Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 454111 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: соларен хороскоп
« Отговор #1540 -: Май 03, 2012, 10:13:40 pm »
... така като чета, доста добре съм го написала  :P  ;D
мерси за обратната връзка, Мия. ще погледна и новия ти солар на свежа глава.  :blink: 

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1541 -: Май 03, 2012, 10:23:59 pm »
... така като чета, доста добре съм го написала  :P  ;D
мерси за обратната връзка, Мия. ще погледна и новия ти солар на свежа глава.  :blink:

Очаквам с нетърпение!  ;D :wub:

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #1542 -: Май 03, 2012, 11:13:43 pm »
Нареждам се и аз с молба да погледнете - остава ми месец до рождения ден и изпращам една трудна, но ключова  година (соларът за миналата година ми беше с асц. в 12 дом и очаквах трудности, имаше ги и се справих, пораснах). Може би заради това никой не се осмели да ми напише каквото и да е по миналия солар, но вече смея да твърдя, че нямаше болести, затвор и каквото и да е, просто работех доста...
Не мога да си обясня защо отново ме преследва Сатурн и тази година - само ще споделя, че Сатурн във втори дом в съвпад с Уран материализира идеи, така го усещам от месеци  :blink:

Благодаря Ви предварително за тълкуването, което ще направите на Меркурий, застанал точно на MC  ;D
The only distance is that which we create!

« Отговор #1543 -: Май 04, 2012, 07:33:29 am »
Нареждам се и аз с молба да погледнете - остава ми месец до рождения ден и изпращам една трудна, но ключова  година (соларът за миналата година ми беше с асц. в 12 дом и очаквах трудности, имаше ги и се справих, пораснах). Може би заради това никой не се осмели да ми напише каквото и да е по миналия солар, но вече смея да твърдя, че нямаше болести, затвор и каквото и да е, просто работех доста...
Не мога да си обясня защо отново ме преследва Сатурн и тази година - само ще споделя, че Сатурн във втори дом в съвпад с Уран материализира идеи, така го усещам от месеци  :blink:

Благодаря Ви предварително за тълкуването, което ще направите на Меркурий, застанал точно на MC  ;D

Акцентът ще е свързан с парите,които сама изработваш.(сол.АЦ във втори натален)Сол.АЦ скорпион-ще бушуват мощни чувства.(Луна в първи сол. подкрепя това,като също така може да засили и интуицията ти)Сол.Меркурий на МЦ може да донесе промяна в работата.Тъй като се намира в 8сол.-10нат. предполагам ще влагаш пари за израстването в кариерата.Още едно потвърждение в тази посока е Марс 10сол.(У8нат.)
Само ме притеснява сол.Сатурн съвпад нат.Уран,съответно в 11сол.-2нат. :-\ Възможно е с много труд и усилия да постигаш целите си.За сметка на това Уран в 5сол.-7нат. може да донесе неочаквана любовна среща. ;D И накрая Юпитер в 7сол.-9нат. го тълкувам като разширение,свързано със сътрудничество.
В заключение казвам активност и израстване в кариерата,плюс любовни трепети. ;D Успех от мен!
п.п. извинявам се предварително,ако съм в грешна посока. ;)

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #1544 -: Май 04, 2012, 10:14:05 am »
Да, от два месеца забелязвам още по-силна ориентираност към търсене на начини за разрастване на личните ми ресурси (умения), спомагащи изработването на пари и инвестирането им. Уча по много и понякога не издържам на напрежението да обхвана цялата информация и да си я подредя - новото е свързано с учене за оптимизация на сайтове, управление на репутация, социални медии. Неочаквано се появяват "партньори", които дразнят - от американска фирма ме поканиха да пиша детски разказчета за ipad, но като като чуха, че си имам свое издателство за аудиокниги ме блокираха... замислих се за ipad  приложенията, появи се и художник със знания в тази насока... А за да продават книгите ни в нета, някои ни изнудват...спряхме да записваме, но тези дни ще стартираме онлайн продажби през собствен домейн... Напипваш, не знам накъде ще избие всичко...Уран ме тресе, интересува ме основно разрастването на бизнеса, излизането в онлайн и офлайн пространството, за да има растеж...

*

Grace

• 2257
« Отговор #1545 -: Май 04, 2012, 03:18:58 pm »
Мия, по солара:

Асц в Козирог и в 6-и натален - годината е важна и значима по отношение на реализацията. Подхода, който ще изисква е търпение, упоритост, планиране и постоянство. Успеха ще минава през полагане на усилия и съсредоточаване в работа, ежедневни задачи, организация - особено на работното място, не е изключена и промяна там. Хармонията обаче ще бъде част от ежедневието или пък любовта на работното място /Венера в 6-и соларен тригон Сатурн/ :blink:
През годината обаче ще има някаква значима промяна, възможно е да е свързана със сътворяването на нещо, като никак не изключвам бременност. Тъй като Мц е върху СЛВ промяната ще е положителна и е възможно да ти се отвори благоприятна възможност, без дори да си я търсила.
Слънчевото затъмнение от май месец е върху натално Слънце и върха на соларен 5-и дом. Очевидно вече започналото активизиране на социалния ти живот и кръга от приятели ще продължи. Това ще подчертае допълнително и значението на някоя мъжка фигура в живота ти. Самоувереността, самоизявата, утвърждаването ще бъдат факт. Поради съвпада на соларен Нептун и натална Луна - повишена емоционалност, мечтателност, чувствителност. Леко ме притеснява квадрата на Нептун към Слънцето - внимавай за илюзии и заблуди, може да се чувстваш несигурна и объркана на моменти. Вече съм ти писала за това по предния солар. Луната върху Меркурий също показва, че през годината чувствата може да вземат превес над рационалната мисъл или честа промяна на мислите и идеите. Юпитер над Венера благоприятства сантименталния живот и би следвало да бъдеш щастлива по отношение на това през годината. Носи и късмет, разбира се.  :blink: още повече че го имаш и в натала.
Според мен през годината ще планираш купуването на жилище или създаването на собствено семейство. 4-и соларен е много натоварен, може просто да се преместиш, но при всички случаи следва край на някаква перспектива за бъдещето и преразглеждане и поставяне на нова основа на нещата. И пак ще кажа, никак не изключвам евентуална бременност.  :blink:     

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1546 -: Май 04, 2012, 03:57:11 pm »
Grace, ако имаш възможност и желание би ли погледнала и моя солар за тази година, той вече действа? Аз бях пускала по-назад в темата карта, но тя беше с друг час на раждане, който колкото повече мисля, стигам до извода, че не е правилен.

разменените оси на мц и иц и опозицията на венера/юпитер и луната не мога да разбера...и ме притеснява ретроградния марс в 8-ми соларен
« Последна редакция: Май 08, 2012, 08:31:20 am от sladurkata »

*

Grace

• 2257
« Отговор #1547 -: Май 04, 2012, 05:00:00 pm »
Сладурка, преди това би ли споделила как се прояви транзита на Сатурн - опозиция Венера и тригон Марс в 7-и ? Би следвало да е задействал партньорствата. Среща с нов партньор или дистанция и преосмисляне на  отношенията с настоящия ?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1548 -: Май 04, 2012, 05:17:59 pm »
преосмисляне на брака (връзката) с намерение за прекратяване. с мъжът на когото гледам като потенциален бъдещ партньор също дистанциране (много сериозно).

« Отговор #1549 -: Май 04, 2012, 08:29:17 pm »
Споделете нещо и за моя солар, днес имам рожден ден ;)

Годината ще е свързана с подписването на договори,пътувания.(сол.АЦ на К3)Слънцето в 4сол.дом ще те занимава с имуществени въпроси.То попада в 7нат.-може да срещнеш партньора си и да заживеете заедно. :blink:Венерата в 6сол.-8нат. е възможно да донесе служебен флирт/връзка с колега.Още повече,че Марс е в 8сол.(У6 и У7 нат.)Северният възел в 11сол. ще спомогне за реализацията на плановете.
Успешна година!

« Отговор #1550 -: Май 04, 2012, 08:31:06 pm »
Честит рожден ден, Мей! Пожелавам ти много любов, щастие и успехи!

Ще се пробвам по солара ти. Соларната ос AC/DC съвпада с наталната 3/9 дом, Уран в 3-ти, Луна в 9-ти - на пръв поглед изглежда като година, изпълнена с много движение и пътувания (по работа), честа смяна на обкръжението, но със Сатурн на АС и соларно Слънце в 4-ти дом повече ми изглежда като поемане на отговорности и уседналост. Да знаеш, че работата ми изглежда даже като започване на сериозна връзка (защо не е и брак). Друг вариант е отговорностите да са свързани с работа и професионално израстване заради положението на соларно МС. А пък смяната на обкръжението предполагам я има като тенденция, която върви бавно, но сигурно, откакто транзитен Плутон е в 3-ти дом.

*

Grace

• 2257
« Отговор #1551 -: Май 04, 2012, 10:03:06 pm »
Mayflower, Честит Рожден Ден и от мен ! Да си жива и здрава, пожелавам ти късмет и много успехи !
Разбира се и хубавите неща по солара, които момичетата вече написаха !  :blink:

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #1552 -: Май 04, 2012, 10:08:17 pm »
Някой може ли да ми каже по новия ми солар пак ли ще се занимавам с издържане на семейство сама, че ми писна...

*

Grace

• 2257
« Отговор #1553 -: Май 04, 2012, 10:26:42 pm »
Grace, ако имаш възможност и желание би ли погледнала и моя солар за тази година, той вече действа? Аз бях пускала по-назад в темата карта, но тя беше с друг час на раждане, който колкото повече мисля, стигам до извода, че не е правилен.

разменените оси на мц и иц и опозицията на венера/юпитер и луната не мога да разбера...и ме притеснява ретроградния марс в 8-ми соларен

Сладурка, накратко по твоя солар

финансовите въпроси ще бъдат основен приоритет през годината. / Слънце във 2-и дом и Марс в 8-и / Тази позиция на Марс в солара в 95% от случаите се свързва с финансови въпроси. Има и голяма вероятност за смяна на жилището, по-вероятно в края на годината, не бих се учудила да планираш и заминаване за чужбина. Съвпада Юпитер/Венера в 4-и соларен е много позитивен по отношение на дома и води в същата посока - приятна обстановка у дома, да намериш място или да преобразиш своето, така че да се чувстваш добре.
Съвпад Меркурий/Уран в 3-и - много движение, контакти, документи, ..., а и повишена интуиция/прозрения.
Асц в 5-и води в няколко посоки - децата може да са основен приоритет и занимание през годината или пък да създадеш нещо или да имаш повишено желание за удоволствия и радости или пък класическото - да срещнеш любовта.  :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #1554 -: Май 05, 2012, 09:57:04 am »
Някой може ли да ми каже по новия ми солар пак ли ще се занимавам с издържане на семейство сама, че ми писна...

eaglet, очаква те година на промяна / Асц Скорпион / , може би дълбока и не толкова вследствие на твоя воля. За мен соларния Асц е на върха на 3-и натален, а това може да има множество значения по смисъла на 3-дом. Соларен 3-и в 4-и - може да пишеш и да водиш кореспонденция от дома, да създадеш дом, да промениш обкръжението си, да се занимаваш с имотни въпроси, касаещи семейното наследство или отношения с братя и сестри.
МЦ в Лъв и куспида 12-и - случващото се през годината ще минава през желанието за утвърждаване, създаване на нещо свое / може и собствен бизнес, предприятие / , сантименталните въпроси, както и децата ще са основно занимание. Проектите обаче, няма да се случват лесно и бързо, напротив. По-скоро ще чакаш, ще "понасяш" събитията, така да се каже. Възможно е хора в сянка да действат, както в посока интриги и пречки, така и в посока закрила и помощ. Марс в 10-и соларен все пак говори, че няма да стоиш със скръстени ръце и ще вложиш доста енергия в начинанията си.
Юпитер в 7- соларен - може да леглизираш връзка или пък да създадеш бизнес партнъорство. Гледам транзитен Уран в 7-и - ако не е нещо бурно и краткотрайно, да приемем, че е свързано с Уранови дейности. С натална Венера в 8-и и У2 имаш способността да привличаш чужди ресурси и да ги използваш, финансиране не би следвало да е проблем. Все пак с тр Сатурн във 2-и не очаквай лесни приходи, ще трябва да стегнеш колана.
« Последна редакция: Май 05, 2012, 10:02:19 am от Grace »

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #1555 -: Май 05, 2012, 10:15:23 am »
Оооо, Grace, благодаря ти, ама много - тъкмо си цивря тук и се чудех дали да не се скрия някъде на трудов договор и да "накажа" домашното народонаселение или себе си с липсата на финансова подкрепа от моя страна, просто защото снощи ми заявиха, че се дразнят, че ще ми дават пари от заплатата си, а аз никога не съм се и замисляла тези месеци - винаги давах всичко, което спечеля... Това изказване обаче ме навежда на мисълта, че ще трябва да действам без да имам спокойствието, което би трябвало да имам от партньора до себе си. Вече почти година Сатурн ми "ходи" по втори дом и Уран там, така че си мислех, че съм си научила урока, но явно финансовите уроци тепърва предстоят ... Може и да легализирам връзката си, кой знае - снощи се замислих, че живея ей така с човека до мен и мога лесно да си тръгна. Транзитен Уран в седми - вече се развеждах, сега съм изцяло увлечена от всичко, свързано с Уран. Благодаря ти много за подкрепата, имах нужда от нея точно сега  :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #1556 -: Май 05, 2012, 10:20:35 am »
хубаво тогава, че съм уцелила момента :blink: и се радвам, че съм била от някаква полза  :blink:

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #1557 -: Май 05, 2012, 10:28:54 am »
хубаво тогава, че съм уцелила момента :blink: и се радвам, че съм била от някаква полза  :blink:

Да, уцели го - объркана и сърдита съм от снощи и не говоря, нямам желание, след малко отивам при детето в другия край на София и мисля да преспя там. Очакват ме сериозни отговорности и с нея от септември, когато ще я взема от баба й и ще започне яслата с първоначалните боледувания, което може и да не е така  :blink:

Още веднъж ти благодаря и хубав ден  :blink:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1558 -: Май 07, 2012, 09:46:48 am »
Благодаря Грейс! Дано за Марс се окажеш права :-[ да не е другото му тълкование...

« Отговор #1559 -: Май 07, 2012, 09:24:24 pm »
ТълкУвам ----> тълкУвание
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.