Честит Ден на музиката, поезията, китайската революция, вегетарианството и т.н. !:> Дали мога да си изпрося символичен подарък :rolleyes: и да разгледате новия ми соларен хороскоп. За миналия - Уран и Мирабела бяха казали и познали доста неща, за което отново благодаря!:)
Прикачвам актуалния ти солар за 2011/2012-та. Силно подчертан 9-ти соларен дом в комбинация с 1-ви натален и 5-ти соларен. Следването ли се очаква да приключи догодина или е още рано? Може би ще пътуваш по програма за обмен на студенти или ще започнеш да учиш втора специалност? Положителна година откъм емоции - Луна в Стрелец, в 11-ти соларен дом на връх на голям трин с Марс и Уран. Може да се освободиш от вътрешни страхове и съмнения. С Плутон в 1-ви соларен и 4-ти натален дом ще изследваш дълбините на същността си (а може и тези на други хора). Реализация на творчески проекти.
Към Везничка с теленце: Приключване на образование. Акцент в/у придобиване на по-висока степен, която може да е свързана с чужбина. Задълбочаване на любовна връзка.
Завърших успешно Бакалавър тази година

, ходих в Италия и в Испания - където участвах в международен проект по програмата Младежта в действие, акцентът за продължаване на образованието си го имаше цяла година, ама не ни се получи, хах. Освободих се наистина от известни страхове и донякъде се научих, че не можеш винаги да се противопоставяш на нещата, понякога you just have to let go... Това с любовната връзка се случи, ама никой не ме предупреди, че ще свърши тъпо като всеки път. Творческите проекти - да, да, да, от тях съм най-доволна - фестивали, конкурси, изложби...

Та, може ли, който желае, да погледне новия солар и да ми сподели нещо конкретно, което вижда.

Луната ми е отново в огнен знак - в Овен (7-ми натален, 12-ти соларен), в опозиция с натална Луна (малко по-голям орбис). Венера в 5-ти соларен дом в Лъв (11-ти натален) - силно се надявам това да няма нищо общо с бременност! Но в комбинация с Марс в 7-ми соларен (и то в съвпад с нат. Венера) говори за любовна връзка (сериозна?) ?

Но АСЦ в 8-ми дом никак не ми допада...

+ Луна в 12-ти дом... тайни афери, изневяра, смърт...

АСЦ в Телец може и да значи, че ще се вълнувам от финансови въпроси, което го усещам и сега. Относно професионалното развитие - МЦ в Козирог ще ме направи ли по-упорита и амбициозна? Четох, че домът, чийто връх се намира в Рак, показва в коя област имам най-голямо желание за промени - 3 и 4-ти дом попадат там, и аз наистина нямам търпение да се преместя, да срещна нови хора и т.н. И накрая - натоварен 6-ти соларен дом, значи ли, че ще имам проблеми със здравето, или е акцент, свързан с работа, професия, а може и да започна да се занимавам с йога и подобни... здравословни.