abroad, признавам си, така както наталната ти карта носи доста противоречия, така и тенденциите за следващата година са многозначни. Не е лесно да се систематизират и анализират, още повече, че изходната база от която тръгваме е липса на информация относно дали си обвързана, имаш деца и т.н. Казвам го не случайно, както си забелязала, годината ще мине под знака на отношенията с другите, партньорствата, евентуално бизнес съдружия, дейности във връзка със съдебни институции и дела.
Видно е, че за теб професионалната реализация, обществения статус, признанието са много важни. Парите, като израз на всичко това и като нещо, което ти дава сигурност, също. И ти умееш да печелиш добре. Да имаш авторитет и уважението на другите е част от твоето самоуважение и добрата кариера е един от начините да го постигаш. И според мен имаш добра реализация. Транзита на Сатурн през 10 дом, обаче, със сигурност е донесъл промяна в живота ти. В партньорството или в работата? Не знам. Възможно е да обмисляш нова дейност, която да е в съдружие. Или да си сложила край на връзка. Сатурн е активирал най-точния аспект в картата ти - квадрата Уран/Луна. Вероятно е провокирал криза свързана с домашни дела, член на семейството, финанси, емоционални проблеми.
По солара, Асц попада в Рак т.е. тези въпроси ще продължат да са актуални. Семейството ще има важна роля през годината или ти ще изживееш пълноценно ролята си на жена, майка и пр. Може да са засегнати въпроси около наследство, недвижим имот, преместване, да сътвориш нещо. А относно 7 дом, вече писах по-горе. Слънцето съвпад Дсц-та подчертава още повече ролята на съпруг, съдружник, шеф, на другите като цяло и на социалния живот.
Тъй като МЦ е в Риби и в 3 дом, мисля, че през годината ще търсиш и ще следваш реализацията на вътрешните си потребности и желания. За това може да ти помогне среща с важен за теб човек, която да повлияе на бъдещето ти. Възможно е да има известна двойнственост в живота ти, дали в личен план или като две работи, ..Възможно е да правиш планове за нова дейност. Освен, че Сатурн минава в 11-я ти дом, соларен Юпитер там предполага помощ от приятел, високопоставен човек и късмет. Дали пък няма да решиш да се занимаваш с нещо окултно, като астрология или пък йога, медитация.Творческото вдъхновение, интуицията, мечтателност и желанието за нови духовни хоризонти ще са факт - съвпад сол. Луна с нат. Нептун в 12-и. Може да има много писане през годината или боравене с документи. Финансите, обаче, за разлика от обичайното, ще бъдат по-скоро ограничени. Сатурн ще е в квадрат с Вен/Юпитер, а сол Марс в 8-и, обикновено предполага изтичане на пари, може и проблеми с наследство.
Стигам и до любовта, накрая - според мен такава предстои, при това облечена в страст и с нюанс на съдбовност. Поне така ми се иска, защото нещата не ми се виждат само цветя и рози. Но ако не са любовни вълнения, със сигурност ще са страст, любов, пари и много енергия вложени в ново начинание, хоби и в това, което обичаш да правиш.