Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 453775 Прегледи
*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
Re: соларен хороскоп
« Отговор #1700 -: Октомври 02, 2012, 09:14:58 pm »
Добре, благодаря много, че отделихте време и се включихте! :)  :88:
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #1701 -: Октомври 02, 2012, 10:14:18 pm »
момичета моля ви погледнете солара .. има ли от какво да се притеснявам понеже забелязах струпване на планети в 8дом ;((
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

Grace

• 2257
« Отговор #1702 -: Октомври 02, 2012, 10:34:03 pm »
янита, около 2 септ 2012 случило ли се е нещо, което да те развълнува, разстрои или нещо друго? вероятно свързано с мъжка фигура, взаимоотношения или финанси. може да е новина или събитие ?
така или иначе, как се отразява мунданния квадрат Уран/Плутон точно върху Венерата ти?

« Отговор #1703 -: Октомври 02, 2012, 11:09:23 pm »
не съм сигурна..дори да е имало нещо не ми е направило силно впечатление,отношенията с приятелят ми за сега вървят добре ..единствено се притеснявам за баба ми понеже вече от почти месец е по болници..мисля ,че така се отразява този квадрат  :'(
« Последна редакция: Октомври 02, 2012, 11:22:51 pm от qnita91 »
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

Papy

• 4343
« Отговор #1704 -: Октомври 03, 2012, 12:18:23 am »
Баба ти по бащина линия?

« Отговор #1705 -: Октомври 03, 2012, 12:44:42 pm »
страхотна година за разширяване на кръгозора, пътувания в чужбина и контакти с чужденци, учене, семинари и конференции...късмета ще бъде с теб навсякъде  :blink:
Годината е важна и значима поради позицията на Асц в 1-и натален. Инициативата ще бъде твоя и така и трябва. Шанса за успешно развитие по отн на кариерата е мн голям. Мц в Близнаци - ще има движение и промени през годината, може дори известна нестабилност. Може да има смяна на работа, да се занимаваш с повече от едно неща или да се окажеш между две ситуации, две положения.
Асц Дева говори и за известни ограничения и нужда от работа, съобразяване с ежедневните, рутинни задачи и задължения.

Грейс,давам обратна връзка:налага се да изкарам доп.квалификация,за да започна желаната работа.Благодаря ти! :wub:

« Отговор #1706 -: Октомври 03, 2012, 01:03:32 pm »
да баба ми е по бащина линия,макар че точно в този период и аз бях настинала и прекарах едно бързо вирусче..притесних се понеже бях чела точно за соларен сатурн в 8натален ,че влияе на здравето а също така и като цяло за 8д , благодаря ти акрус ,че ме успокои , а какво мога да очаквам от квадратурата на сатурн или като цяло ще премине сравнително леко понеже е в хармония с останалите планети

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1707 -: Октомври 03, 2012, 03:26:01 pm »
Мили момичета и момчета ,
Силно съм притеснена, защото в тазгодишния солар имам Соларната ми Луна е на к12, а това е в съвпад с К8 .....
Луната е У4 в Солара..... а мама в рамките на един месец вече влиза за втори път в болница .... Вече почвам да си мисля за най-лошото .... :'( :'( :'(
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Papy

• 4343
« Отговор #1708 -: Октомври 03, 2012, 03:29:04 pm »
Елфидка, слагала ли си някъде натална карта, евентуално с транзити?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1709 -: Октомври 03, 2012, 03:30:14 pm »
Май слагах някъде, ама ако искаш да я пусна тука ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Papy

• 4343
« Отговор #1710 -: Октомври 03, 2012, 03:33:43 pm »
Май слагах някъде, ама ако искаш да я пусна тука ?

Дай някъде другаде-събития и транзити, или където искаш, щото аз соларни много не гледам
Сложи ако може и оная с пр+дир

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1711 -: Октомври 03, 2012, 03:37:33 pm »
Добре ще я пусна в темата за събития и транзити
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1712 -: Октомври 05, 2012, 08:28:07 am »
Дойде време да го разгледам по-отблизо следващия си солар. Въпреки всичките ми усилия да изместя мястото на друга държава, явно така е трябвало да стане, защото се случиха невероятни неща, за да остане в сила този солар. Дано е за добро.

Основен акцент: 10ти дом. У10 Плутон е върху Асц, а У1 Сатурн върху МЦто, съвпад със Слънце. По всичко личи, че основният акцент, още повече че соларен Асц е Козирог и Плутон и Сатурн са във взаимна рецепция, статусните промени ще са неизбежни. Плутон в 1ви обикновено дава година на много сериозни промени. В моята карта е давал и отнемал, искрено се надявам рецепцията със Сатурн, който е У на Асц да даде живот и да донесе придобивки, не загуби.

Леко не ме радва, че Слънцето е У8 в солара и е в съвпад със Сатурн, но... Вертексът е там, явно К8 ще играе също важна роля. В 5ти соларен са Юпитер и Парс Фортуна, нямам нищо против желана бременност и отново: надявам се соларът да даде живот и да пази сина ми, най-вече!

По темата на Вертекса, в солара образува голям тригон с Марс в Стрелец, на свой ред в съвпад с натален Нептун (продължавам аз с този Нептун), и натален Юпитер, и на свой ред сол Марс е в опозиция на Юпитер в 5ти, който пък е в секстил на Вертекса. Според мен темата с мъжкото присъствие по 5/11 и по Нептун ще остане актуална. Дай Боже, и да донесе плодове, още повече, че ще се видим на фестивала догодина, живи-здрави, когато този солар ще е още активен. А може и по-рано. При всички случаи Марс сочи, че енергията ще се хвърля в целите по Нептун.

Соларът повтаря темата Луна/Венера от прогресиите. По прогресии са в огледален квадрат. Тук са в опозиция по оста 2/8. Струва ми се, че майчинството и любовта няма да са в особен синхрон. Соларната Луна е в тригон със себе си и майчинството изглежда да е по-хармонично. Венера е в секстил с нат Луна, но тригонът е по-силен, все пак се надявам да намеря пътя към компромис и хармония по двете теми.

От друга страна Луната и Венера са съответно в тригон и секстил към соларни Меркурий и СЛВ на К11. Любовта ще продължи да бъде тема. Дали ще си пишем или ще се срещаме (11ти дом), но ще има по-реално изражение заради СЛВто, според мен. Меркурий е У5/8.

Като цяло, 1-10ти, 2-8ми и 5-11ти ми се струват ключовите домове през годината. Соларните домове до голяма степен припокриват и наталните, което обикновено се тълкува като година, в която човек има възможност да изживее много от потенциала на натала си.

Лунарът, който се припокрива с началото на този солар (за следващия месец) е с точен съвпад на Асц/Мц и Дц/Иц. Още един акцент върху Мцто и оста.

На 29ти октомври, два дни след рождения ми ден, пълнолунието ще съвпадне с наталното (и соларно) Слънце и пак върху МЦто. А ноемврийското затъмнение ще съвпадне с наталния възел. За разлика от предишни солари, мисля че този може още от началото си да се задвижи по-осезателно.

Кажете какво мислите... Ще се радвам на мнения. Пусках го преди, само набързо да погледнете, че нали се опитвах да изместя мястото, но сега вече е ясно, че този ще си е в сила.  :-[

*

Grace

• 2257
« Отговор #1713 -: Октомври 05, 2012, 10:26:33 am »
Ronia, годината няма да е лесна, но ще бъде особено важна. Ще има амбиция от твоя страна, но ще трябва да се бориш с търпение и постоянство за постигането на целите си. Вероятно ще бъде година в която ще преживееш истински житейски обрат, ще има както неочаквани събития, така и ограничения. Смятам обаче, че ще осъществиш пътуването в чужбина, което си запланувала / по работа /. Контактите с чужбина, с групи, организации, както писане, комуникация и пр. ще продължат да са в центъра на вниманието ти. Ако трябва да обобщя накратко - борба, амбиция, дългосрочни цели и действия в посока на реализацията им. А сега запомни следващата ми прогноза - годината, когато всичко това и особено любовта ще се реализират, е края на 2014 - 2015 г. Очертава се една наистина много хубава и изпълнена с щастие и сбъднати мечти година. А дотогава - няма как, ще се бориш, за да се сбъдне !

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1714 -: Октомври 05, 2012, 10:52:28 am »
Много ти благодаря, Grace! Леко ме утрепа с 2014/2015, че и за второ дете ще ми е доста късничко, но... Мислех си за работа, защото 10ти е и кариера, а и Меркурий е У6, та дано светне в тунела и в тази посока.

*

Grace

• 2257
« Отговор #1715 -: Октомври 05, 2012, 11:07:06 am »
Много ти благодаря, Grace! Леко ме утрепа с 2014/2015, че и за второ дете ще ми е доста късничко, но... Мислех си за работа, защото 10ти е и кариера, а и Меркурий е У6, та дано светне в тунела и в тази посока.

да, точно в посока кариера и работа ще светне светлинката още сега. много подчертан МЦ, Сатурн, Козирог, ... все натам върви ..

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1716 -: Октомври 05, 2012, 11:12:00 am »
Ще се радвам. Макар, че и още едно момченце...  :-[ Надеждата остава.  ;D

Да ви дам малко обратна връзка на теб и г-н Санти.  :blink:

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3812.msg259391.html#msg259391 - не се свързах с никого, както знаете, но се влюбих в някой от миналото. Понеже се съмнявам за оставащите три седмици да успея да сключа брак, та мисля че това е проявлението.

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3812.msg259438.html#msg259438 - както и при предишни мои солари, действието се разигра във втората половина на солара и от ранното лято досега наистина взаимоотношенията бяха основният фокус.
« Последна редакция: Октомври 05, 2012, 11:16:21 am от Ronia »

*

Grace

• 2257
« Отговор #1717 -: Октомври 05, 2012, 11:14:51 am »
не изключвам идеята за още едно момченце. обаче ако не го направиш април 2013, се готви за края на 2014-2015. тогава почти сигурно няма да ти се размине.  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1718 -: Октомври 05, 2012, 11:17:12 am »
Ха ха, добре! Таткото се търси.  ;D Ще гледам да го тръшна до април догодина, че природата не чака!

Дарвин много красиво го е казал: Nature is calling a siren song and not to answer is not to belong.  :-[ Дядото ми припомни за какво иде реч при третия квадрат към Луната.

*

Grace

• 2257
« Отговор #1719 -: Октомври 05, 2012, 11:18:01 am »
Ха ха, добре! Таткото се търси.  ;D Ще гледам да го тръшна до април догодина, че природата не чака!

;D   ;D