Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 453919 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: соларен хороскоп
« Отговор #1500 -: Март 30, 2012, 02:54:37 pm »
Anabell , а на английски? Аз най-вече на английски съм чела, на български не съм намирала кой знае какво.  :-\ На английски в www.cafeastrology.com има нелоши неща в секцията Predictive Astrology, http://www.cafeastrology.com/interpretingsolarreturns.html . А това е сайтът на авторката на "ПЛанетите в солара": http://www.maryshea.com/sr.html , тя също дава някои добри насоки, менюто отляво. Обаче аз не съм срещала систематизирана информация, за каквато ти говориш. Опитвам се сама да си я набавя на база наблюдения, но това ще отнеме години. Иначе през Гугъл чета за случките в живота на други хора, пишат в блоговете и така горе-долу се наместват някакви алгоритми, но не съм намирала база, от която да ми е по-лесно да черпя информация. Ако някой знае такава, с конкретни събития и свързаните с това аспекти в солара, ще се радвам и аз да я прочета.

Алгоритъм за разглеждане на солар: http://www.astrologyweekly.com/forum/showthread.php?t=17763

За прогресивното новолуние по същия начин, обаче. Едни умират тогава, други започват всичко наново. Вчера съм изчела около 70 блог-поста по темата и това е.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #1501 -: Март 30, 2012, 02:58:29 pm »
Благодаря много :88:
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
« Отговор #1502 -: Март 30, 2012, 03:02:45 pm »

За прогресивното новолуние по същия начин, обаче. Едни умират тогава, други започват всичко наново. Вчера съм изчела около 70 блог-поста по темата и това е.

прогресивно или соларно ?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1503 -: Март 30, 2012, 03:06:08 pm »
Това за прогресивното го написах, защото аз и двете ги имам тази година (и соларно, и прогресивно) и четох вчера много.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1504 -: Март 30, 2012, 03:51:55 pm »
днес ми е спамърско :P Роня дай линк за блога в който си чела за пр. новолуние да прочета и да реша и аз ще се мре ли или ;D

*

Anabell

• 2022
« Отговор #1505 -: Март 30, 2012, 03:58:54 pm »
днес ми е спамърско :P Роня дай линк за блога в който си чела за пр. новолуние да прочета и да реша и аз ще се мре ли или ;D

:rolf: :rolf:

и аз искам!

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1506 -: Март 30, 2012, 04:42:21 pm »
Анабел за соларите, на мен това ми харесва, доста е подробно: http://astrohit.com/lunar/solar_0.php

не зна дали се оправяш с руски, аз не много ама схващам :blink:

*

Anabell

• 2022
« Отговор #1507 -: Март 30, 2012, 05:54:08 pm »
Анабел за соларите, на мен това ми харесва, доста е подробно: http://astrohit.com/lunar/solar_0.php

не зна дали се оправяш с руски, аз не много ама схващам :blink:

мерси, Сладурка, ще има какво да си дълбая.  ;)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1508 -: Март 30, 2012, 06:02:25 pm »

Различни блогове бяха, подкарах ги през Гугъл, "прогресивно новолуние" на английски и оттам "Блогове" и се замаях. Има даже и карти на разни астролози, които са предрекли смъртта си точно заради прогресивното новолуние + малефик на ъгъл. Ма на мен хич не ми стана смешно, щото Сатурн е на Асц. А догодина Сатурн на сол Асц и Плутон на сол МЦ, ама вече може и да ме няма. И на сина ми в солара намерих индикации. Много ми е противопоказно да чета и да гледам моя и на близки карта, много.  :-\

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1509 -: Март 30, 2012, 07:00:02 pm »

Различни блогове бяха, подкарах ги през Гугъл, "прогресивно новолуние" на английски и оттам "Блогове" и се замаях. Има даже и карти на разни астролози, които са предрекли смъртта си точно заради прогресивното новолуние + малефик на ъгъл. Ма на мен хич не ми стана смешно, щото Сатурн е на Асц. А догодина Сатурн на сол Асц и Плутон на сол МЦ, ама вече може и да ме няма. И на сина ми в солара намерих индикации. Много ми е противопоказно да чета и да гледам моя и на близки карта, много.  :-\

Е аз съм с прогресивно новолуние във втори дом във водолей в съвпад с Венера в тригон с възлите и наталните АСЦ/ДСЦ. Тук ще има и затъмнение...и ви заявявам най-откровенно , че нямам намерение да умирам!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1510 -: Март 30, 2012, 08:16:07 pm »
MayFlower , ей сега ще я погледна, благодаря. Да, за Хитлер има много коментари и картата му я има на много места в нета, наистина няма индикации за подобни прояви.

Марая, ама Венера не е малефик. Това беше за прогресивно новолуние комплект с малефици на ъгли, може и в солара да са малефиците. Баш като при мен. Не трябваше да го чета.  :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1511 -: Март 30, 2012, 08:27:54 pm »
Е аз съм с прогресивно новолуние във втори дом във водолей в съвпад с Венера в тригон с възлите и наталните АСЦ/ДСЦ. Тук ще има и затъмнение...и ви заявявам най-откровенно , че нямам намерение да умирам!

Е, значи ще се жениш.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1512 -: Март 30, 2012, 08:29:42 pm »

Е, значи ще се жениш.  ;D

:rolf:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1513 -: Март 30, 2012, 08:31:07 pm »
MayFlower , ей сега ще я погледна, благодаря. Да, за Хитлер има много коментари и картата му я има на много места в нета, наистина няма индикации за подобни прояви.

Марая, ама Венера не е малефик. Това беше за прогресивно новолуние комплект с малефици на ъгли, може и в солара да са малефиците. Баш като при мен. Не трябваше да го чета.  :-\

Зависи ...понятие малефик и бенефик е наследство от древните...
Аз тези термини не ги използвам...За мен няма лош и добър...всичко  зависи от качества , достойнства,домове, аспекти...

Ето пример...Според индийците Луната е малефик...Аз имам екзалтирана луна в тригони...
Според древните Марс е малефик...имам екзалтиран Марс без един твърд аспект...

Аз не ги отчитам за бенефици и малефици...
Всяка планета има своите качества..

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1514 -: Март 30, 2012, 08:35:43 pm »
Разбирам те, но това, което четох се отнасяше за древните понятия. Иначе нямам нищо против Сатурн и ПЛутон да ме обсипят с блага, но нещо... Отивам да мисля позитивно.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1515 -: Март 30, 2012, 08:37:07 pm »
Ето пример...Според индийците Луната е малефик...Аз имам екзалтирана луна в тригони...

Луната при индийците не е естествен малефик.
Освен ако не е намаляваща, изгорена от Слънцето и аспектирана от малефици (Марс, Сатурн, Лунни възли).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1516 -: Март 30, 2012, 11:45:30 pm »

Луната при индийците не е естествен малефик.
Освен ако не е намаляваща, изгорена от Слънцето и аспектирана от малефици (Марс, Сатурн, Лунни възли).

Това имах в предвид... ;D ;)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1517 -: Април 11, 2012, 02:54:20 pm »
Как тълкувате точен съвпад на Плутон със соларен ИЦ, като Плутон е управител на 4ти дом в натала? Има и соларен съвпад в 5 дом на Луна и Нептун, а сол. Сатурн е върху нат. Юпитер. Какво ще бъде отнето през годината? Ще има заблуди и мечти, но защо Сатурн ще ограничи управителя на 5 дом, какво ще отнеме Плутон на ИЦ?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #1518 -: Април 11, 2012, 11:32:04 pm »
Здравейте, сладури....пускам тук един солар, вече си е чисто люпобитство, тоя момък вече е история, но ме заинтригува солара му за 2012/2013 г., който има желание, да се включи.... :P

« Отговор #1519 -: Април 12, 2012, 06:13:03 pm »
Смяна на дом, поради съжителство с (нов) партньор или промяна в статуса - започване на нова връзка или прекратяване на настояща, нова любов и т.н. Може да е свързано с теглене на кредит или закупуване на жилище със собствени финанси или с тези на партньора. Пътувания със служебна цел или с цел обучение, преквалификация или допълнително служебно обучение без пътувания.