Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 454168 Прегледи
Re: соларен хороскоп
« Отговор #1340 -: Март 28, 2012, 01:14:47 am »
Хубави неща ми казвате, надявам се да се сбъднат!  :rolleyes: И определено при прогрес в някоя насока, ще има и обратна връзка.  :blink: Още веднъж благодаря!

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #1341 -: Март 28, 2012, 02:03:28 am »
Thunder,

Подобен като твоят беше миналият ми солар и при мен се случи да се запозная внезапно със специален човек за мен покрай познати в унито, с който имах хубава връзка, тъй че и при теб има индикации за подобно развитие .

Гледам, че и времето за новият ми солар идва и ще съм ви благодарен, ако споделите това и онова в/у него  :blink: .

« Последна редакция: Март 28, 2012, 02:08:50 am от г-н Santi »
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

« Отговор #1342 -: Март 28, 2012, 10:23:12 am »

Гледам, че и времето за новият ми солар идва и ще съм ви благодарен, ако споделите това и онова в/у него  :blink: .

Променливи соларни оси-създаване на много нови контакти или свързано с образование(може би все още учиш висше ;)).
Сол.Слънце в 4сол.-основното развитие през годината ще е свързано със семейство,дом,родител...
3 и 4сол.домове са свързани-съвместен живот с брат,сестра или преместване.Също така 9 и 10домове са свързани-кариера по 9дом/или отново опирам до висшето. :-[

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #1343 -: Март 28, 2012, 10:52:57 am »
 Ще се радвам, ако се включите по този солар. Днес шефа ми има РД и това е неговата карта.
Благодаря предварително  :25:
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

Grace

• 2257
« Отговор #1344 -: Март 28, 2012, 11:31:09 am »
малко ми е трудно да разчитам по астро.ком, но ...

шефа ти ще пътува или ще има засилени контакти с чужбина през годината.
има всички шансове да намери любовта, ако не е семеен. сантименталните въпроси ще заемат голямо място.
смята ли да сътворява нещо свързано с бизнеса, защото ако не е това, може и дете  :blink:  или пък ако вече има деца, те да заемат голяма част от вниманието му.
годината се отличава с търсене на стабилност, установяване някъде.

ПП Да си прегледа сърцето и да внимава с вълненията 

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1345 -: Март 28, 2012, 11:48:08 am »
Ще се радвам, ако се включите по този солар. Днес шефа ми има РД и това е неговата карта.

Определено..не е най-добрия солар. Предстоят съдебни битки през годината и проблеми , които са свързани на всички нива в партньорството...Тайни връзки ще станат явни. Ще сложи край на партньорства и приятелства. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #1346 -: Март 28, 2012, 01:03:24 pm »

Променливи соларни оси-създаване на много нови контакти или свързано с образование(може би все още учиш висше ;)).
Сол.Слънце в 4сол.-основното развитие през годината ще е свързано със семейство,дом,родител...
3 и 4сол.домове са свързани-съвместен живот с брат,сестра или преместване.Също така 9 и 10домове са свързани-кариера по 9дом/или отново опирам до висшето. :-[

Благодаря ти  :blink: .

От есента започва последната ми година в университета ... Идеята да живея отделно ми се върти в главата от няколко месеца, но дали ще я реализирам тази година не знам . В любовен план май все същата боза - нищо ново с тази ретро Венера и сол.Сатурн в 7 дом ..
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

« Отговор #1347 -: Март 28, 2012, 01:15:44 pm »

Сол.Вертекс ти е 7сол.(7нат.)-може да срещнеш любовта. :blink:

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #1348 -: Март 28, 2012, 01:38:44 pm »
Grace, Марая  БЛАГОДАРЯ Ви !  :wub:
Преди няколко дни така беше запалил, че беше готов да закрие фирмата  :unsure:
Дано има заряда да се бори  :mellow:

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1349 -: Март 28, 2012, 01:48:55 pm »
Със соларен асц в телец, в 9-ти натален, съвпад сол и нат. венера в 9-ти - възможно ли е да има допълнителни печалби от чужбина?
Сол. Слънце в 12 -ти- може да има по-често желание  за усамотяване и преосмисляне на живота си.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #1350 -: Март 28, 2012, 01:52:55 pm »
 До колкото знам, нещо се прави по този въпрос, но как вървят нещата нямам представа  :rolleyes:
Ще дам отчет след време, няма да забравя  ;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #1351 -: Март 28, 2012, 01:54:25 pm »
както вече писах в друга тема от солари много не разбирам, да ви кача ли карта да погледнете?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1352 -: Март 28, 2012, 02:30:15 pm »

А за разменени Вертекс/Антивертекс върху Асц/Дсц имаш ли някаква представа?  :-[ Ей тук съм пуснала картата: http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2348.msg267549.html#msg267549 Това не е моят солар, а на приятел, интересува се от лични отношения.

*

Grace

• 2257
« Отговор #1353 -: Март 28, 2012, 02:43:33 pm »
женен ли е твоя приятел?
мисля, че през годината може да срещне човек, който да има важна роля в живота му. не го казвам за Вертекса. 

« Отговор #1354 -: Март 28, 2012, 02:46:17 pm »

А за разменени Вертекс/Антивертекс върху Асц/Дсц имаш ли някаква представа?  :-[ Ей тук съм пуснала картата: http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2348.msg267549.html#msg267549 Това не е моят солар, а на приятел, интересува се от лични отношения.

Сол.Ац съвпад нат.Вертекс,8дом-може би среща,която ще го трансформира,ще го промени по някакъв начин. :blink:Но не ми се връзвай много,това са си мои разсъждения. ;).

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #1355 -: Март 28, 2012, 02:58:17 pm »
Какво виждате в моя предстоящ солар  :rolleyes:

*

Grace

• 2257
« Отговор #1356 -: Март 28, 2012, 03:06:37 pm »
мислиш ли за майчинство?

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #1357 -: Март 28, 2012, 03:09:59 pm »
мислиш ли за майчинство?
Аз съм семейна и имаме 15 годишна дъщеря. Други деца не искаме. Взели сме мерки по въпроса:)
Какво друго може да означава съвпада на сол. луна и венера с нат. луна /ако заради това питаш де/ ?

« Отговор #1358 -: Март 28, 2012, 03:15:17 pm »
Ах,как ме изкушавате да сложа и аз новия солар. ;D Но ще изтърпя до май месец. :97:

*

Divna

• 2478
« Отговор #1359 -: Март 28, 2012, 03:19:19 pm »
мислиш ли за майчинство?
Аз съм семейна и имаме 15 годишна дъщеря. Други деца не искаме. Взели сме мерки по въпроса:)
Какво друго може да означава съвпада на сол. луна и венера с нат. луна /ако заради това питаш де/ ?

Да не мислите да сменяте местожителство?