Мия, по солара:
Асц в Козирог и в 6-и натален - годината е важна и значима по отношение на реализацията. Подхода, който ще изисква е търпение, упоритост, планиране и постоянство. Успеха ще минава през полагане на усилия и съсредоточаване в работа, ежедневни задачи, организация - особено на работното място, не е изключена и промяна там. Хармонията обаче ще бъде част от ежедневието или пък любовта на работното място /Венера в 6-и соларен тригон Сатурн/ :blink:
През годината обаче ще има някаква значима промяна, възможно е да е свързана със сътворяването на нещо, като никак не изключвам бременност. Тъй като Мц е върху СЛВ промяната ще е положителна и е възможно да ти се отвори благоприятна възможност, без дори да си я търсила.
Слънчевото затъмнение от май месец е върху натално Слънце и върха на соларен 5-и дом. Очевидно вече започналото активизиране на социалния ти живот и кръга от приятели ще продължи. Това ще подчертае допълнително и значението на някоя мъжка фигура в живота ти. Самоувереността, самоизявата, утвърждаването ще бъдат факт. Поради съвпада на соларен Нептун и натална Луна - повишена емоционалност, мечтателност, чувствителност. Леко ме притеснява квадрата на Нептун към Слънцето - внимавай за илюзии и заблуди, може да се чувстваш несигурна и объркана на моменти. Вече съм ти писала за това по предния солар. Луната върху Меркурий също показва, че през годината чувствата може да вземат превес над рационалната мисъл или честа промяна на мислите и идеите. Юпитер над Венера благоприятства сантименталния живот и би следвало да бъдеш щастлива по отношение на това през годината. Носи и късмет, разбира се. :blink: още повече че го имаш и в натала.
Според мен през годината ще планираш купуването на жилище или създаването на собствено семейство. 4-и соларен е много натоварен, може просто да се преместиш, но при всички случаи следва край на някаква перспектива за бъдещето и преразглеждане и поставяне на нова основа на нещата. И пак ще кажа, никак не изключвам евентуална бременност. :blink: