Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 452866 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re: соларен хороскоп
« Отговор #1440 -: Март 29, 2012, 01:23:56 am »
Ми-някои неща не мога да ги разбера-целия 12-ти ти е в новия четвърти-аз знам, че живееш в чужбина-и всичко си е ок-ама нали таз годишния солар гледаме-от кога си там и живееш ли с някакви роднини?

Да кажем, че няма да сменяш мястото, но със сигърност ще пътуваш

Вече седма година съм тук и съм сама с децата си.  :blink:

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #1441 -: Март 29, 2012, 09:32:49 am »
Вече седма година съм тук и съм сама с децата си.  :blink:

Дивна, интересно ми е, ти като Девичка или Везничка се определяш? Виждам, че Слънцето попада в Дева, но това с изящните изкуства е присъщо за Везните, нали? :Р
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1442 -: Март 29, 2012, 09:38:57 am »
По солара може ли да се определи в кой месец какво да очакваш ? Или не може да бъде толкова конкретен, а само дава насоки? :>

Чела съм за прогресиране на МЦ на солара, обратно на часовниковата стрелка, като 30 градуса са ти месец от годината. Друг вариант, за който четох в един блог беше, че домът в солара, в който е слънцето се взема за първи месец (т.е. месецът в който е рожденния ден) и от него се броят следващите месеци, пак обратно на часовниковата стрелка (то въобще всичко освен нодалната ос така си се движи по радикса).

относно соларна луна в 7-ми, имах такава в годината в която сключвах брак, 2010 г. също но тогава си беше обратния ефект за който сте писали по-нагоре.

а иначе и аз като Роня, догодина ще имам соларно новолуние, мисля в 12-ти соларен дом, като новолунието ще е и в съвпад със соларна венера и марс (при него с по-голям орбис) и същевременно тогава започва и прогресивното ми новолуние в 9-ти натален. Ще проверим води ли до брак тази работа  ;D

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1443 -: Март 29, 2012, 11:12:57 am »
Аз съм сол. Луна в 7-ми натален дом се разделих с бащата на децата ми - и тъй като бях качила соларната карта след събитието, не можех да повярвам, колко точна може да бъде астрологията.
Но за несемейните ефекта сигурно е обратен - женитба.

« Последна редакция: Март 29, 2012, 11:32:34 am от Рая »

*

Papy

• 4343
« Отговор #1444 -: Март 29, 2012, 11:23:29 am »
Ами ето, рая, соларната луна показва акцента за годината, как ще се изяви е въпрос на аспекти и интерпретация

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1445 -: Март 29, 2012, 11:40:34 am »
ето така изглеждаше солара ми тогава.

вторият е да тази година.

а последният за следващата, която ще започне след няколко месеца.

*

Grace

• 2257
« Отговор #1446 -: Март 29, 2012, 11:56:09 am »
Аз съм сол. Луна в 7-ми натален дом се разделих с бащата на децата ми - и тъй като бях качила соларната карта след събитието, не можех да повярвам, колко точна може да бъде астрологията.

важно е да уточним - при Рая соларната Луна е била в 4-и СОЛАРЕН и 7-и НАТАЛЕН.
коментарите вчера при Purple бяха за соларна Луна в 7-и СОЛАРЕН.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1447 -: Март 29, 2012, 12:04:46 pm »

важно е да уточним - при Рая соларната Луна е била в 4-и СОЛАРЕН и 7-и НАТАЛЕН.
коментарите вчера при Purple бяха за соларна Луна в 7-и СОЛАРЕН.
:72:

за следващата година сол. ми Луна е в 7-ми дом, върху 4-ти натален. Дали пък няма да се омъжа :57:

*

Grace

• 2257
« Отговор #1448 -: Март 29, 2012, 12:10:51 pm »
Рая, по 2-я солар, не знам дали е активен вече - чудесна година да изявиш себе си. всичко ще минава през отношенията с другите и това ще бъде основен фокус. мисля, че чувство на щастие, оптимизъм, отваряне на душата, ..всичко това ще имаш през годината. и според мен, ако нямаш партнъор, това е годината в която ще се случи. /ако вече не е /

*

Grace

• 2257
« Отговор #1449 -: Март 29, 2012, 12:19:21 pm »
Цитат
за следващата година сол. ми Луна е в 7-ми дом, върху 4-ти натален. Дали пък няма да се омъжа

не знам за омъжване, но за преместване и ново начало - много вероятно ми се струва.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1450 -: Март 29, 2012, 12:28:26 pm »
На мен пък ми се струва, че соларна луна в 4-ти натален дава акцент в дома-не се знае дали е преместване-може да е грижи-ремонти, преустройства...
Не съм гледала картите, че ми е трудно в момента...

*

Papy

• 4343
« Отговор #1451 -: Март 29, 2012, 12:33:17 pm »
Абе тия солари...
Искам да попитам специално дивна и грейс: какво може да даде сол луна в/у нат слв във 2-ри нат и сол слв в/у иц и венера-натални

*

Grace

• 2257
« Отговор #1452 -: Март 29, 2012, 12:36:14 pm »
аз гледах не само дома на Луната, а и знака, осите  МЦ/ИЦ , АСЦ, Сатурн на Асц, ..

*

Papy

• 4343
« Отговор #1453 -: Март 29, 2012, 12:41:45 pm »
аз гледах не само дома на Луната, а и знака, осите  МЦ/ИЦ , АСЦ, Сатурн на Асц, ..

Дада-аз не споря по тълкуването, затова и казах, че не съм видяла картата, защото по принцип не се гледа изолирано
Ще отговориш ли на моя въпрос, грейс?

*

Grace

• 2257
« Отговор #1454 -: Март 29, 2012, 12:44:46 pm »
Абе тия солари...
Искам да попитам специално дивна и грейс: какво може да даде сол луна в/у нат слв във 2-ри нат и сол слв в/у иц и венера-натални

за Луната - късмет идващ от жена, помощ идваща от миналото, ако търсиш да се преместиш или да купиш жилище или да създадеш дом/семейство - мн благоприятна комбинация в тази посока; както и вътрешно отваряне на душата;

СЛВ върху Венера - среща от любовен характер, щастие, да правиш нещата, които обичаш; в случая вероятно свързани с дом, семейство; виж и значението на соларния дом;
акцента звучи по сигнификацията на Луна и 4-и дом. и то все щастливи събития в тази насока.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1455 -: Март 29, 2012, 12:48:55 pm »
На мен пък ми се струва, че соларна луна в 4-ти натален дава акцент в дома-не се знае дали е преместване-може да е грижи-ремонти, преустройства...
Не съм гледала картите, че ми е трудно в момента...

да споделя от опит  :blink:
когато раждах дъщеря си имах соларна луна в 4-ти соларен и 10-ти натален (разменени мц и иц).
тази година имам пак разменени ъгли, но луната е в 10-ти соларен и 4-ти натален.
интересното е, че и в двата случая соларния асц е козирог и луната е У7 соларен.

*

Grace

• 2257
« Отговор #1456 -: Март 29, 2012, 12:50:56 pm »
Луната правила ли е някакви съвпади в натала или солара?

*

Papy

• 4343
« Отговор #1457 -: Март 29, 2012, 12:54:10 pm »
Мерси, грейс, тези съвпади ги имах за миналата соларна...
Търсихме да купим жилище-наистина-но не намерихме такова, че да ни е по джоба...
Помощ от жена...тя свекървата от както се е родил малкия-идва и помага от време на време
Относно любов, обвързване-промяна не е имало
Може би наистина ако се гледат по няколко карти, се вижда развоя на нещата...което си е доста трудоемко
Иначе да-вкъщи съм и до сега ми харесваше... :)
Вече не

*

Grace

• 2257
« Отговор #1458 -: Март 29, 2012, 01:02:37 pm »
значи помощ от миналото, можем да го перефразираме - помощ от възрастна жена  ;D

а иначе, това все пак е изолирано тълкуване. за яснота трябват и всички други методи. че то и без това си е доста трудно  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #1459 -: Март 29, 2012, 01:08:26 pm »
значи помощ от миналото, можем да го перефразираме - помощ от възрастна жена  ;D

а иначе, това все пак е изолирано тълкуване. за яснота трябват и всички други методи. че то и без това си е доста трудно  :blink:

Да да - така си е- като имаш време погледни таз годишния солар-ще ми е интересно и ще дам обратна връзка :)