Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 452310 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:соларен хороскоп
« Отговор #1020 -: Май 25, 2011, 02:50:08 am »
Здравейте,искам да ви попитам кога започва да действа солара-едни казват,че ако човек е по-чувствителен може да подейства и 3 месеца преди рожденният ви ден,а други казват,че започва да действа 6 месеца след него.А иначе той е за 1 година?   

10 ДНИ след рожденния ден! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #1021 -: Май 25, 2011, 03:02:12 am »
Здравейте,искам да ви попитам кога започва да действа солара-едни казват,че ако човек е по-чувствителен може да подейства и 3 месеца преди рожденният ви ден,а други казват,че започва да действа 6 месеца след него.А иначе той е за 1 година?  

Един месец ПРЕДИ рождения ден.
И все пак зависи от съвпадите на Слънцето.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1022 -: Май 25, 2011, 03:05:09 am »

Марая, защо 10 дни след рождения ден, нали беше 1 месец преди. Защо мислиш така? :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #1023 -: Май 25, 2011, 03:12:03 am »

Марая, защо 10 дни след рождения ден, нали беше 1 месец преди. Защо мислиш така? :-\

Един месец преди рожденния ден спира да работи стария хороскоп...и казваме , че сме в САТУРНОВА ДУПКА....Старата енергия се размива....,10 дни след рожденния ден сме в марсова дупка....,планетите набират скорост...
всеки ден след рожденния ден е един месец от соларния хороскоп....На 10-я ден , соларвия хороскоп е в действие.. ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #1024 -: Май 25, 2011, 03:19:33 am »
Много ти благодаря Марая за изчерпателния отговор-сега вече ми е ясно :blink: :blink: :blink:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #1025 -: Май 25, 2011, 03:22:30 am »
Един месец преди рожденния ден спира да работи стария хороскоп...и казваме , че сме в САТУРНОВА ДУПКА

Сатурновата дупка, ако въобще е такава, е 52 дни преди рождения ден, а на мен това са ми най-силните материални периоди.

А това за действието на солара - не съм съгласна. Миналогодишния солар се състоя 100% 15 дни преди рождения ми ден.  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1026 -: Май 25, 2011, 03:23:38 am »
Като мен сега. Преди рождения си ден се чувствах не съвсем във форма, на самия ден- страхотно, получих много поздравления и подарък от мъж,чиято символика адски ме разтърси и може би никога няма да забравя и сега пак потънах, дори днес си и поплаках малко без видима сериозна причина.Много странно, но ми се дадоха много поводи за дълбок размисъл и като цяло в момента съм леко разстроена.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1027 -: Май 25, 2011, 03:33:49 am »
Един месец преди рожденния ден спира да работи стария хороскоп...и казваме , че сме в САТУРНОВА ДУПКА

Сатурновата дупка, ако въобще е такава, е 52 дни преди рождения ден, а на мен това са ми най-силните материални периоди.

А това за действието на солара - не съм съгласна. Миналогодишния солар се състоя 100% 15 дни преди рождения ми ден.  ;)

При мен за  жалос , това са най-трудните дни...
Силни са по време на опозиция...или на 6-я месец след рожденния ден....
Аз прогресирам солара м/у другото....Казвала съм го.... :blink:

« Отговор #1028 -: Май 25, 2011, 04:11:03 am »

това което аз знам е че солара започва да действа 3 месеца преди и продължава 3 месеца след. има период на застъпване на соларите.  :blink:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1029 -: Май 25, 2011, 04:20:34 am »

това което аз знам е че солара започва да действа 3 месеца преди и продължава 3 месеца след. има период на застъпване на соларите.  :blink:

Ти съвсем ме отчая! Искам стария ми солар да се разкара възможно най-бързо!  ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1030 -: Май 25, 2011, 04:25:02 am »
Новият ми солар започна да действа 1 месец преди рожденият  ден.

« Отговор #1031 -: Май 25, 2011, 04:40:44 am »
По повод прогресията на солара и засичането на периода, когато най-активно би се проявило зададеното в солара, искам да попитам някой правил ли е карти на солара, когато слънцето е на 180 градуса или на 90 от наталното си положение? Това се прави с цел засичане на времето, но лично аз не съм го пробвала. Ако някой има наблюдения би било интересно да сподели.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1032 -: Юни 27, 2011, 11:21:12 pm »
По повод прогресията на солара и засичането на периода, когато най-активно би се проявило зададеното в солара, искам да попитам някой правил ли е карти на солара, когато слънцето е на 180 градуса или на 90 от наталното си положение? Това се прави с цел засичане на времето, но лично аз не съм го пробвала. Ако някой има наблюдения би било интересно да сподели.

Писала съм из форума за нея... :rolleyes:

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #1033 -: Юни 30, 2011, 01:43:25 pm »
Някой има ли опит със слънце на ДЦ в соларна карта....как се разглежда? слънцето е У9, а У7 и в наталната, и в соларната е меркурий като нямат аспект помежду си.

« Отговор #1034 -: Юли 01, 2011, 06:08:53 am »
Мисля че пропускам нещо важно освен смяната на жилище и промяната в професионален план, бих била благодарна ако някой сподели мнението си.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1035 -: Юли 01, 2011, 01:59:49 pm »
А темите свързани с деца могат ли да бъдат на дневен ред?

Re: соларен хороскоп
« Отговор #1036 -: Август 10, 2011, 09:41:42 pm »
Здравейте някой може ли да ми каже нещо по този солар за 2011 год. Благодаря

*

Uran

• 6041
« Отговор #1037 -: Август 13, 2011, 06:24:16 pm »
Някой има ли опит със слънце на ДЦ в соларна карта....как се разглежда? слънцето е У9, а У7 и в наталната, и в соларната е меркурий като нямат аспект помежду си.
Има ли вероятност за брак? Партньорство с хора в чужбинско или съдебни спорове?

*

zuzi

• 38
« Отговор #1038 -: Август 17, 2011, 06:53:37 pm »
Моля ви, някой може ли да ми каже нещо  за този солар? Питах в другата тема- солари практикум,но никой не се изказа.

« Отговор #1039 -: Септември 02, 2011, 06:26:40 pm »
Някой има ли наблюдения за Сатурн в 12ти соларен дом и какво дава - самота и изолация, престой в болница? Имам го в предстоящия ми солар и ме притеснява!   :o