Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 452675 Прегледи
*

AH

• 2201
Re: соларен хороскоп
« Отговор #1160 -: Декември 28, 2011, 07:18:04 am »
А ти какъв подарък искаш?

тоя въпрос с подаръците само на повърхността изглежда лесен - и явно зависи от гледната точка - и към момента аз не виждам добро решение на въпроса

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1161 -: Декември 28, 2011, 07:20:53 am »
А ти какъв подарък искаш?

тоя въпрос с подаръците само на повърхността изглежда лесен - и явно зависи от гледната точка - и към момента аз не виждам добро решение на въпроса

Ми, добре!

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1162 -: Декември 28, 2011, 08:29:12 am »
Особено, ако не включваш много съзнание и подсъзнание,

Добре де, чисто практически, като изключа съзнание и подсъзнание, само по чорапи и папионка ли да гилам.  ;D

Надали ще сме само по чорапки:)

По-скоро, ако прекалим със съзнание и подсъзнание, наливаме вода в мелницата на ЧСЗ, пък то малко може да пречи на ония случки по десцендента:)

Добре де, какво друго има в човека освен съзнание, подсъзнание и свръхсъзнание, но човекът все кара на първите две, не може да избяга от тях.
Все едно да кажеш да не се прекалява с двата крака при ходене, ми на трети ли да подскачаме или крила да чакаме да ни никнат, докато седим обездвижени, щото ги няма двата крака.

*

AH

• 2201
« Отговор #1163 -: Декември 28, 2011, 09:40:51 am »
Добре де, какво друго има в човека освен съзнание, подсъзнание и свръхсъзнание, но човекът все кара на първите две, не може да избяга от тях.
Все едно да кажеш да не се прекалява с двата крака при ходене, ми на трети ли да подскачаме или крила да чакаме да ни никнат, докато седим обездвижени, щото ги няма двата крака.

Освен съзнание и подсъзнание, имаме инстинкти, емоции, чувства, мисли /понякога разумни, друг път- не дотам:)/ и т.н. Това са различни неща и за това имаме и различни думички за тях.

По инстинкт можем да си крачим насам-натам, даже да си хвъркаме, като междувременно подсъзнанието ни се занимава с едно, а съзнанието – с друго:)

Смяташ ли, че ЧСЗ няма общо с партньорствата?

*

kaily

• 5145
« Отговор #1164 -: Декември 28, 2011, 10:00:08 am »

Освен съзнание и подсъзнание, имаме инстинкти, емоции, чувства, мисли /понякога разумни, друг път- не дотам:)/ и т.н. Това са различни неща и за това имаме и различни думички за тях.

По инстинкт можем да си крачим насам-натам, даже да си хвъркаме, като междувременно подсъзнанието ни се занимава с едно, а съзнанието – с друго:)

Смяташ ли, че ЧСЗ няма общо с партньорствата?

Напротив, инстинктите, емоциите и чувствата са към подсъзнанието, а мислите към съзнанието. Направо се изумявам от класацията ти, къде си я чела?
А снизхождането на идеи и усещания са свръхсъзнание.
Всичко, изброено от теб, спада към съзнанието или подсъзнанието.

Защо намеси ЧСЗ?
ЧСЗ е егото и има много общо с партньорствата и в същото време съм виждала абсолютно себични и командорещи ЧСЗ-та с трайни бракове и партньорства.

*

abroad

• 2187
« Отговор #1165 -: Декември 28, 2011, 10:10:46 am »
ЧСЗ е егото и има много общо с партньорствата и в същото време съм виждала абсолютно себични и командорещи ЧСЗ-та с трайни бракове и партньорства.

да, но се прикриват много успешно, когато трябва, ти можеш ли?
и те тия командорещите са с едни по други партньори, дето на твоето Слънце ще се харесат ли?

*

AH

• 2201
« Отговор #1166 -: Декември 28, 2011, 10:39:57 am »
Напротив, инстинктите, емоциите и чувствата са към подсъзнанието, а мислите към съзнанието. Направо се изумявам от класацията ти, къде си я чела?
А снизхождането на идеи и усещания са свръхсъзнание.
Всичко, изброено от теб, спада към съзнанието или подсъзнанието.

Защо намеси ЧСЗ?

Това не е класация:)
Наблегнах на разликите:)
Те са от дребните камъчета, които обръщат колата:)

*

kaily

• 5145
« Отговор #1167 -: Декември 28, 2011, 11:04:50 am »
Дисциплинирала съм си емоциите до много голяма степен, въдворила съм ред в мислите, изострила съм инстинктите, изчистила съм връзката с висшето, ЧСЗ-то направо го почти ликвидирах  :mellow:.
Неслучайно казвам, че работя със себе си от десетилетия, вместо да философствам.  :P

*

abroad

• 2187
« Отговор #1168 -: Декември 28, 2011, 11:31:04 am »
Неслучайно казвам, че работя със себе си от десетилетия, вместо да философствам.  :P

браво на теб
значи имаш голям шанс сега като мине тр. Юпитер през ДС, отколкото аз малко по после, защото все още си философствам :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1169 -: Декември 28, 2011, 11:33:29 am »
Момичета, в солара ми за тази година Плутон е цъфнал на АЦ..... :'(
Четох че в повечето случаи е свързано със смърт на роднина или нещо подобно........
Вие какво ще кажете ? Сещате ли се за някои други проявления ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #1170 -: Декември 28, 2011, 11:37:25 am »
Може да става дума за лично обновление, промяна на имиджа, външен вид, начина, по който ти самата гледаш на себе си, придобиване на вътрешна сила и решимост да промениш ситуациите, които не те удовлетворяват. Може да е година, в която на всяка цена ще желаеш да се наложиш над околните и обстоятелствата. Какви аспекти има Плутон към соларни/натални планети и кой дом в солара управлява?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1171 -: Декември 28, 2011, 11:41:57 am »
Може да става дума за лично обновление, промяна на имиджа, външен вид, начина, по който ти самата гледаш на себе си, придобиване на вътрешна сила и решимост да промениш ситуациите, които не те удовлетворяват. Може да е година, в която на всяка цена ще желаеш да се наложиш над околните и обстоятелствата. Какви аспекти има Плутон към соларни/натални планети и кой дом в солара управлява?

Не знам, но се притеснявам, защото на това и отгоре е връх на тао квадратура .......
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

kaily

• 5145
« Отговор #1172 -: Декември 28, 2011, 11:51:19 am »

браво на теб
значи имаш голям шанс сега като мине тр. Юпитер през ДС, отколкото аз малко по после, защото все още си философствам :blink:
То не е важно дали философстваш или не. Важно е дали вършиш вътрешна работа покрай философстването. :P

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1173 -: Декември 28, 2011, 11:54:38 am »

браво на теб
То не е важно дали философстваш или не. Важно е дали вършиш вътрешна работа покрай философстването. :P

То това с филосовставането и аз го мога ама другото....другото е  трудна работа ...... ;)
Поне при мен е така, радвам се да има хора които се справят ....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #1174 -: Декември 28, 2011, 11:59:55 am »
Заради тауто с планети по оста 3/9 соларни домове може да ти създаде проблеми в контактите с хората от обкръжението ти. Да не създаде и проблеми с обучението? Има тригонче към соларен Юпитер в 4-ти соларен дом. Опитай се да си позволиш повече free-time у дома, за да не прегрееш от напрежение. Можеш да получиш партньорска подкрепа за професионалните си начинания (сол. У7 Луна в 10-ти дом в секстил със сол. Плутон).

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1175 -: Декември 28, 2011, 12:03:00 pm »
Заради тауто с планети по оста 3/9 соларни домове може да ти създаде проблеми в контактите с хората от обкръжението ти. Да не създаде и проблеми с обучението? Има тригонче към соларен Юпитер в 4-ти соларен дом. Опитай се да си позволиш повече free-time у дома, за да не прегрееш от напрежение. Можеш да получиш партньорска подкрепа за професионалните си начинания (сол. У7 Луна в 10-ти дом в секстил със сол. Плутон).

А бе то много фрии тайм , няма.....
Благодаря ти Мирабела  :wub:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

kaily

• 5145
« Отговор #1176 -: Декември 28, 2011, 12:09:55 pm »
То това с филосовставането и аз го мога ама другото....другото е  трудна работа ...... ;)
Поне при мен е така, радвам се да има хора които се справят ....

Никак не е сложно, иска се само първо да знаеш, че е възможно и второ да знаеш, че съществуват инструменти, които безкрайно улесняват процеса.
Остава само желание от твоя страна и да намериш инструментите.

То и зъболечението е било много трудно преди 3 века, пък сега е ежедневие. :blink:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1177 -: Декември 28, 2011, 12:33:19 pm »
А сблъсквали ли сте се с тао между АЦ-ДЦ-Венера в 10ти соларен? В опозиция с Лунно затъмнение? Венера е У1, 8, 12.
Не се очаква доброволна смяна на работата
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1178 -: Декември 28, 2011, 12:38:21 pm »
айде цък и моята карта, нали почва солара 3 месеца преди рожденния ден ;)

http://prikachi.com/images.php?images/395/4075395t.gif

*

Uran

• 6041
« Отговор #1179 -: Декември 28, 2011, 12:51:43 pm »
Сладурке, парички по линия на партньора. :blink:
Част от тях може да похарчите по воаяжи, друга- по декорация и ремонт на дома. :blink: