011, 11:28:01 pm »
Наблюдавате ли разлика в соларния хороскоп в астро кома  :unsure:
Сега си погледнах солара в астро кома и ми мърдат соларните домове, а си бях свалила картата от там в деня на соларното възвръщане  :o  не съм объркала годините..
при вас има ли разместване?
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #993 -: Март 23, 2011, 12:55:27 am »
Наблюдавате ли разлика в соларния хороскоп в астро кома  :unsure:
Сега си погледнах солара в астро кома и ми мърдат соларните домове, а си бях свалила картата от там в деня на соларното възвръщане  :o  не съм объркала годините..
при вас има ли разместване?

Да. Има разлика от 2 часа.  Нещо е станало. 

« Отговор #994 -: Март 23, 2011, 01:14:16 am »
По някаква причина astro.com взима равнодомна домова система за солара и лунара, вместо Плацидиус, която е по подразбиране (default). Опитах да сменя домовата система от менюто - от default на Плацидиус, Кох и т.н., но резултатът е същият. Единственото, което проработи засега, е следното. Отивате в опцията Reference place (for Solar return, Composite and other charts needing it). Срещу него пише birthplace по подразбиране. Избирате modify и от там махате отметката на use birthplace. След това натискате Continue и ще ви даде възможност да посочите ново референтно място за солари и лунари. Избирате желата страна и град от падащите менюта и след това с Continue се връщате към първоначалното меню, откъдето построявате солара. Неприятното е, че това избрано от вас място ще важи за всички солари, защото заменя опцията по подразбиране birthplace, така че за всяка карта може да се наложи промяна. Дано си оправят страницата скоро.
« Последна редакция: Март 23, 2011, 01:22:10 am от Mirabella »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #995 -: Март 26, 2011, 05:36:59 am »
Вижте този солар.
Мислите ли,че освен ангажиронжст с децата,този човек ще има промяна в любовните и партньорски взаимоотношения?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #996 -: Март 30, 2011, 08:38:11 pm »
Съвсем скоро след около месец и няколко дни ще влезе съвсем в сила новия ми солар. Според мен той вече започна да действа. Моля ви, да кажете по нещо за него. Какво интересно виждате в предстоящата ми соларна година? Миналата, като цяло не беше от най-добрите, имаше едни ужасни квадратури, така, че надеждата ми е в тази. :-[

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #997 -: Март 30, 2011, 08:43:19 pm »
Много интересен натален хороскоп имаш :blink:Никога не съм виждала,такива малко градусови АС-ДС.
И ти като мен имаш сол АС в 5ти натален.
Да,и при мен започна да действа 1 месец по-рано солара.
Ще имаш голяма любов(обсебваща и плутонианска),много социални контакти и все ми се върти из главата ,да не заживееш с някой :-\
Може би ще поемеш тежка отговорност в дома ти, няма да ти е леко. С този сол сатурн в 12ти.И при мен миналата година има сол сатурн в 12ти.

Е понеже знаем,че си ергенка,всички може да ти предрекат и внезапно забременяване.
Възможно е да забременееш,бременността ти да те застопури вкъщи (и това да е тежкото по сатурн).Но пък има и хубава страна.
« Последна редакция: Март 30, 2011, 09:00:42 pm от Milkyway »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #998 -: Март 30, 2011, 09:04:31 pm »
Соларният ми Асцендент освен, че попада в 5-ти е и в съвпад с Уран. :blink: Имам струпване на планети в 7-ми. Кофти само, че и Марс е там. Мисля, че е доста интересен новия ми солар. Надявам се само да съм построила точно картата, но като гледам мисля, че е правилна- за периода 2011-2012 год.

Милки, кое показва, че мога да заживея с някого? :-\
« Последна редакция: Март 30, 2011, 09:09:20 pm от Mia21 »

*

Divna

• 2478
« Отговор #999 -: Март 30, 2011, 09:35:43 pm »
Мия, имаш голям подем в работата. Предпоставки за брак или най-малко съжителство с мъж.
Соларът ти е изключително силен откъм любовен и професионален план.
Тъй като ти познавам и дирекциите, мога само да кажа, гарантирайки почти 100%, че тази соларна година ще окаже голяма роля в твоя живот. Няма да бъде забравена дълго време.
Много бързи и изненадващи положителни за теб събития ти предстоят.