Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 453151 Прегледи
*

ger4o

• *
  • 235
Re: соларен хороскоп
« Отговор #1520 -: Април 12, 2012, 10:36:46 pm »
Мирабела, благодаря за включването. В общи линии и аз го разглеждам в същите насоки, но.....солара е само сцена, а за всичко това се иска и д....е....Благодаря още веднъж и весели великденски празници!

« Отговор #1521 -: Април 18, 2012, 07:31:03 am »
А какво мислите за У8сол.(Уран) съвпад нат.ДЦ?Възможно ли е да се тълкува като опасност за партньора? :-\
Може пък с доходите нещо да се случи неочаквано, а защо не в положителна посока.

Въпросът ми беше свързан с този солар.Ще ви бъда благодарна да споделите и вашето мнение. :blink:
« Последна редакция: Юли 13, 2012, 02:34:34 pm от MoonLight »

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #1522 -: Април 22, 2012, 12:16:20 pm »
 :blink: Една колежка наскоро имаше рожден ден и помоли да й построя соларната карта, иска да знае какво да очаква през тази година. Ако някой има желание, нека сподели какви са акцентите и какво вижда. :) Благодаря! Виждам, че има съвпад на натална и соларна Венера. :Р

« Последна редакция: Април 22, 2012, 12:23:56 pm от LibrawithTaurus »
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #1523 -: Април 22, 2012, 12:34:57 pm »
:blink: Една колежка наскоро имаше рожден ден и помоли да й построя соларната карта, иска да знае какво да очаква през тази година. Ако някой има желание, нека сподели какви са акцентите и какво вижда. :) Благодаря! Виждам, че има съвпад на натална и соларна Венера. :Р
... която е управител на соларен АС. Съвпадът е в 8-ми соларен дом. И както Слънцето е "кацнало" на соларен DC, а Сатурн (соларен У4) - на соларен AC, да не вземе да се омъжи тази соларна година? Друг вариант да се концентрира върху професионална реализация с помощта на партньорства - Слънцето е соларен У10, а соларен АС попада в 10-ти натален дом.
Съвпадът Луна/Меркурий/Уран в края на 5-ти соларен дом може да донесе промяна в любовта, но може и да отнесе към 6-тия дом - промяна в условията на работа, ежедневието или нестабилност в здравословното състояние.

*

Grace

• 2257
« Отговор #1524 -: Април 22, 2012, 01:02:48 pm »

соларен Асц във Везни и Сл в 7-и соларен - партнъорствата ще са акцент. струва ми се в посока промяна/трансформация, дори край на някое съществуващо такова. на преден план ще бъде и професионалната реализация - усилията ще бъдат в тази посока, възможно е да има промени и в тази област, в посоката на развитие като цяло. съвпада на соларна и натална Венера е много хубав - може да донесе положителен развой по отношение на финансите и доходите от работа.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #1525 -: Април 22, 2012, 02:40:33 pm »
Грейс, Мирабела, благодаря, че се включихте! Ще й предам!  :08:
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Grace

• 2257
« Отговор #1526 -: Април 22, 2012, 04:40:37 pm »
А какво мислите за У8сол.(Уран) съвпад нат.ДЦ?Възможно ли е да се тълкува като опасност за партньора? :-\
Може пък с доходите нещо да се случи неочаквано, а защо не в положителна посока.

Въпросът ми беше свързан с този солар.Ще ви бъда благодарна да споделите и вашето мнение. :blink:

аз бих го тълкувала като промяна или нещо ново по отношение на партнъорствата. освен, че е съвпад с нат ДСЦ, Уран е и в квадрат с МЦ. предполагам, че това е картата на партнъора ти, но ако не беше на обвързан човек, бих казала, че има индикации за брак и промяна в социалния статус. но не го свързвам с опасност по какъвто и да е начин.  :blink:
« Последна редакция: Април 22, 2012, 04:55:05 pm от Grace »

« Отговор #1527 -: Април 22, 2012, 06:22:35 pm »

аз бих го тълкувала като промяна или нещо ново по отношение на партнъорствата. освен, че е съвпад с нат ДСЦ, Уран е и в квадрат с МЦ. предполагам, че това е картата на партнъора ти, но ако не беше на обвързан човек, бих казала, че има индикации за брак и промяна в социалния статус. но не го свързвам с опасност по какъвто и да е начин.  :blink:

Много,много ти благодаря,Грейс. :kissd:

« Отговор #1528 -: Април 23, 2012, 03:42:44 pm »
Вчера моя близка прииятелка имаше рожден ден, това е соларът ѝ, мисля, че годината ще бъде купонджийска и изпълнена с романтични преживявания, ще има "екшън". С този Нептун в соларен 7 и нат. 5 дом ще я предупредя да не си прави илюзии, макар, че сол. Нептун прави само хубави аспекти към наталните планети, та в този ред на мисли не може ли да значи и мечтана любов?
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #1529 -: Май 03, 2012, 08:31:23 pm »
Соларът ми за 2012/2013год.Според вас какво може да очаквам? :-\
« Последна редакция: Август 03, 2012, 12:20:50 pm от MoonLight »

*

Grace

• 2257
« Отговор #1530 -: Май 03, 2012, 09:31:33 pm »
страхотна година за разширяване на кръгозора, пътувания в чужбина и контакти с чужденци, учене, семинари и конференции...късмета ще бъде с теб навсякъде  :blink:
Годината е важна и значима поради позицията на Асц в 1-и натален. Инициативата ще бъде твоя и така и трябва. Шанса за успешно развитие по отн на кариерата е мн голям. Мц в Близнаци - ще има движение и промени през годината, може дори известна нестабилност. Може да има смяна на работа, да се занимаваш с повече от едно неща или да се окажеш между две ситуации, две положения.
Асц Дева говори и за известни ограничения и нужда от работа, съобразяване с ежедневните, рутинни задачи и задължения. 
« Последна редакция: Май 03, 2012, 09:41:34 pm от Grace »

« Отговор #1531 -: Май 03, 2012, 09:37:30 pm »
страхотна година за разширяване на кръгозора, пътувания в чужбина и контакти с чужденци, учене, семинари и конференции...късмета ще бъде с теб навсякъде  :blink:
Годината е важна и значима поради позицията на Асц в 1-и натален.

Благодаря ти отново,Грейс! :wub: Страхотна интерпретация си направила.Надявам се скоро да се похваля с нови постижения. :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #1532 -: Май 03, 2012, 09:42:27 pm »
ами много е накратко, но като губя картата от очи и пиша малко по спомен  :blink:
да не забравяме съвпада на соларна Венера върху натален Марс - ще вложиш страст в правенето на неща, които ти харесват, а може и някоя страстна любов да преживееш. не  е изключено и някой проект или мечта да реализираш, тъй като засегнатите домове са 10-11.  :blink:

много хубав солар. само с Марс на АСЦ трябва да се има едно наум.  ;)
« Последна редакция: Май 03, 2012, 09:50:05 pm от Grace »

« Отговор #1533 -: Май 03, 2012, 09:48:40 pm »
ами много е накратко, но като губя картата от очи и пиша малко по спомен  :blink:

Достатъчно е;все пак е важен жестът. :P

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1534 -: Май 03, 2012, 09:48:48 pm »
Здравейте, сладури. Едва когато мина темата напред се сетих, че скоро и аз имам рожден ден и съответно нов солар. Моля, да ми кажете / нещо хубаво  ;D / по него. Абе каквото се вижда. ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #1535 -: Май 03, 2012, 09:51:19 pm »
Мия, имаш ли обратна връзка относно коментара ми за миналия ти солар? интересно ми е.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1536 -: Май 03, 2012, 09:53:08 pm »
Мия, имаш ли обратна връзка относно коментара ми за миналия ти солар? интересно ми е.

Момент, веднага ще го потърся и ще ти отговоря!

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1537 -: Май 03, 2012, 09:54:20 pm »
Имате ли опит с Вертекса в солара? В моя тазгодишен сол Венера е опозе сол Вертекс, широчък, а сол Марс е в съвпад с натален Вертекс?

« Отговор #1538 -: Май 03, 2012, 10:01:56 pm »
Цитат
много хубав солар. само с Марс на АСЦ трябва да се има едно наум

Какво имаш впредвид?Да внимавам за травми и наранявания или нещо друго?Още повече,че в солара е У8 и У9.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1539 -: Май 03, 2012, 10:08:42 pm »
Имайки предвид солара на Мия и някои транзити, аз мисля, че се очертава важна година, която може да бъде съпроводена и с някакъв обрат в житейския път. С Асц Козирог, покриващ 6-и и 7-и натален, дейностите и ще бъдат насочени в тези сфери т.е. работа, служба на другите, ежедневни навици, сътрудничество и партнъорства. Ще гледа сериозно на нещата и ще трябва да действа методично, упорито, бавно и последователно. / Много точно ! /
Почти сигурно през годината ще има дейности свързани с недвижим имот - покупко-продажба, преместване, наем, движение напред-назад между две къщи и т.н. Това може да е свързано както с дома, така и с работното място. А може и като наследство да дойде. Мисля, ще има и активно движение на пари и финанси. Не знам Мия какво работи, но да има една наум за кредити, такси и пр. /За наследство или преместване няма към момента. Активното движение на пари и финанси е факт, но и донякъде такава ми е работата/
Относно любов и обвързване - хмм...около рождения ден и юни - чудесен период при транзита на Юпитер през стелиума. Годината има отчетлива тенденция за любов, романтика и ...илюзии. Мия, имаш акцентиран обмен Нептун/Луна, а в натала, макар и широк аспекта е квадрат. Просто внимавай, не е задължително да има разочарования. Прогресивната ти Луна също е в точна опозиция на Нептун ! Прогресивна Луна в Близн. може да даде и двойствени връзки. /Любовта я срещнах. Напоследък започнаха май доста да се развиват нещата. Не зная все още дали ще се стигне до сериозна връзка, но мисля, че въпросният мъж определено се вълнува от мен. Рожденият ми ден все още не е настъпил, както и юни, така че ще очакваме развръзка./
Поне е сигурно, че не ти се стои много вкъщи. Имаш нужда да излизаш, да общуваш....Годината е хубава за социални контакти, нови приятелства, присъединяване към групи и организаации. / / Да имам доста нови приятели/ 

За вече появилия се младеж, дали има нещо по Нептун/Уран в натала ? И да, би могъл да е по-млад или просто Меркуриев тип. За серизно обвързване, бих заложила след края на септември 2012, по-скоро 2013.  /Много земен е. Нищо въздушно няма. Не е по-млад от мен, но сме с много малка разлика във възрастта./

Накратко за транзитите - Нептун каре Слънце - особено втората половина на годината - не сменяй работа, внимавай за понижаване на тонуса и не се безпокой ако се чувстваш дезориентирана и несигурна. Също, октомври - Сат каре Марс - внимавай за инциденти и его конфликти на работа.
Хубав е транзита на Уран към Марс - дава ти самоувереност и способност да утвърждаваш себе си.

Така, че, слънце, мисля, че имаш доста точни попадения! Имаме и време още. ;) :wub: