Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 454172 Прегледи
Re: соларен хороскоп
« Отговор #1740 -: Октомври 25, 2012, 08:13:00 pm »
И аз мисля като Папи, че това новолуние в съвпад със Слънцето (У12) в 12-ти дом може да се отрази като емиграция. В картата й Венера (У9) и Юпитер (У4) са в аспект (квадратура), което говори за живот далеч от дома (поне периодично, ако не постоянно). Ретроградието на транзитен Уран ще задейства този аспект отново в края на тази година и началото на следващата. Другият вариант е юли 2013-та при юпитеровия възврат.
В солара К9 съвпада с натално IC, У9 Юпитер е в 3-ти соларен дом върху натално MC, У12 Уран в 1-ви дом - подходяща конфигурация за пътувания и по-продължителен престой в чужбина с цел обучение (Юпитер) или работа.

*

zuzi

• 38
« Отговор #1741 -: Октомври 26, 2012, 12:15:43 pm »
След 5 дни ми влиза в сила новия солар, ако някой има желание да се включи с коментар по него ще съм много благодарна.Притесняваме соларния АЦ-ДЦ в 6-12  натални.

*

Grace

• 2257
« Отговор #1742 -: Октомври 26, 2012, 09:13:51 pm »
zuzi, мисля, че един от акцентите ще бъдат партнъорските отношения. Също бих внимавала за травми и инциденти, особено при пътуване.

ПП Да плануваш преместване или да решаваш въпроси свързани с недвижим имот ?
« Последна редакция: Октомври 26, 2012, 09:26:49 pm от Grace »

*

zuzi

• 38
« Отговор #1743 -: Октомври 26, 2012, 10:28:37 pm »
zuzi, мисля, че един от акцентите ще бъдат партнъорските отношения. Също бих внимавала за травми и инциденти, особено при пътуване.

ПП Да плануваш преместване или да решаваш въпроси свързани с недвижим имот ?

Мерси,за включването, Grace, не планирам преместване , но ще ми се наложи да решавам
въпроси с недвижим имот,който отдавам под наем.А за инцидентите и аз го предположих
с този Уран на соларно АЦ,но Марс е в секстил с Венера У1 в натала,та си мисля ,че  ако има нещо ще приключи добре.Смяташ ли,че
Сатурн съвпад със Слънце от 7ми соларен квадрат натално МЦ е индикация за раздяла с партньор?

*

Grace

• 2257
« Отговор #1744 -: Октомври 27, 2012, 10:16:07 am »
Мисля, че не са изключени проблеми, в натала Сл/Сатурн са в опозиция по оста 1-7 дом. Не е задължително обаче да е раздяла.  Има и вариант, нещата около партнъорството да са свързани с наема на недвижимия имот, който имаш. Можем да приемем Сатурн като управител на 4 дом, така че огледай си добре картата спрямо нещата, които са ти на дневен ред в живота. Пр ти Луна също е в 4-и дом, така че делата по този дом са подчертани. Активирани са и финансовите въпроси по оста 2/8.   

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1745 -: Октомври 27, 2012, 08:28:35 pm »
Как се тълкува съвпад на соларните оси с наталните?

« Отговор #1746 -: Октомври 27, 2012, 08:49:32 pm »
Важна, значима година.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1747 -: Октомври 27, 2012, 09:19:06 pm »
Мерси, Мирабела!

« Отговор #1748 -: Октомври 28, 2012, 01:37:30 pm »
Прикачвам солара на приятелка и който реши,бих се радвала да сподели мнения. :blink:
« Последна редакция: Ноември 03, 2012, 04:39:17 am от MoonLight »

*

Uran

• 6041
« Отговор #1749 -: Октомври 28, 2012, 03:31:08 pm »
 Приятелката ти ще срещне любовта, която може и да е тайна поради някакви си причини, а може и далечна. Не са изключени забременявания и промяна на статуса. :)

« Отговор #1750 -: Октомври 28, 2012, 04:44:21 pm »
Приятелката ти ще срещне любовта, която може и да е тайна поради някакви си причини, а може и далечна. Не са изключени забременявания и промяна на статуса. :)

Уран,много ти благодаря! :58:

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #1751 -: Октомври 29, 2012, 09:41:07 pm »
Преди няколко дни имах рожден ден. Това е новия ми солар. Интересува ме асцендент в осми дом в комбинация със соларна Луна в първи соларен и осми натален дом може ли да се тълкува като евентуална бременност? Има ли предпоставки според вас и за романтична връзка?

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #1752 -: Ноември 02, 2012, 05:41:04 pm »
Здравейте!  ;D

През последните месеци нямах много време да се занимавам с астрология, отдавна не съм писала..  :-[
Предстои ми рожден ден този месец.. ако имате желание драснете някое редче по соларната карта  :-[ :wub:

притеснява ме соларния уран, който от соларен 12ти попада в 4ти натален дом, но кой може да предскаже какви изненади може да ми накове уран  ;D

Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1753 -: Ноември 03, 2012, 08:44:16 am »
Силна година откъм партньорства с опция за сериозни крачки в тази насока, успех в работа, дори признание. Уран като го гледам е с един тригон към натална Луна и квадрат към себе си, но бидейки У3/11, най-много да те хвърли в множество изненадващи пътувания, придружени от нестандартни и интересни контакти. Ако се занимаваш с писане, интернет комуникация или подобни, ще донесе успех там. У4/12 е Нептун, който също е в 3/11, така че ако има промени, ще са по тези домове. Евентуално близкото ти обкръжение може да се разшири и обогати.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1754 -: Ноември 03, 2012, 06:31:08 pm »
Пускам солара на най-добрата ми приятелка, рожденият й ден е утре, но соларът е вече в сила. Бях питала за нея в хорарни въпроси, но малко история: от две години се опитва да забременее и не става, медицински проблем няма. В работата си очаква всеки ден да я уволнят, вече уволниха половината й колеги, а от проектите й нищо не излзиа, което да я закрепи. Черешката на тортата е приятелят й, с когото не става бебето и са постоянни скандали, дори в момента са отново разделени. Притеснявам се вече да не се разболее.  :-\ Моля ви погледната поне за бебе има ли индикации според вас? Аз толкова искам да видя, каквото тя иска, че... Гледам го Мерка У Асц и У 5 е на ДСЦ, но това повече ми прилича на начало на нова любов (не че ще е лошо, не мисля че този мъж в момента е за нея изобщо!). Надежда ми дават Луната във възврат в 5 и Юпитер на К5... , както и Венера и Парс Фортунае върху Плутон в 5ти върху 8ми.

Благодаря ви предварително!

П.П. Спред майка й е родена точно в 13:00, което би поставило Асц й на 29 Козирог. Аз обаче, бидейки Скорпион с Асц Козирог съм абсолютно убедена, че тя не е с Асц Козирог, а Водолеят й пасва като ръкавица. Изместила съм с пет минути часа до 13:05. На майка й ориентирът е краят на обедната почивка на лекарите по онова време, което за мен не е особено състоятелно, предвид че жена с родилни болки едва ли си е гледала часовника.

« Отговор #1755 -: Ноември 03, 2012, 06:44:19 pm »
Догодина късна есен Сатурн и СЛВ ще бъдат върху нейните Слънце (У7) и Венера (У4). Преди това през лятото Юпитер ще премине през натална Луна. Брак, бременност? :-\ Но може би не е достатъчно това. Виж прогресивна Луна дали ще акцентира върху 5-ти или 7-ми дом.
В солара СЛВ е в съвпад с МС, соларно МС в 1-ви дом. Темите професия, работа, кариера и социален статус ще бъдат на преден план през годината. Транзитен Уран в опозиция с Плутон (У10) - смяна на месторабота или промяна на кариерната ориентация.
Сатурн върху Марс (У3) може да я направи по-целеустремена, но е възможно да стане по-предпазлива и да се колебае повече при взимането на решения. Надявам се, че Плутон в опозиция с Луна и К6 не й причинява здравословни проблеми. Може би този аспект има връзка с проблемите около забременяването? Не разбирам от медицинска астрология и затова предпочитам да не задълбавам в темата. Но щом с настоящия мъж не се разбират, има ли смисъл да забременява от него? Ако се разделят окончателно, дали ще съумеят да запазят прилични взаимоотношения само заради детето?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1756 -: Ноември 03, 2012, 06:49:54 pm »
Мирабела, благодаря ти, ще погледна и прогресиите й. Въпросът с настоящия мъж е тема, по която с нея не се говори, последно щеше да ме набие заради него. Че той е несериозен и абсолютно неподходящ за баща, за мен е без съмнение. Тя си е внушила, че никой друг няма да я вземе. Толкова е глупаво, че... И той я манипулира. Моята прогноза е, че ще е самотна майка, което само по себе си в нейния случай няма да е трагедия (тя има солидна семейна подкрепа), просто констатация. Медицинските изследвания не показват наличие на проблеми, аз просто се притеснявам, че ще си докара болест заради огромния стрес, на който е подложена.  :-\

Пр Луна е на 6 градуса Стрелец в 10ти, върху нат Нептун, предстои й квадрат с Юпитер в 1ви и секстил с Плутон в 8ми. Пр Слънце е на 20 Стрелец, тъй че и тя ще има пр новолуние в близко бъдеще.
« Последна редакция: Ноември 03, 2012, 06:55:33 pm от Ronia »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1757 -: Ноември 16, 2012, 06:04:15 pm »
Момичета, какво бихте казали вие по този солар. Как го намирате?

За всеки случай ще добавя и прогресиите, за по ясна картина. ;)

*

Grace

• 2257
« Отговор #1758 -: Ноември 16, 2012, 07:18:21 pm »
Аз бих казала, страст, силни чувства.  :blink:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1759 -: Ноември 16, 2012, 07:49:07 pm »
Само ли?!  :lol: Събития, къде, какви...? Работа, лИбов /споделена/ ??? Интересно ми е да прочета и вашето мнение, какво ще забележите. Доста я поогледахме преди час на едно друго място. ;)

Молим те,  Грейс! Кажи как я виждаш ти годината според солара.  :confuse3:
« Последна редакция: Ноември 16, 2012, 08:14:33 pm от Mia21 »