Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 452386 Прегледи
Re: соларен хороскоп
« Отговор #1640 -: Юни 05, 2012, 08:52:17 pm »
ами не, на този етап по-скоро връзка с колега, нямам любим, нито желание за собствени бизнес дела, благодаря ти, накара ме да се усмихна  вдъхна надежда, че и на мен може да се случи нещо хубаво в личен план  :wub:
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Grace

• 2257
« Отговор #1641 -: Юни 15, 2012, 06:06:56 pm »
да не плануваш да сменяш местожителството? или работата, ако не си все още ?
« Последна редакция: Юни 15, 2012, 06:12:35 pm от Grace »

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #1642 -: Юни 15, 2012, 06:29:10 pm »
По принцип -да и то от доста време,но все ограничаващи условия досега.

*

Grace

• 2257
« Отговор #1643 -: Юни 15, 2012, 06:38:45 pm »
в такъв случай 2013 г почти сигурно ще можеш

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #1644 -: Юни 15, 2012, 06:49:42 pm »
Ха, дано.Съвпадът Меркурий с нат.Сатурн в соларен АЦ. ми се набива на очи,а там Нептун и Хирон .Не е на добре.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1645 -: Юни 18, 2012, 09:48:14 pm »
Вижте моля ви ,имам ли индикации да си намеря друг през тази соларна година? :mellow: :-[

*

Papy

• 4343
« Отговор #1646 -: Юни 18, 2012, 09:57:43 pm »
Ами 12 соларен е пълен, само не знам как ще стане тайна, като е с карт бланш  ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1647 -: Юни 18, 2012, 09:59:11 pm »
Ами 12 соларен е пълен, само не знам как ще стане тайна, като е с карт бланш  ;D

Ами то пак ще си е тайна,аз няма да бия камбаната.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1648 -: Юни 18, 2012, 10:05:04 pm »
Някоя интернет авантюра или запознанство по време на път  :blink:, но нещо не ми се вижда много романтичен тоя солар...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1649 -: Юни 18, 2012, 10:07:38 pm »
Честно казано и на мен
Работа, промяна в партньорствата, пази се от измама

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1650 -: Юни 18, 2012, 10:46:54 pm »
Честно казано и на мен
Работа, промяна в партньорствата, пази се от измама
Измама? В коя сфера на живота? :unsure:

*

Papy

• 4343
« Отговор #1651 -: Юни 18, 2012, 10:52:29 pm »
Двата нептуна в квадрат, слв съвпад с нат нептун
Има подкрепящи аспекти, според мен ще завърши благоприятно за теб
Може пък да го хванеш с любовница и всичко да си дойде на мястото

1-ви и 12-ти - много акцентирани, интересна година ще е
« Последна редакция: Юни 18, 2012, 11:19:50 pm от Papy »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1652 -: Юни 19, 2012, 06:29:39 am »
Двата нептуна в квадрат, слв съвпад с нат нептун
Има подкрепящи аспекти, според мен ще завърши благоприятно за теб
Може пък да го хванеш с любовница и всичко да си дойде на мястото

1-ви и 12-ти - много акцентирани, интересна година ще е
Дано наистина нещо се изясни и избистри,защото вече почти мина едната половина на солара.Август ще стане точно половината.

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #1653 -: Юли 10, 2012, 03:34:18 pm »
Здравейте хора, започнах да се позачитам за соларните хороскопи и ви качвам един тук. Само не знам дали е построен правилно. Скоро чух, че мястото, на което си на рож ден оказва доста влияние- една седм. бях в Гърция, денят, в който се прибирахме беше всъщност рожд ми ден. т.е пол ден бях там, др пол в БГ...

Като място посочих Гърция, тъй като съвпада с часа ми на раждане....Не знам дали така е правилно...Помагайте с тълкуването. Соларна Луна в 3 дом във везни си е доста статична май, но пък е в почти съвпад със Сатурн, който би трябвало да доведе до някаква динамика. Предполагам, че ме 4акат пътувания... :-\

Помагайте  :blink:
« Последна редакция: Юли 10, 2012, 03:50:14 pm от Gaiiia »

« Отговор #1654 -: Юли 10, 2012, 05:49:30 pm »
По солара на Гая:

Препокриване на соларни и натални домове-определено соларната година ще е от изключителна важност.Сол.АЦ в лъв и Слънце в 11сол. ще насочи вниманието ти към реализиране на плановете/приятелствата.Но соларни Луна/Сатурн в 3дом ще създават трудности,промени в близкото обкръжение.(по транзити Сатурн се е запътил към нат.Плутон и собствената си нат.позиция,като в резултат действията на тези транзити ще повлияят върху ежедневието/здравето и дом,семейство,родител/недвижимост.
Ще бъдеш много енергична и инициативна със заработването на финансовите средства.Сол.Юпитер в 10дом ще ти донесе успехи в карирерата.Но и сол.Венера е тук,която пък може да ти донесе връзка с някой високопоставен господин. :P
Уран 9сол.(У7нат.)-неочаквано заминаване в чужбина,като вероятно може да е заради партньорство или в чужбина да срещнеш любимия. :rolleyes:Внимавай само със сол.Нептун в 7дом да не сложиш "розовите очила".
Гая,пожелавам ти една много успешна соларна година. :blink:

п.п.имаме еднакво транзитно разположение на Сатурн,Плутон и сев.възел.

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #1655 -: Юли 11, 2012, 10:22:43 am »
По солара на Гая:

Препокриване на соларни и натални домове-определено соларната година ще е от изключителна важност.Сол.АЦ в лъв и Слънце в 11сол. ще насочи вниманието ти към реализиране на плановете/приятелствата.Но соларни Луна/Сатурн в 3дом ще създават трудности,промени в близкото обкръжение.(по транзити Сатурн се е запътил към нат.Плутон и собствената си нат.позиция,като в резултат действията на тези транзити ще повлияят върху ежедневието/здравето и дом,семейство,родител/недвижимост.
Ще бъдеш много енергична и инициативна със заработването на финансовите средства.Сол.Юпитер в 10дом ще ти донесе успехи в карирерата.Но и сол.Венера е тук,която пък може да ти донесе връзка с някой високопоставен господин. :P
Уран 9сол.(У7нат.)-неочаквано заминаване в чужбина,като вероятно може да е заради партньорство или в чужбина да срещнеш любимия. :rolleyes:Внимавай само със сол.Нептун в 7дом да не сложиш "розовите очила".
Гая,пожелавам ти една много успешна соларна година. :blink:

п.п.имаме еднакво транзитно разположение на Сатурн,Плутон и сев.възел.

MoonLight,

Мн хубаво си го написала :) Засега само мога да потвърдя, че промените в близкото ми обкръжение вече започнаха. Това е първият солар, който правя и мн се изненадах като видях,че домовете съвпадат- не го очаквах, та се замислих дали не съм направила някоя грешка? Правих я в Астро.ком, избрах Solar Natal Chart with houses, използвах моето име, часa и годината ми на раждане и смених само мястото, където съм била на рожд си ден...и се получи тази карта...

Прави ми впечатление Соларен Хирон в 8. Това е домът на скритите причини, предполагам, че някакви неща ще излязат наяве, които досега са останали скрити....И този Меркурии в 12...

Мн е интересно, че имаме еднакво тр разположение на Сатурн, Плутон и Сев възел. Айде да видим как ще ни повлияе и на двете? :) В кои домове са при теб и в коя сфера може да се очаква развитие? Може пък да открием някоя зависимост :)

Още веднъж мерси за написаното...Това за Венера мн ми хареса :) Аз също ти пожелавам една прекрасна и мн успешна година :)

*

Papy

• 4343
« Отговор #1656 -: Юли 11, 2012, 10:42:18 am »
И при мен беше така

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #1657 -: Юли 11, 2012, 11:18:39 am »
Ох...ужас....само това ми трябва сега...

Papy, MayFlower , възможно ли е това да е било по скоро от неблагоприятни аспекти?

*

Grace

• 2257
« Отговор #1658 -: Юли 11, 2012, 11:39:45 am »
33-та година от раждането се припокрива с така наречения " суперсолар". Следващия такъв е на 66г. Това е изключително важна година, за добро или лошо. Дори хора, при които соларите обикновено не са показателни и реагират слабо на слънчев възврат, суперсолара е показателен за важни житейски събития и се разглежда с особено внимание.

ПП. В темата " казуси " ми направи впечатление възрастта на момчето починало от рак на белия дроб - 33 г. 

*

Papy

• 4343
« Отговор #1659 -: Юли 11, 2012, 12:04:46 pm »
Ох...ужас....само това ми трябва сега...

Papy, MayFlower , възможно ли е това да е било по скоро от неблагоприятни аспекти?

При мен да-не знам какъв чук трябваше да съм, че да не се случи нещо. По всякакви методи си имаше показания, но всичко минава-заминава. Просто стой спокойно и имай вяра.