Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 453390 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: соларен хороскоп
« Отговор #1380 -: Март 28, 2012, 08:36:52 pm »
Passion , aз мисля, че тази година ще получиш популярност и дори известна доза слава (за всеки е различно, може да  е просто в колектива) посредством комуникация, писане, говорене, презентации, такива неща. Може да имаш участие на конференции или подобни. Освен това мисля, че може да се преместиш доста неочаквано и то по работа, която обичаш... Кариерен ръст и разпростиране на професионалния успех отвъд сегашните граници. Но не ми вярвай много, де.  ;)

*

Divna

• 2478
« Отговор #1381 -: Март 28, 2012, 08:39:34 pm »
Passion, ima6 li brat?

Имам сестра. :blink:

Imate li nqkakwi pritesneniq okolo neq? Kato naprimer da e omyjena i ne6tata da ne vyrvqt kakto tq jelae?

*

Divna

• 2478
« Отговор #1382 -: Март 28, 2012, 08:49:08 pm »
Passion, ima6 li brat?

Imate li nqkakwi pritesneniq okolo neq? Kato naprimer da e omyjena i ne6tata da ne vyrvqt kakto tq jelae?

Не е омъжена. :blink:

OK! Тогава изключваме близките.
Има някаква борба за налагане. Искаш да работиш на свободна практика. Да не би да разработваш кабинет/бюро/своя си компания?

*

Divna

• 2478
« Отговор #1383 -: Март 28, 2012, 09:14:07 pm »
Passion, ima6 li brat?

Не е омъжена. :blink:

OK! Тогава изключваме близките.
Има някаква борба за налагане. Искаш да работиш на свободна практика. Да не би да разработваш кабинет/бюро/своя си компания?

Аз и сега работя на свободна практика ,но си права че искам да разработвам нещо по-различно от това ,с което се занимавам сега. :08:

Нещо свързано с хоби /сол. СЛВ върху нат. Марс У5/. :blink:
Мисля, че сама си видяла аспектите, но се налага да бъдеш през тази година доста внимателна при подписване на договори и всичко свързано с документация. Може да има затлачване относно новата разработка.
Като цяло има удоволетворение от работата. Работа, която обичаш. Остта 5/11 е доста активна. Явно ще провеждаш семинари или ще посетиш такива. Ще успееш /с много енергия/ да разработиш/реализираш работен проект, който ти е мечта /сол. Юпитер на К6 в съвпад със сол. Венера/.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1384 -: Март 28, 2012, 09:21:44 pm »
А в моя солар нищо ли никой не видя?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1385 -: Март 28, 2012, 09:35:01 pm »
А в моя солар нищо ли никой не видя?

Mi... Видях, но не знам какво виждам. Струва ми се, че при теб се задава много неочаквано развитие във взаимоотношенията, може би откъм работна среда или учебна, ако още учиш... Такава една връзка към 7ми натален дом ми се върти в главата. Обаче тази същата конфигурация също мозе да значи и бърз и неочакван успех в работна сфера или кариера, договор, съдружие, подобни, защото Луната носи и успех и признание. В същото време ми изглежда година домашна, уютна, сигурна в план семейство/обкръжение... Интересна ми е оста 2/8 соларни (5/11 натални) и Сатурн/Юпитер там, защото аз минах през тази опозиция неотдавна и за мен лично бече период на сериозна финансова стагнация. Имах достатъчно, но трябваше да съм много внимателна. Предполагам Сатурн на К2 (К5) ще ти наложи и на теб ограничения в харчовете за удоволствие и ще се опре на Юпитер в желанието му да раздава и харчи. Марс на ИЦ в 12ти натален, прилича ми на приключване на а/някакви роднински дела или б/договори някакви, защото Марс идва откъм 3ти. Меркурий върху Меркурий ме озадачава.  :-\

*

Divna

• 2478
« Отговор #1386 -: Март 28, 2012, 09:37:07 pm »
Пасион, радикса ти е цяло предизвикателство за мен. Трудно ми е да го разчитам.
Ти си млад човек и гледах да видя как стои въпроса откъм любов и любовни взаимоотношения. През изминалата година имала ли си любовни разочарования? Тр. Сатурн е опозирал нат. Венера.  :-[ Доколкото се сещам не си семейна.
В този солар, соларни Юпитер и Венера може да говорят също, че има вероятност за любов, която ще е скрита или която ще пазиш в тайна в началото. Да си се запознавала с някоя личност /професионално свързана/, когато транзитен Юпитер е правил съвпад с нат. Венера?
Задавам повече въпроси, за да се опитам да "разбера" радикса ти как работи. 

*

Divna

• 2478
« Отговор #1387 -: Март 28, 2012, 09:41:57 pm »
Извинявам се за вметването, но какво би трябвало да значи Слънце съвпад Луна в 7 дом на солара(Сатурн и той е в 7).Венера на десендента, а пък Юнона на натален десцендент  :blink: Що на мен все сватба или пък сериозно обвързване ми се върти в главата  :-\

Обединяване на мъжка и женска енергия. Синхрон между ин и ян. За свадба е трудно да се говори при положение, че сол. Сатурн е също в 7ми сол. дом. Седми соларен дом в кой натален пада?
Трудно ми е на откъслечни въпроси. По-добре си постави солара, за да се види цялата картина.

*

Grace

• 2257
« Отговор #1388 -: Март 28, 2012, 09:43:27 pm »
passion-desire,

моето мнение по твоя солар - година на дълбоки промени;
сигурна съм, че това е година в която ще създадеш нещо - може да е фирма/собствен бизнес, литературно произведение, дете, ...; ще бъде година на утвърждаване и себеизява; възможно е това да е свързано с писане, засилена комуникация, много пътувания и др. по 3 дом. може също да има среща от романтично естество, която да повлияе на живота ти; ако имаш деца - може годината да е фокусирана върху грижи около тях. С Луна на ИЦ и Водолей - може да уреждаш семейни въпроси, останали неразрешени от миналото, а може да придобиеш нов поглед и да поемеш в нова посока по отн на чувства, напр. да се освободиш от нещо. мисля също, че интуицията ти ще бъде много силна през годината, може дори прозрения да получиш. неочаквани новини също / съвпада Мерк/Уран /
по отн на партнъорствата - хм...интересен момент. омъжена ли си? имаш ли постоянен партнъор?   

*

Divna

• 2478
« Отговор #1389 -: Март 28, 2012, 09:49:26 pm »
Като сме на тема солари и на мен ми се иска да си поставя солара за 2012, но не мога да поставям карти. Нямам нужната програма за изрязване на изображения на този компютър. Някой желае ли да ми постави соларната карта?

*

Papy

• 4343
« Отговор #1390 -: Март 28, 2012, 09:50:55 pm »
Мерси, роня, ти поне опитваш! От всички предсказателни, с които съм експериментирала, соларите най-малко ми говорят. Не знам защо-и някак не им схващам правилата-един соларен по принципите на наталния ли го гледаме?
Дивна-и аз пиша от тел в момента-ама дай данни-по-късно ще мога да го сложа

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1391 -: Март 28, 2012, 09:57:41 pm »
Мерси, роня, ти поне опитваш! От всички предсказателни, с които съм експериментирала, соларите най-малко ми говорят. Не знам защо-и някак не им схващам правилата-един соларен по принципите на наталния ли го гледаме?

За нищо! нали се учим.  :blink: Аз знам някои основни правила и засега с тях се ограничавам. Положение на Слънцето, на Асц, на Луната, съпади на ъгли с натални планети или обратното - соларни планети върху натални ъгли или ъгли върху ъгли. И домове върху домове, куспиди.

*

Divna

• 2478
« Отговор #1392 -: Март 28, 2012, 10:01:05 pm »
Благодаря!  :blink:
« Последна редакция: Март 28, 2012, 10:50:28 pm от Divna »

*

Divna

• 2478
« Отговор #1393 -: Март 28, 2012, 10:06:21 pm »
Извинявам се за вметването, но какво би трябвало да значи Слънце съвпад Луна в 7 дом на солара(Сатурн и той е в 7).Венера на десендента, а пък Юнона на натален десцендент  :blink: Що на мен все сватба или пък сериозно обвързване ми се върти в главата  :-\

Обединяване на мъжка и женска енергия. Синхрон между ин и ян. За свадба е трудно да се говори при положение, че сол. Сатурн е също в 7ми сол. дом. Седми соларен дом в кой натален пада?
Трудно ми е на откъслечни въпроси. По-добре си постави солара, за да се види цялата картина.

Пети, ама Сатурн е в шести щото в солара е почти на куспида на 8.

Явно акцента е любовен, имайки предвид застъпването на 5ти и 7ми дом, но това не означава непременно свадба. Сатурн ако е на 5* от куспидата на 8 соларен, може да го приемем, че е в 8ми, но само при условие, че не е ретрограден. Нужно ми е да видя цялата картина/радикс/. Иначе ще те отрупаме с въпроси, а това често не се харесва на питащите.  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1394 -: Март 28, 2012, 10:09:09 pm »
Аз пак да попитам някой знае ли как ще се материализира това застъпване на осите?

« Отговор #1395 -: Март 28, 2012, 10:10:45 pm »
Като сме на тема солари и на мен ми се иска да си поставя солара за 2012, но не мога да поставям карти. Нямам нужната програма за изрязване на изображения на този компютър. Някой желае ли да ми постави соларната карта?

Ако си с уиндоус, можеш да ползваш "paint". fn + prt sc  пейст в paint

*

Papy

• 4343
« Отговор #1396 -: Март 28, 2012, 10:12:05 pm »
дивна- квебек, нали така?

*

Divna

• 2478
« Отговор #1397 -: Март 28, 2012, 10:14:26 pm »

Ако си с уиндоус, можеш да ползваш "paint". fn + prt sc  пейст в paint

С Мас съм.  :blink: Благоадря ти!

*

Grace

• 2257
« Отговор #1398 -: Март 28, 2012, 10:15:32 pm »
не мога да насмогвам със соларите тук... :P

passion, искам да те питам -  опозицията на Сатурн/Венера доведе ли нов човек в живота ти или промени/охлади отношения с партнъор / ако имаш / ?

*

Divna

• 2478
« Отговор #1399 -: Март 28, 2012, 10:16:31 pm »
Благоадря ви момичета!  :blink: