Здравейте,
Бихте ли ми дали насоки какво мога да очаквам през настъпващата ми соларна година?
Благодаря предварително :blink:
Мира, според мен много внимавай с прибързаните решения, т.е. мисли нещата по 10 пъти преди да действаш.По натал сатурн ти е в седми дом с още две ретроградни планетки, несигурност в любовните партньорски отношения, и сега горкия сменя знак в скорпион в осми дом, и луната е застанала на върха му, и все си мисля, че сатурн ще те ограничи по някакъв начин и ще разклати сериозно емоциите ти, т.е. виждам изпитание, за което трябва да се подготвиш, луната управлява 5-тия ти и 6-ти дом, изцяло емоционално наситени решения в любовните връзки, лабилност която може да докара до здравословни проблеми, никаква земя и стабилност и сигурност, освен ако не броим че милата луна се е наместила в 10-ти дом. Мисля, че сега сатурн ще те заземи, ще те научи да вземаш по-разумни и обмислени решения, може и ти сама да усетиш, че гледаш на нещата по...как да се изразя, като възрастен, защото го виждам че е във взаимна рецепсия по знак с плутон, може промяната да е плавна. За останалите неща с момичетата от форума също съм съгласна без бебето, не го виждам тази година. Инъче активност в трети и девети дом, новата кола например е по трети дом, с асцендента в съвпад с екзалтиралия по знак уран, със сигурност ще има коренна промяна и новости във философията ти към живота, за това коя си ти, промяна на възгледи на начина по който се изразяваш, а също така успешно завършване:)Смяна на дом, естествено по твоя инициатива(сол.уран в 4-ти дом съвпад с венера в овен), но ти по рождение си със заточена венерка в овен в първи дом, така че едва ли е от значение за теб дали партньора поема контрол над нещата или ти.Марс макар и ретрограден, все пак е в 10- ти дом, така че ще действаш здраво над професионална реализация, попадайки в натален 7-ми, може да е бизнес с партньора, семеен. Та така според мен, много хубава година, само повече дълбочина над решенията:)