Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 452616 Прегледи
Re: соларен хороскоп
« Отговор #1320 -: Март 27, 2012, 07:54:09 pm »
Ами Юпитер какво управлява в солара ?

Той управлява трети дом. Всъщност за улеснение прикачвам цялата карта ...

*

Divna

• 2478
« Отговор #1321 -: Март 27, 2012, 08:21:50 pm »

С какво се занимаваш? Студентка ли си?

« Отговор #1322 -: Март 27, 2012, 08:23:13 pm »
Да, студентка съм.  :blink: С друго странично не се занимавам, само това е.  :P

*

Divna

• 2478
« Отговор #1323 -: Март 27, 2012, 08:28:57 pm »
Да, студентка съм.  :blink: С друго странично не се занимавам, само това е.  :P

Има ли някой състудент /приятел/ с когото желаеш да имаш по-близки контакти?

« Отговор #1324 -: Март 27, 2012, 08:38:48 pm »
М, състудент или приятел, не бих казала, защо, заложено е да имам ли? ;D ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #1325 -: Март 27, 2012, 08:55:12 pm »

Да, имаш изживяване на любов, която е /ще бъде/ желана. Отношенията са приятелски, зародени преди време /в миналото/. Мисля, че познаваш човека и връзката ще започне чрез обмяна на информация, свързана с обучението.
Ще държиш за реализиране на някакви взаимоотношения, да изживееш страстите си ... и ще успееш. Картата е с акцент любов и взаимоотношения повреме на следване. В период на една година е възможно да реализираш две любови, като една от тях ще е неочаквана. Очаквай важно запознанство с мъж.

*

Divna

• 2478
« Отговор #1326 -: Март 27, 2012, 09:03:51 pm »
Като си говорим глупости сме много активни - включвам и себе си, защото често съм начело на спама, но когато въпросът е сериозен няма никой.

Kakyw ti e wyprosa?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1327 -: Март 27, 2012, 09:47:56 pm »
Имате ли представа как ще се разиграе тази смяна на Вертекс/Антивертекс в солара?
Соларен Вертекс върху натален Асц и соларен Антивертекс върху натален Дсц
и обратно
Соларен Асц върху натален Вертекс и соларен Дсц върху натален Антивертекс  :o

Не съм виждала такова нещо преди и знам, че Вертекс/Антивертекс ги отключват обикновено транзити, а в солар? Как влияе на цялата година? Търсих основни индикации за връзки, но честно казано намирам повече за работа.  :-\

« Отговор #1328 -: Март 27, 2012, 09:52:14 pm »

Да, имаш изживяване на любов, която е /ще бъде/ желана. Отношенията са приятелски, зародени преди време /в миналото/. Мисля, че познаваш човека и връзката ще започне чрез обмяна на информация, свързана с обучението.
Ще държиш за реализиране на някакви взаимоотношения, да изживееш страстите си ... и ще успееш. Картата е с акцент любов и взаимоотношения повреме на следване. В период на една година е възможно да реализираш две любови, като една от тях ще е неочаквана. Очаквай важно запознанство с мъж.

Благодаря ти за тъкуването! Надявам се наистина да е така, както казваш!  :25:

*

Divna

• 2478
« Отговор #1329 -: Март 27, 2012, 10:14:21 pm »

Kazwam towa, koeto solara mi ''kazva''. Ostanaloto ot teb zavisi.
Дали ще избереш да потънеш в перманентна депресия /сол. Сатурн в 1ви дом/ или ще избереш да изживееш една мечтана любов /сол. Сатурн в секстил с нат. съвпад Венера/Марс, сол Нептун в тригон с нат. Слънце, сол. Уран в секстил със соларни Венера и Юпитер... Сатурн е важен в картата ти по отношение на любов. Тази соларна година, Сатурн е в 1ви сол. дом, което за мен означава - изживяване на личните страсти. Натален Сатурн е добре аспектиран от транзитите /особено бавните/. Лично аз мисля, че ще избереш второто /да изживееш една хубава любов, пък защо не и две/.  ;)
Успех от мен и дай по някое време обратна връзка.  :blink:

Благодаря ти за тъкуването! Надявам се наистина да е така, както казваш!  :25:

« Отговор #1330 -: Март 27, 2012, 10:25:43 pm »
Непременно ще има обратна връзка!  :blink: Иначе със Сатурн си се разбираме, така че мисля, че мога да си го държа далеч от депресията дори като е в първи соларен.  ;D За сега даже бих казала, че съм по-оптимистична, отколкото откакто се помня, но той и солара още не е влязъл в сила напълно, всъщност.  :mellow: Но определено ще положа усилия за хубав развой.  :P

*

Divna

• 2478
« Отговор #1331 -: Март 27, 2012, 10:41:28 pm »
Непременно ще има обратна връзка!  :blink: Иначе със Сатурн си се разбираме, така че мисля, че мога да си го държа далеч от депресията дори като е в първи соларен.  ;D За сега даже бих казала, че съм по-оптимистична, отколкото откакто се помня, но той и солара още не е влязъл в сила напълно, всъщност.  :mellow: Но определено ще положа усилия за хубав развой.  :P

Саларите понякога влизат в сила два-три месеца преди рожденния ден. Всичко е много относително.
Всичко ще е наред. Та ти си толкова млада, тепърва те чакат сериозни любовни взаимоотношения. Със Сатурн в 5ти дом ти си на принципа или всичко или нищо ... е, сега му е дошло времето да получиш, тая любов, която желаеш. Подготвена си за нея, така че ще дойде. Соларна Луна на сол. асц Везни "пищи" за реализация за всичко, което душата желае, а твоята душа желае да се промени нещо в любовно отношение /сол Луна в опозиция със сол. ДЦ и сол. Уран/.

« Отговор #1332 -: Март 27, 2012, 10:48:03 pm »
Веднага правя обратна връзка - Все едно четеш извадки от мемоарите на душата ми.  :-[ :-[ Хахаха ... много си права за това, което каза.  :blink: Не бих могл да го дефирнирам по-добре.  :P

*

Divna

• 2478
« Отговор #1333 -: Март 27, 2012, 11:05:09 pm »
Веднага правя обратна връзка - Все едно четеш извадки от мемоарите на душата ми.  :-[ :-[ Хахаха ... много си права за това, което каза.  :blink: Не бих могл да го дефирнирам по-добре.  :P

Като ти гледам тежките транзити макс до 4 години сме те омъжили.  ;)
Следващата ли година се дипломираш?

« Отговор #1334 -: Март 27, 2012, 11:14:28 pm »
О, не имам още три години и половина, даже близо 4.  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1335 -: Март 27, 2012, 11:18:50 pm »

Промяна във външния вид...,нервно напрежение...,трепети и вълнения...внезапно и безпърдонно ще бродят в живота ти...нови хора. Проблеми в дома..Ще станеш самостоятелна. Има тенденции да започнеш да живееш сама. ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #1336 -: Март 27, 2012, 11:27:58 pm »
О, не имам още три години и половина, даже близо 4.  ;D

ОК, отсъдих според Юпитер, но без да се гледат дирекциите не може да се уточнят такива важни събития. Как стои въпроса с дирекциите?

Марая, тр. Уран в квадрат с нат. Луна и тригон с нат. ИЦ може да предизвика преместване. Все си мисля, че преди това надали ще е /след около 4 години е според мен/.

« Отговор #1337 -: Март 27, 2012, 11:43:38 pm »
За местенето не го чувам за първи път, много хора ми го казват, поне за момента изобщо не ми минава през ума.  ;D А обстановката у дома е сравнително спокойна, засега, но не се знае какво ще ме трясне като идея, поне в този период.  ;D ;D Принципно доста съм привързана към мястото, в което живея, все пак луна в 4 дом и трудно мога да се накарам да се преместя.
За промяна във външния вид ... мисля, че да, отсега Сатурн се е заловил с изваянето на тънката ми талия, за което съм му изключително благодарна.  ;D
Иначе прикачвам прогресии и дирекции.  :blink: Дивна, стана ми интересно това, което каза за брака ... след 4 год, винаги като съм си гледала натала, пък и като се познавам, по-скоро съм си се представяла с късен брак. Прогресиите и дирекциите потвърждават ли тази твоя теория?  :-\

Благодаря ви иначе много, и на двете!  :blink: Много ми помагате да си изясня някои неща и да си ги подредя в главата.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1338 -: Март 28, 2012, 12:00:01 am »
ThunderGoddess,

Искам да ти кажа...,че след 1г.2 месеца...няма да се познаеш...Много неща ще се променят...Не се учудвай...онези ,които си харесвала ще спреш да харесваш..,тези които не си ще харесваш!
Ще имаш ситуации в които ще бъдеш на бръснача, острието ще те привлича...Финанси...просто ще издишаш....След 1г 2м...внимавай при пътувания...,някое пътуване може да приключи с нова любов в близка държава...Съученици , които живеят в чужбина ще те поканят на гости...НЕ ИЗПУСКАЙ КЪСМЕТА! ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #1339 -: Март 28, 2012, 12:03:25 am »
Ами като гледам дирекциите и прогресиите, пак за след около 4 години излиза. Прогресивно Слънце сменя знака - отива в Лъв, пр. Луна ще я изчакаме и тя да се доближи до ИЦ, че да направи хубави тригони към Юпитер, Марс и Венера, управителя на 5 дом, който също е в 5ти му предстои по дирекция също след около 4години смяна на знака, дир. Меркурий, който е управител на АЦ и МЦ ще сключи съвпад по същото време с Юпитер /договорите/, ще промениш социалното положение ... имаш и по дирекции и по прогресии и по тежки транзити събитие свързано със създаване на свой си дом и огнище.