Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 454203 Прегледи
Re: соларен хороскоп
« Отговор #1260 -: Януари 24, 2012, 04:35:15 pm »
Здравейте! Ето и новия ми солар за тази година. Бях с големи надежди, че нещата ми ще потръгнат най-накрая, но уви това, което "виждам" е само раздяла, илюзии, самота и все в този дух. Моля ви, ако може да ми посочите някой положителен аспект, защото се нуждая от малко надежда в този момент. Благодаря!

« Отговор #1261 -: Февруари 02, 2012, 11:00:41 am »
   Ето една карта....предположения, гадания - всичко каквото ви дойде на ум  :blink: - Аааа и има ли индикация за бащинство ?

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #1262 -: Февруари 05, 2012, 10:25:38 pm »
какви са според вас акцентите за следващата соларна година? Да се притеснявам ли с тази ретро венера...а и соларен уран почти ми застава на ИЦ в натала? ;)

« Отговор #1263 -: Февруари 05, 2012, 11:04:35 pm »
Като си гледам солара си мисля, че ме чака доста работа и евентуално започване на нови неща или разделяне с настоящи. Асц е в Скорпион, в наталната ми карта там е 11 дом, ретро Марс е в в 10 дом и то в Дева, а МЦ в Лъв - пак ще има доказване май. СЛВ и Плутон - управител на Асц във втори дом, където попада натален първи и целия сплит на Асц. Очаквам материалното да е основна тема за годината, само не съм сигурна как да разбирам това, че К2 е в Стрелец. С анаретен ретро Сатурн във Везни в 12 дом изолация или зацикляне по определени въпроси може да има?
С Луна във Водолей на ИЦ очаквам да се освободя от доста емоционални задръжки, а 5 дом в Риби с Венера и Уран в него изглежда обещаващо. И двете светила са в 4 дом затова най-значимите събития може да са свързани със семейството и дома. Засега в зародиш имам идеи за смяна на жилището или дори покупка на собствено. Ще ми е интересно какво мисли и някой друг, който разбира повече от солар, на мен това ми е един от първите опити

П.П. Сега обърнах внимание, че по солар У7 - Венера, е в 5 дом и ми е кацнала върху наталната Венера, а Юпитер е на ДЦ и управлява 2 дом, където ми е СЛВ. Е, ся остана и да се оженя. Все още съм твърде красива и млада, за да го правя  :haha:
« Последна редакция: Февруари 05, 2012, 11:29:59 pm от The_One »
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

« Отговор #1264 -: Февруари 07, 2012, 08:42:00 am »
Ако на някой му се занимава,бих била благодарна да каже няколко насоки за предстоящата година.Картата е на мъж.

« Отговор #1265 -: Февруари 11, 2012, 08:00:17 pm »
Здравейте,
Бихте ли ми дали насоки какво мога да очаквам през настъпващата ми соларна година?
Благодаря предварително  :blink:
Ако няма изход, излез през входа...

*

Uran

• 6041
« Отговор #1266 -: Февруари 11, 2012, 08:24:44 pm »
Пътувания/премествания мотивирани от промяна в статуса/любов.
Планирате ли деца?

« Отговор #1267 -: Февруари 11, 2012, 08:26:59 pm »
Предвиждаш ли изяви по 3-то и 9-то домни дейности - пътуватия, обучение, комуникации, реклама, търговия и т.н.? Може и да стане съвсем спонтанно - соларен АС в съдпад с натален Уран. А относно професионалната дейност може да смениш курса, може би с помощта на (нови) партньори.

« Отговор #1268 -: Февруари 11, 2012, 08:32:07 pm »
Пътувания/премествания мотивирани от промяна в статуса/любов.
Планирате ли деца?
Ами по принцип сме говорили за деца, но за по-нататък. Инъче аз вече се замислям :)

« Отговор #1269 -: Февруари 11, 2012, 08:33:32 pm »
Предвиждаш ли изяви по 3-то и 9-то домни дейности - пътуватия, обучение, комуникации, реклама, търговия и т.н.? Може и да стане съвсем спонтанно - соларен АС в съдпад с натален Уран. А относно професионалната дейност може да смениш курса, може би с помощта на (нови) партньори.
Имам нещо в предвид за пътувания, както и би трябвало тази година да си завърша магистърската степен :)

*

abroad

• 2187
« Отговор #1270 -: Февруари 11, 2012, 08:35:44 pm »
хм, има ли вероятност за забременяване, може и не съвсем очаквано
и някаква професионална реализация, по-очаквана от първото ;D

« Отговор #1271 -: Февруари 11, 2012, 08:39:27 pm »
Аха, сега схванах какво казва картата - съвпад У9/У10 в 3-ти плюс У5 Марс в 10-ти - може да започнеш работа по специалността на висшето, което завършваш.

« Отговор #1272 -: Февруари 11, 2012, 08:42:40 pm »
Благодаря ви на всички за прогнозите  :58:

« Отговор #1273 -: Февруари 11, 2012, 10:08:03 pm »

Защо ли никой не беше толкова активен зза моята карта? ;)

« Отговор #1274 -: Февруари 11, 2012, 10:27:31 pm »

Защото не сме я забелязали. Всъщност, не съм я забелязала. Да говоря в единствено число.

Ако притежателят на картата не е обвързан, това би могло да се случи тази година. Не виждам по-изразена тенденция в солара освен тази, но аз и нямам богат опит. Макар че и обвързването не се подкрепя от кой знае колко много фактори, но това е единственото, което успях да откроя. По транзити отбелязвам нептуновата квадратура, която може да засегне финансите му. Може да изгуби ясен поглед в професионално отношение или да изпита разочарование от несбъднати/неизпълними надежди и желания. Транзитен Сатурн ще повтори квадрата с наталната му Луна. Нека пази здравето, особено костната си система (макар че няма напрегнати аспекти откъм Марс и Уран, които биха показали евентуален инцидент). Но Сатурн като управител на 12-ти би могъл да изкара наяве някакви хронични проблеми, свързани с отделителната или половата система (или стомаха) (разбира се, ако изобщо има такива). Друго проявление би могло да бъде емоционално затваряне, компенсирано чрез усърдна работа. Може да изпита неудовлетворение от условията си на труд или да има преструктуриране там. Колкото до бенефиците, Юпитер може да умножи отговорностите му, но и почестите, при преминаването си върху наталния му квадрат Слънце/Сатурн.
« Последна редакция: Февруари 11, 2012, 10:35:17 pm от Mirabella »

« Отговор #1275 -: Февруари 11, 2012, 10:39:05 pm »

Защото не сме я забелязали. Всъщоност, не съм я забелязала. Да говоря в единствено число.

Ако притежателят на картата не е обвързан, това би могло да се случи тази година. Не виждам по-изразена тенденция в солара освен тази, но аз и нямам богат опит. Макар че и обвързването не се подкрепя от кой знае колко много фактори, но това е единственото, което успях да откроя. По транзити отбелязвам нептуновата квадратура, която може да засегне финансите му. Може да изгуби ясен поглед в професионално отношение или да изпита разочарование от несбъднати/неизпълними надежди и желания. Транзитен Сатурн ще повтори квадрата с наталната му Луна. Нека пази здравето, особено костната си система (макар че няма напрегнати аспекти откъм Марс и Уран, които биха показали евентуален инцидент). Но Сатурн като управител на 12-ти би могъл да изкара наяве някакви хронични проблеми, свързани с отделителната или половата система (или стомаха) (разбира се, ако изобщо има такива). Друго проявление би могло да бъде емоционално затваряне, компенсирано чрез усърдна работа. Може да изпита неудовлетворение от условията си на труд или да има преструктуриране там. Колкото до бенефиците, Юпитер може да умножи отговорностите му, но и почестите, при преминаването си върху наталния му квадрат Слънце/Сатурн.
благодаря ти Мирабелла ,истината е ,че това е съпруга ми и не бих се радвала особено ако му предстои обвързване/освен ако не е професионално/.Има очаквания за работа в чужбина,смятам да го лекувам от депресия и стомашни проблеми - както казваш.Освен това правим инвитро опити.........та ми беше интересно дали нещо ще се покаже / от тези насоки/ в солара.Благодаря :88:

« Отговор #1276 -: Февруари 11, 2012, 10:45:18 pm »
Сори за грешното предположение. Може да е обвързване с чужбинска работа - Сатурн в 9-ти или пък престой в чужбина заради работа - У10 Плутон в 12-ти. А Луна в 7-ми може да показва емоционална зависимост от партньорите, вкл. от теб. Тези аспекти, на базата на които направих тълкуванието на солара в предния си пост, могат да се тълкуват различно. Аз просто избрах най-шаблонната интепретация. ;D

« Отговор #1277 -: Февруари 11, 2012, 10:50:47 pm »
Сори за грешното предположение. Може да е обвързване с чужбинска работа - Сатурн в 9-ти или пък престой в чужбина заради работа - У10 Плутон в 12-ти. А Луна в 7-ми може да показва емоционална зависимост от партньорите, вкл. от теб. Тези аспекти, на базата на които направих тълкуванието на солара в предния си пост, могат да се тълкуват различно. Аз просто избрах най-шаблонната интепретация. ;D
Тук вече има попадения - има емоционална зависимост в работата/не винаги положителна/,но все пак това е музика :blink:ако няма емоция няма да се харесва :blink:Заложил е няколко вариянта за работа навън и се надяваме все един да проработи.На мене ретро сатурна в 9 ми е точно рутинна работа.......

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #1278 -: Февруари 13, 2012, 06:30:09 pm »
Майка дойде преди малко и ми каза, че батко имал някакви проблеми, че не е добре, емоционално. От няколко дни е така, има високо кръвно, не му е добре. Сега говорил, че няма за какво да живее ...и подобни неща.  :'( Сега обсъждат в другата стая, отидох за малко, но просто не можех да слушам, говорят и за психолог... Може ли да погледнете соларния му хоскоп и да ми кажете какво го очаква занапред? Може би трябва да направя друга карта с прогресии, не знам, каква карта ще покаже какво му оказва влияние точно в този период? Имаше някакво момиче, което явно не отвърна на чувствата му, но дали е заради нея? Какво го измъчва? Как да му помогна...

« Последна редакция: Февруари 13, 2012, 06:38:10 pm от LibrawithTaurus »
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #1279 -: Февруари 26, 2012, 03:32:37 pm »
Цитат
Здравейте,
Бихте ли ми дали насоки какво мога да очаквам през настъпващата ми соларна година?
Благодаря предварително  :blink:
Мира, според мен много внимавай с прибързаните решения, т.е. мисли нещата по 10 пъти преди да действаш.По натал сатурн ти е в седми дом с още две ретроградни планетки, несигурност в любовните партньорски отношения, и сега горкия сменя знак в скорпион в осми дом, и луната е застанала на върха му, и все си мисля, че сатурн ще те ограничи по някакъв начин и ще разклати сериозно емоциите ти, т.е. виждам изпитание, за което трябва да се подготвиш, луната управлява 5-тия ти и 6-ти дом, изцяло емоционално наситени решения в любовните връзки, лабилност която може да докара до здравословни проблеми, никаква земя и стабилност и сигурност, освен ако не броим че милата луна се е наместила в 10-ти дом. Мисля, че сега сатурн ще те заземи, ще те научи да вземаш по-разумни и обмислени решения, може и ти сама да усетиш, че гледаш на нещата по...как да се изразя, като възрастен, защото го виждам че е във взаимна рецепсия по знак с плутон, може промяната да е плавна. За останалите неща с момичетата от форума също съм съгласна без бебето, не го виждам тази година. Инъче активност в трети и девети дом, новата кола например е по трети дом, с асцендента в съвпад с екзалтиралия по знак уран, със сигурност ще има коренна промяна и новости във философията ти към живота, за това коя си ти, промяна на възгледи на начина по който се изразяваш, а също така успешно завършване:)Смяна на дом, естествено по твоя инициатива(сол.уран в 4-ти  дом съвпад с венера в овен), но ти по рождение си със заточена венерка в овен в първи дом, така че едва ли е от значение за теб дали партньора поема контрол над нещата или ти.Марс макар и ретрограден, все пак е в 10- ти дом, така че ще действаш здраво над професионална реализация, попадайки в натален 7-ми, може да е бизнес с партньора, семеен. Та така според мен, много хубава година, само повече дълбочина над решенията:)