По солара на Гая:
Препокриване на соларни и натални домове-определено соларната година ще е от изключителна важност.Сол.АЦ в лъв и Слънце в 11сол. ще насочи вниманието ти към реализиране на плановете/приятелствата.Но соларни Луна/Сатурн в 3дом ще създават трудности,промени в близкото обкръжение.(по транзити Сатурн се е запътил към нат.Плутон и собствената си нат.позиция,като в резултат действията на тези транзити ще повлияят върху ежедневието/здравето и дом,семейство,родител/недвижимост.
Ще бъдеш много енергична и инициативна със заработването на финансовите средства.Сол.Юпитер в 10дом ще ти донесе успехи в карирерата.Но и сол.Венера е тук,която пък може да ти донесе връзка с някой високопоставен господин. 
Уран 9сол.(У7нат.)-неочаквано заминаване в чужбина,като вероятно може да е заради партньорство или в чужбина да срещнеш любимия. :rolleyes:Внимавай само със сол.Нептун в 7дом да не сложиш "розовите очила".
Гая,пожелавам ти една много успешна соларна година. :blink:
п.п.имаме еднакво транзитно разположение на Сатурн,Плутон и сев.възел.
MoonLight,
Мн хубаво си го написала

Засега само мога да потвърдя, че промените в близкото ми обкръжение вече започнаха. Това е първият солар, който правя и мн се изненадах като видях,че домовете съвпадат- не го очаквах, та се замислих дали не съм направила някоя грешка? Правих я в Астро.ком, избрах Solar Natal Chart with houses, използвах моето име, часa и годината ми на раждане и смених само мястото, където съм била на рожд си ден...и се получи тази карта...
Прави ми впечатление Соларен Хирон в 8. Това е домът на скритите причини, предполагам, че някакви неща ще излязат наяве, които досега са останали скрити....И този Меркурии в 12...
Мн е интересно, че имаме еднакво тр разположение на Сатурн, Плутон и Сев възел. Айде да видим как ще ни повлияе и на двете?

В кои домове са при теб и в коя сфера може да се очаква развитие? Може пък да открием някоя зависимост

Още веднъж мерси за написаното...Това за Венера мн ми хареса

Аз също ти пожелавам една прекрасна и мн успешна година