Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 453582 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: соларен хороскоп
« Отговор #1680 -: Септември 26, 2012, 10:35:42 pm »

Чудех се дали да разглеждам соларния хороскоп и като отделна карта,

Не.

Веднъж с някоя девойка (да ме извини-не помня точно), си правихме разни експерименти и се оказа, че и самата соларна говори, доколкото може да се доверим само на един метод
Правилата са малко по-различни, но си показваха

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1681 -: Септември 26, 2012, 11:53:46 pm »
Ако някой иска да качи само соларната си карта за изминала година и да я коментираме :blink:

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #1682 -: Септември 27, 2012, 10:26:18 am »
Момичета, сигурно ви е писнало от мен, аз преди 3-4 месеца съм пускала солар, но след по-малко от месец имам рожден ден и не успях да се стърпя да си направя подарък със солар и натал отново  :-[ Е, мислите ли, че слънцето ще ми изгрее през следващата година, аз мисля, че би трябвало да е важна..

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1683 -: Септември 27, 2012, 10:39:40 am »
Веднъж с някоя девойка (да ме извини-не помня точно), си правихме разни експерименти и се оказа, че и самата соларна говори, доколкото може да се доверим само на един метод
Правилата са малко по-различни, но си показваха

Те самите положения на планетите по домове и аспектите между тях говорят, но аз понеже гледам много съвпади с натални планети и оси, нещо не разчитам на соларната само. Всеки си е изградил някакъв метод обаче, и стига да върши работа, още по-добре.  :blink:

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #1684 -: Септември 30, 2012, 04:48:13 pm »
Искам пак да досаждам с моите глупави въпроси и да Ви попитам - в 6-и или 10-и дом трябва да гледам дали ще започна работа по професията си през тази година?

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #1685 -: Септември 30, 2012, 05:47:40 pm »
vezni,

Според мен ще започнеш работа, дали ще е по твоята реализация нямам представа, но този въпрос ще те вълнува особено през годината /сол.Луна в 6 сол. и 2-ри натален/ . С наличието на сол. Плутон там според мен въпроса ще претърпи голяма промяна през годината, но от друга страна сол.ИЦ в/у натален Меркурий/У10/ предполагам също и че ще завършиш някакъв етап от професионалната си реализация .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1686 -: Септември 30, 2012, 07:55:33 pm »
vezni, това не е хорар. Соларът за следващата година си е един и същ, колкото и пъти да го пускаш. По мой спомен сме го гледали твоя солар. Или греша?

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #1687 -: Септември 30, 2012, 08:37:04 pm »
 г-н Santi, благодаря :blink:  Ronia, да, пускала съм го и преди 2 или 3 месеца май, но си мислех, че началните дати са различни, а там не се споменаваше нищо конкретно за работата, която искам, та реших, че е възможно да има промяна. Извинявам се за невежеството си и Ви благодаря, че ме търпите :-[ Ще се постарая да не се повтаря :-[

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1688 -: Септември 30, 2012, 08:41:18 pm »
Соларът винаги започва от датата на раждане.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #1689 -: Септември 30, 2012, 08:47:38 pm »
Везни,за работа  по професията си трябва да гледаш 10,нали е дом на кариерата.Там ти попада сол. Венера,не е изключено щастието ти да се усмихне и да получиш възможност за добра работа.
И все пак,съвпад Луна/ Плутон в сол.6/ нат. 2 ме карат да мисля,че би приела каква да е работа заради нуждата от средства.
Като цяло годината няма  да е лека заради съвпада Слънце/ Сатурн.
Със сол. Мерк на К 5,попадащ в 12 нат. сол. Юпитер,който ти попада в седми нат. може да изградиш партньортво с чужденец.
Не ми вярвай много. ;D

Момичето е споменало,че това му е новият солар.
Пуска го за пръв път.
Някои пускат по сто хорара за едно и също нещо,в не знам си колко форума,от имена на приятелки и т.н.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1690 -: Септември 30, 2012, 09:12:56 pm »
Този солар сме го гледали. Някои четат, между другото. http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3579.msg281584.html#msg281584 Което няма отношение към твоето желание да го интерпретираш, принципно.

Ronia, да, пускала съм го и преди 2 или 3 месеца май,
« Последна редакция: Септември 30, 2012, 09:22:15 pm от Ronia »

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #1691 -: Септември 30, 2012, 09:29:05 pm »

Със сол. Мерк на К 5,попадащ в 12 нат. сол. Юпитер,който ти попада в седми нат. може да изградиш партньортво с чужденец.
Не ми вярвай много. ;D

Възможно е и да става дума за тайна връзка или просто по-дискретна такава /сол. Венера също пуска секстил към сол.Меркурий/ . сол.ИЦ в/у нат. Меркурий/у7/ може да е показател за край на връзка също така .

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #1692 -: Септември 30, 2012, 09:33:29 pm »
Абе,и аз реших да съм по- дискретна. ;D

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #1693 -: Септември 30, 2012, 09:43:54 pm »
Този солар сме го гледали. Някои четат, между другото. http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3579.msg281584.html#msg281584 Което няма отношение към твоето желание да го интерпретираш, принципно.

Ronia, да, пускала съм го и преди 2 или 3 месеца май,
Чета и пиша избирателно- когато ме интересува,когато има какво да кажа и когато чуствам,че не трябва да остана длъжна не само заради мен си,а и заради някого другиго.
В останалите случаи съм пас.
Кво да го правиш- тъп и упорит Меркурий имам.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1694 -: Септември 30, 2012, 09:46:28 pm »
Хубаво, ние вече сме казали какво мислим по солара.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #1695 -: Септември 30, 2012, 09:52:07 pm »
Благодаря и още веднъж се извинявам.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #1696 -: Октомври 01, 2012, 03:38:02 pm »
Честит Ден на музиката, поезията, китайската революция, вегетарианството и т.н. !:> Дали мога да си изпрося символичен подарък  :rolleyes: и да разгледате новия ми соларен хороскоп. За миналия - Уран и Мирабела бяха казали и познали доста неща, за което отново благодаря!:)
Прикачвам актуалния ти солар за 2011/2012-та. Силно подчертан 9-ти соларен дом в комбинация с 1-ви натален и 5-ти соларен. Следването ли се очаква да приключи догодина или е още рано? Може би ще пътуваш по програма за обмен на студенти или ще започнеш да учиш втора специалност? Положителна година откъм емоции - Луна в Стрелец, в 11-ти соларен дом на връх на голям трин с Марс и Уран. Може да се освободиш от вътрешни страхове и съмнения. С Плутон в 1-ви соларен и 4-ти натален дом ще изследваш дълбините на същността си (а може и тези на други хора). Реализация на творчески проекти.
Към Везничка с теленце: Приключване на образование. Акцент в/у придобиване на по-висока степен, която може да е свързана с чужбина. Задълбочаване на любовна връзка.

Завърших успешно Бакалавър тази година  :-[, ходих в Италия и в Испания - където участвах в международен проект по програмата Младежта в действие, акцентът за продължаване на образованието си го имаше цяла година, ама не ни се получи, хах. Освободих се наистина от известни страхове и донякъде се научих, че не можеш винаги да се противопоставяш на нещата, понякога you just have to let go... Това с любовната връзка се случи, ама никой не ме предупреди, че ще свърши тъпо като всеки път. Творческите проекти - да, да, да, от тях съм най-доволна - фестивали, конкурси, изложби...  :-[

Та, може ли, който желае, да погледне новия солар и да ми сподели нещо конкретно, което вижда. :) Луната ми е отново в огнен знак - в Овен (7-ми натален, 12-ти соларен), в опозиция с натална Луна (малко по-голям орбис). Венера в 5-ти соларен дом в Лъв (11-ти натален) - силно се надявам това да няма нищо общо с бременност! Но в комбинация с Марс в 7-ми соларен (и то в съвпад с нат. Венера) говори за любовна връзка (сериозна?) ?  :-\ Но АСЦ в 8-ми дом никак не ми допада... :( + Луна в 12-ти дом... тайни афери, изневяра, смърт...  :-X АСЦ в Телец може и да значи, че ще се вълнувам от финансови въпроси, което го усещам и сега. Относно професионалното развитие - МЦ в Козирог ще ме направи ли по-упорита и амбициозна? Четох, че домът, чийто връх се намира в Рак, показва в коя област имам най-голямо желание за промени - 3 и 4-ти дом попадат там, и аз наистина нямам търпение да се преместя, да срещна нови хора и т.н. И накрая - натоварен 6-ти соларен дом, значи ли, че ще имам проблеми със здравето, или е акцент, свързан с работа, професия, а може и да започна да се занимавам с йога и подобни... здравословни.  ;D
« Последна редакция: Октомври 02, 2012, 11:28:56 am от LibrawithTaurus »
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Orfei

• *
  • 107
« Отговор #1697 -: Октомври 01, 2012, 09:40:49 pm »
Не,че съм добил необходимата ерудиция в прогностичните методи,но бих предположил за милата госпожица,че идеята на този 6 дом  би дал благоприятно време за:грижа за себе си,за тялото,здравето,постоянни и методични усилия в това отношение и евентуално трудова ангажираност.Вероятно съвпадът между марс и натална венера в скорпион и асц в 8 дом подсказват задействане на трансформационни процеси имащи връзка както със светогледа,така и с женската сексуалност и самочувствието от нея.Съвпадът ще се прояви като изкусители във външния свят и е възможно да поражда интензивни желания,съблазни и ненаситност,което неизбежно ще изкарва на преден план както проблематиката на либидото-нуждата да се чуства желана,така и душевните преживявания свързани с този род събития.
Слънце:Лъв,Асцендент :Лъв,Луна:Везни

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #1698 -: Октомври 02, 2012, 11:59:59 am »
Цитат
Дали мога да си изпрося символичен подарък

Може, може  ;D .

Ще си позволя да те перефразирам :

Цитат
Луната ми е отново в огнен знак - в Овен (7-ми натален, 12-ти соларен)

Луната тук като цяло описва ситуацията, че ще трябва да преодолееш някакви твои вътрешни ограничения, които са пряка свъзани с взаимоотношенията ти с хората . Луната в Овен го изсиква, да зарежеш някакви твои предрасъдъци и неща, които до този момент са те ограничавали в някакъв аспект, още повече че и Уран е там . За тайни отношения не мисля, че става въпрос и като цяло Луната не е наранена в картата и би трябвало да успееш в тези си начинания за които стана въпрос .

сол. АСЦ в Телец, в 8 натален дом, сол. У1 Венера в 5 дом,11 нат, сол. СЛВ в 7-ми. - може би през годината твоето мото ще е написаното под авата и то може би ще се случи, но дали ще е трайно и продължително няма как да знаеш дори самата ти - тр. Плутон и Уран ще продължат да внясят нови предизвикателства и неочаквани ситуации в този аспект от животт ти . Хубавото е че Сатурн излиза от Везни и малко или много ще е поотпусне примката, въпреки че това според мен няма да стане напълно /период Саде Сати/ . През годината ще изпълваш връзката/те с много страст /сол Венера квадрат Марс/, но и самите те ще са изпълнени с много екшън/ сол. Марс в 7-ми/ . Като цяло и типът партньор, който може да привлечеш ще предразполагам към това . От друга страна ще те вълнуват финансовите въпроси, неизбежно е с този тр. Сатурн през 2-ри натален - ще те предизвика да поемеш отговорности в тази сфера в живота, като възможност за доходна работа, която може да е свързана с твоето професионално поприще/ сол Сатурн в 6 дом/сол.У10/ . Финансите ти през годината ще идват главно от тази работа/сол. Юпитер в 2 дом/8-ми нат. , негов диспозитор меркурий в 6 сол. дом на нат.К2/. Сатурн в сол. 6 дом ще изисква също и да полагаш повече грижи за себе си както спомена Орфей по назад . Опасенията ти за промяна на местожителството за съвсем основателни от една страна сол. ИЦ в Рак и от друга сол. К9 в нат 4 дом, което според мен е достатъчен показател за преместване в друг град, далеч от твоя роден, да не говорим че е възможно да ти се наложи отново да излизаш в чужбина по една или друга причина .

За съжаление не съм кратък, но по мое мнение това са основните нюанси през годината .

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1699 -: Октомври 02, 2012, 12:56:35 pm »
Да, по 9/4 с Плутон върху сатурн нещата с дома определено ще се разтресат. За любов, Венера в 5/11 не е по сериозните неща, но се забавлява и се радва на живота. С у5 в 6ти, по-скоро мисля, че нещата ще се движат около хоби превърнато в работа или повече отдаденост в сферата му, още повече, че Венера има секстил със Сатурн в 6ти.