Purple, мисля, че с опозиция между Слънце и У7 Нептун, както и съвпад между Уран и У7 в натала си, твоята приятелка има тенденцията да се влюбва от раз в мъже, които не са това, за което тя ги мисли. Скача много бързо в състояние на влюбеност, защото има нужда да се чувства така (Луна в 5-ти дом). Мисля си, че покрай транзита на Нептун върху натален У5 Сатурн се е влюбила, а покрай квадрата на тр. Сатурн към наталния У7 и Луна й се наложило да прозре, че обектът на чувствата й не е такъв, какъвто си го е представяла в началото.
В какъв смисъл да загуби човека до себе си? Той болен ли е? С терминална диагноза? Или просто любовта им се разпада?
Тя има натално Меркурий (У1) и Слънце в опозиция с Уран, Нептун, както и Луна в опозиция с Меркурий, козорожка, по-скоро песимистично настроена Луна. Извинявай, ако греша, но ми мисля, че е способна да прави драма от най-малкия неуспех и разочарование. Кажи й, че разочарованията са част от живота и се налага да се научи да живее с тях.
Като положителна тенденция за годината мисля, че може да бъде повишаване на доходите, постигане на по-голяма финансова стабилност. Възможност за нова кариера или допълнителна работа, но ще й са наложи да поработи здраво (соларни Марс и Сатурн в 6-ти соларен дом). Да не скърби напразно, а да действа активно, защото за соларен Сатурн в 6-ти соларен дом казват, че може да донесе обаждане на стари, хронични болежки. А знаем, че депресията отключва и причинява такива болежки.
Мисля, че след като Сатурн се изнесе от Везни и приключи с квадрата към Луната й, депресията ще отмине. По това време и Плутон ще е отпуснал Слънцето й, като се е оттегли в по-ранни градуси на знака. Догодина, мисля, тази опозиция ще се задейства и тогава издигането в професията може да й коства повече усилия. Също и връзките с мъже, тъй като Слънцето в женска карта е символ на партньорите. Транзитен Уран ще квадратира Слънцето й горе-долу по същото време. Мисля, че комбинацията от двата аспекта би могла да доведе до приключване на мъчителна връзка. Дълго отлагано приключване, на което Уран ще даде една искра, за да се реши накрая да сложи точка.
Покрай опозицията на тр. Уран с Юпитера й може да й се струва, че всяка нова предоставена й възможност е кокошка със златни яйца, но по-добре да внимава.