Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 453017 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: соларен хороскоп
« Отговор #1600 -: Май 11, 2012, 05:39:48 pm »
Ronia, спамът дава доста повече инфо- чисто астрологически отколкото специализираните дебати, които са пълни със заучени фрази от няколко автора.

Напълно съм съгласна.
Наблюдавайки реакциите, научаваш много повече за проявлението на астрологичните аспекти в дадена карта в сравнение с теоретичните концепции, описани в книжките. И много често се случва спонтанните реакции да са в противоречие със заучените фрази и пози за пред публика.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1601 -: Май 11, 2012, 06:39:09 pm »
Има един лаф не е нужно да подпитваш някого за да разбереш що за човек е, по-важното е да го слушаш в случая четеш внимателно.
Иначе в повечето случаи доста от хората играят някакви роли.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #1602 -: Май 11, 2012, 09:34:12 pm »
От днес влиза в сила новият ми солар, ще съм благодарна ако дадете някакви идеи за тълкуване  :blink:
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Papy

• 4343
« Отговор #1603 -: Май 11, 2012, 09:47:07 pm »
Честит рожден ден, таня, не те познавам, но ти желая само хубави неща!

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1604 -: Май 11, 2012, 09:53:40 pm »
Добра година за работа, ако работиш може да има увеличение на доходите. Ако нямаш работа сега, би следвало да намериш.
Иц върху Асц и МЦ върху ДСЦ, това се опитвам да го разгадая от много време, синът ми също го има тази година и от досегашните ми наблюдения най-често води до промени в близкия кръг, понякога премествания, а може да има и смяна на статус, което при теб е подсилено от Венара на ИЦто. Пак е акцентирано и от ДСЦ върху Луна, но тук може да доведе и до популярност, публичен успех.
Съвпад на Меркурий в 5ти върху 1ви е още една индикация за любовни трепети, в комплект с осите и Венера би следвало да са с положителен знак. Ако има вариант за деца, и това не е изключено, мисля че по-вероятно да е момче.
СЛВ на Асц и ДСЦ на Хирон за мен са индикация за прогрес и отново вероятно изразен в отношения и/или статус, който със Слънце в 6ти може да бъде и кариерен. Преплитат се нещата в този солар, има две линии много явни - кариерни перспективи (и материални) и лични, но изглежда добре.
Това съвсем набързо, нямам възможност сега да гледам аспекти. Само Венера на ИЦто съм виждала да води и до край на връзка, но просто нямам време в момента да й разуча аспектите, утре пак ще погледна.

« Отговор #1605 -: Май 11, 2012, 10:44:43 pm »
Момичета,качвам предстоящия ми солар,нали действали понякога и малко по-рано от рожденния ден.Според вас има ли възможност за заминаване в чужбина или на мен така ми се с трува с Юпитер и Венера в 9 соларен и 4 натален  ;)
Ще съм много благодарна да кажете 2-3 думи
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #1606 -: Май 11, 2012, 11:56:48 pm »
Честит рожден ден, таня, не те познавам, но ти желая само хубави неща!
Благодаря, Papy!  :58:
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #1607 -: Май 12, 2012, 12:12:54 am »
Добра година за работа, ако работиш може да има увеличение на доходите. Ако нямаш работа сега, би следвало да намериш.
Иц върху Асц и МЦ върху ДСЦ, това се опитвам да го разгадая от много време, синът ми също го има тази година и от досегашните ми наблюдения най-често води до промени в близкия кръг, понякога премествания, а може да има и смяна на статус, което при теб е подсилено от Венара на ИЦто. Пак е акцентирано и от ДСЦ върху Луна, но тук може да доведе и до популярност, публичен успех.
Съвпад на Меркурий в 5ти върху 1ви е още една индикация за любовни трепети, в комплект с осите и Венера би следвало да са с положителен знак. Ако има вариант за деца, и това не е изключено, мисля че по-вероятно да е момче.
СЛВ на Асц и ДСЦ на Хирон за мен са индикация за прогрес и отново вероятно изразен в отношения и/или статус, който със Слънце в 6ти може да бъде и кариерен. Преплитат се нещата в този солар, има две линии много явни - кариерни перспективи (и материални) и лични, но изглежда добре.
Това съвсем набързо, нямам възможност сега да гледам аспекти. Само Венера на ИЦто съм виждала да води и до край на връзка, но просто нямам време в момента да й разуча аспектите, утре пак ще погледна.
Благодаря за отделеното време, Ronia!
Не работя в момента ( синът ми е още малък ), но от септември тръгва на градина и искрено се надявам да си намеря подходяща работа. Мъжът ми има предложение за работа в чужбина така, че и евентуално преместване е възможно. За второ дете - не сме го планували, но знае ли се  :blink: Интересно, че в композита с мъжа ми имаме Слънце и Меркурий в 5-ти дом - Близнаци. Слънцето на детето ни е в точен съвпад с композитното ни Слънце. Ако имаме и още един Близнак мисля, че наистина ще полудея  ;D
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #1608 -: Май 15, 2012, 03:20:26 pm »
Здравейте, момичета! Рождения ми ден отдавна мина, но слагам солара с молба да погледнете имам ли шанс за ново гадже през тази година или пък нова компания, повече приятели и излизания.Ще съм много благодарна, ако някоя от вас хвърли един поглед  :blink:

« Отговор #1609 -: Май 15, 2012, 04:09:11 pm »
Привет, Сисли. Не съм експерт, тъй че ще съм много кратка. :blink:

Сол. ос AC/DC съвпада с натална ос 3/9 дом, сол. У1 Меркурий в 7-ми сол. дом, в съвпад с натален Уран, Юпитер транзитира през 7-мия ти дом, сол. У5 Венера в сол. 9-ти дом. Отворена си към нови запознаства. Мисля, че може да изникнат възможности за пътуване или обучение (в чужбина), чрез които да се запознаеш с нови хора. Транзитен Сатурн минава през наталния ти Асцендент. Казват, че това е подходящ период за започване на сериозна връзка (в която влагаме много очаквания и очакваме стабилност от нея). При теб е едновременно и в опозиция с натален У7 Марс. Мисля, че както имаш изразено желание да се посветиш за по-дълъг период от време само на един човек, така и всякакви ограничение във взаимоотношенията в момента може да ти изглеждат притискащи и подтискащи. Ако работиш, транзитен Уран в 6-тия ти дом може да те накара да потърсиш промяна на работното място или в ежедневните си навици (в случай, че нещо не те удовлетворява в работата ти, напр.). Търсиш реализация в творческа професия или завършваш висшето си образование? Добър момента да го направиш - сол. У5 Венера в съвпад със сол. У10 близо до върха на сол. 10-ти дом и на върха на натален 5-ти дом. Наталният ти Сатурн е под "атака" по транзити от Плутон и Уран. Сатурн в 3-ти дом - може да ти се наложи да поемеш повече отговорности покрай роднини, близки хора, пътувания, учебен процес, които да доведат до промените в ежедневните ти навици (Уран в 6-ти).

« Отговор #1610 -: Май 15, 2012, 04:20:52 pm »
Здравей, Мирабела! Много ти благодаря за отделеното време и направената прогноза!  :blink: Сега завършвам висшето си образование, все още не работя, но в скоро време трябва да се ориентирам към започване, след като учебния процес запривършва.  :blink: А по отношение на индикациите за нова връзка, може ли да се предположи нещо за момчето - къде ще го срещна (ти май предполагаш чужбина или не съм разбрала добре  :blink:)  или каква зодия би могъл да е?  :rolleyes: Аз положих много усилия да си разуча соларната карта, но съм многооо начинаеща в астрологията, пък и като гледам планетите все се опитвам да ги разтълкувам, така че да припозная в тях някое момче, което познавам и имам впредвид  :-[  Така че до никъде не стигам сама....

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #1611 -: Май 15, 2012, 04:44:06 pm »
Здравейте и от мен. Ще бъда благодарна ако някой има възможност да погледне соларната ми карта и да изкаже мнение. Рождения ми ден е след по-малко от два месеца. Ако е възможно бих искала да разбера ще има ли някаква ново начало в личния ми живот, както и в работата. От миналата година нещата или са в застой, или вървят все надолу, а толкова много искам промяна.  :-X

*

Grace

• 2257
« Отговор #1612 -: Май 15, 2012, 06:06:40 pm »
Здравейте и от мен. Ще бъда благодарна ако някой има възможност да погледне соларната ми карта и да изкаже мнение. Рождения ми ден е след по-малко от два месеца. Ако е възможно бих искала да разбера ще има ли някаква ново начало в личния ми живот, както и в работата. От миналата година нещата или са в застой, или вървят все надолу, а толкова много искам промяна.  :-X

lusy, това е година в която ще бъдеш мобилизирана и ще трябва да разчиташ на себе си. Марс на Асц предполага да бъдеш действена, инициативна и борбена. Тъй като е Асц е в Дева, в 6-и дом, работата, ежедневните навици, здравето ще са основен акцент. може да започнеш да се храниш здравословно, да спортуваш и т.н. Подхода ти ще е прагматичен, ще бъдеш организирана, внимателна и подредена. Може все пак да нямаш свободата да избягаш от рутината на ежедневието. Вероятно в момента преживяваш много дълбока личностна трансформация във всяккъв аспект. Тр Плутон е съвпад Луна и опозиция Слънце. Период на разтърсващи емоции, криза и промяна. Тежко е, но ще те направи по-силна и ще отвори нови духовни хоризонти пред теб. По отн на партнъорствата 7-и в 12-и- престой в болница на партнъора или тайна връзка или такава, която не може да бъде узаконена. При всички случаи - някакви изпитания свързани с партнъорството. От друга страна съвпада Юп/Венера в 9-и соларен е много благоприятен за всичко свързано с любов, материални ресурси, късмет, разбирателство с жени. И това вероятно във връзка с чужбина, пътувания, контакти с чужденци или хора, които живеят извън България, разширение на кръгозора, учене и пр.
Спирам дотук, тъй като не помня картата ти наизуст, а не мога да я гледам докато пиша. Късмет през годината !   

« Отговор #1613 -: Май 15, 2012, 06:16:19 pm »
Purple, мисля, че с опозиция между Слънце и У7 Нептун, както и съвпад между Уран и У7 в натала си, твоята приятелка има тенденцията да се влюбва от раз в мъже, които не са това, за което тя ги мисли. Скача много бързо в състояние на влюбеност, защото има нужда да се чувства така (Луна в 5-ти дом). Мисля си, че покрай транзита на Нептун върху натален У5 Сатурн се е влюбила, а покрай квадрата на тр. Сатурн към наталния У7 и Луна й се наложило да прозре, че обектът на чувствата й не е такъв, какъвто си го е представяла в началото.

В какъв смисъл да загуби човека до себе си? Той болен ли е? С терминална диагноза? Или просто любовта им се разпада?
Тя има натално Меркурий (У1) и Слънце в опозиция с Уран, Нептун, както и Луна в опозиция с Меркурий, козорожка, по-скоро песимистично настроена Луна. Извинявай, ако греша, но ми мисля, че е способна да прави драма от най-малкия неуспех и разочарование. Кажи й, че разочарованията са част от живота и се налага да се научи да живее с тях.

Като положителна тенденция за годината мисля, че може да бъде повишаване на доходите, постигане на по-голяма финансова стабилност. Възможност за нова кариера или допълнителна работа, но ще й са наложи да поработи здраво (соларни Марс и Сатурн в 6-ти соларен дом). Да не скърби напразно, а да действа активно, защото за соларен Сатурн в 6-ти соларен дом казват, че може да донесе обаждане на стари, хронични болежки. А знаем, че депресията отключва и причинява такива болежки.

Мисля, че след като Сатурн се изнесе от Везни и приключи с квадрата към Луната й, депресията ще отмине. По това време и Плутон ще е отпуснал Слънцето й, като се е оттегли в по-ранни градуси на знака. Догодина, мисля, тази опозиция ще се задейства и тогава издигането в професията може да й коства повече усилия. Също и връзките с мъже, тъй като Слънцето в женска карта е символ на партньорите. Транзитен Уран ще квадратира Слънцето й горе-долу по същото време. Мисля, че комбинацията от двата аспекта би могла да доведе до приключване на мъчителна връзка. Дълго отлагано приключване, на което Уран ще даде една искра, за да се реши накрая да сложи точка.
Покрай опозицията на тр. Уран с Юпитера й може да й се струва, че всяка нова предоставена й възможност е кокошка със златни яйца, но по-добре да внимава.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #1614 -: Май 15, 2012, 07:02:26 pm »

lusy, това е година в която ще бъдеш мобилизирана и ще трябва да разчиташ на себе си. Марс на Асц предполага да бъдеш действена, инициативна и борбена. Тъй като е Асц е в Дева, в 6-и дом, работата, ежедневните навици, здравето ще са основен акцент. може да започнеш да се храниш здравословно, да спортуваш и т.н. Подхода ти ще е прагматичен, ще бъдеш организирана, внимателна и подредена. Може все пак да нямаш свободата да избягаш от рутината на ежедневието. Вероятно в момента преживяваш много дълбока личностна трансформация във всяккъв аспект. Тр Плутон е съвпад Луна и опозиция Слънце. Период на разтърсващи емоции, криза и промяна. Тежко е, но ще те направи по-силна и ще отвори нови духовни хоризонти пред теб. По отн на партнъорствата 7-и в 12-и- престой в болница на партнъора или тайна връзка или такава, която не може да бъде узаконена. При всички случаи - някакви изпитания свързани с партнъорството. От друга страна съвпада Юп/Венера в 9-и соларен е много благоприятен за всичко свързано с любов, материални ресурси, късмет, разбирателство с жени. И това вероятно във връзка с чужбина, пътувания, контакти с чужденци или хора, които живеят извън България, разширение на кръгозора, учене и пр.
Спирам дотук, тъй като не помня картата ти наизуст, а не мога да я гледам докато пиша. Късмет през годината !   

Искрено благодаря Grace за тълкуването и отделеното внимание. Наистина изживявам много тежък период в живота си (разтърсващ из основи) - емоционално и психически съм на ръба и не знам дали ще ми стигнат силите да се справя. Дано успея да се подредя, че абсолютен хаос цари около мен. А възможно ли е да става въпрос за съществуваща връзка или за бъдеща такава? Дай Боже годината да по-добра от предишната! Успех на всички!

« Отговор #1615 -: Май 15, 2012, 09:15:08 pm »
Ако я напусне, ще е свободна, ще започне да го разлюбва и да забелязва други мъже и така може да й се отвори възможност да започне връзка с някой, който няма да я наранява. Не звучи лошо, нали? :blink:
Не взимай присърце анализа ми. ;)

« Отговор #1616 -: Май 15, 2012, 09:31:33 pm »
В духа на астрологията - защо си мислите, че няма нужда точно от човек, който да я наранява? То ако никой никого не наранява няма да е любов, а сестринско съжителство
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

« Отговор #1617 -: Май 15, 2012, 09:33:55 pm »
Аз - защото не съм мазохист и предполагам, че и другите на са. Което е грешно предположение. Щом стои при него, може да й харесва.

*

Grace

• 2257
« Отговор #1618 -: Май 15, 2012, 09:34:01 pm »
Purple, не мога да кажа, че и предстои лека година, на твоята приятелка. Определено да внимава за здравето си; предстои и година на промяна / Асц в 8-и / оста 4-10 също е активна - казуси около родителите или дом, преместване, жилищни въпроси. С тр Уран в 7-и може и да настъпи промяна във връзката и.
И приятелски съвет - колкото повече се вкопчваме в нещо, толкова по-вероятно е да го загубим. Така че, да се опита да е по-спокойна и да вярва, че всяка промяна е за добро. 

*

Papy

• 4343
« Отговор #1619 -: Май 15, 2012, 09:34:35 pm »
В духа на астрологията - защо си мислите, че няма нужда точно от човек, който да я наранява? То ако никой никого не наранява няма да е любов, а сестринско съжителство

Имам един приятел риби с доста водолей, на който след поредната ми тирада какво да прави, че да не страда, ми каза "аз така се чуствам жив"

Тогава не го разбрах и сега не го разбирам