Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 452436 Прегледи
*

priya

• **
  • 1263
Re: соларен хороскоп
« Отговор #1800 -: Ноември 20, 2012, 12:02:02 am »
соларният хороскоп влиза в сила след месец и половина.

нова среща по 5/8 дом + евентуална бременност.
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1801 -: Ноември 20, 2012, 09:55:35 am »

Тук има хора, които разбират от соларни и ги четат гладко-гладко, може те да подскажат за брака :)

Някой от разбиращите може ли да хвърли едно око, моля!

*

Grace

• 2257
« Отговор #1802 -: Ноември 20, 2012, 11:05:49 am »
соларният хороскоп влиза в сила след месец и половина, възможно и вече да е в действие
никога преди не съм обръщала и отдавала значение нему, сега реших, че е важно
моля за странично мнение

abroad, много интересна карта имаш и действително, следващия солар носи информация за събитийност. ще ме улесниш, ако ми изпратиш данни на лс, ако не, ще опитам по картите, които си сложила :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1803 -: Ноември 20, 2012, 11:36:44 am »
Да ви кажа, квадратите на Сатурн понякога носят и положителен развой, но след поредица от спънки.
От личен опит мога да споделя, че опозициите му са доста по-депресиращи, поне за мен бяха... Чувстваш се като в капан, притиснат от обстоятелствата, поемаш отговорност за чужди действия или те неизбежно рефлектират върху теб... Понякога това усещане може да се превърне и в двигател на прогреса, такъв бе периодът по време на транз. опозиция на Сатурн към наталния ми Марс. Забелязвам, че и при Аброад тази опозиция е актуална в момента. Специфичното при нея е, че сатурновата криза за кардиналите тъкмо е свършила, но за нея може да продължи, тъй като има ключови планети във фиксирания кръст, а и Сатурн е на видно място в радикса, съвпада с нодалната ос - просто няма как да не донесе промени и развитие, смяна на приоритети. Сатурн едновременно ще аспектира упр. на АС и упр. на МС в хороскопа, а плутоновата квадратура засяга Плутон около МС (и транз. Уран го опозира), т.е. оттук нататък следва преминаване към нов етап, транзитът на Сатурн през знака на МС и планетите в кардиналния кръст е разчистил пътя за новото. Друг е въпросът, че Козирог и Рак по-трудно приемат промените, особено при така поставена Луна (и аз я имам), но Аброад има карт бланш  :blink: - нейната Луна е в квадрат с Уран, това е най-точният аспект в картата (ако изключим съвпада Слънце/Меркурий). Транзитният Сатурн, активирайки наталния квадрат, се е опитал да разчупи модела, вероятно поставяйки някои чувтвителни лунни теми на дневен ред, а текущата му опозиция към нат. Марс ще изисква максимум ефективност и концентрация на енергия в приоритетните за натива сфери.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1804 -: Ноември 20, 2012, 12:06:04 pm »
abroad, много интересна карта имаш и действително, следващия солар носи информация за събитийност.

И на мен ми се струва, че е от по-събитийните. Догодина ще има и доста интересни дирекции, особено ако часът на раждане е точен и няма отклонение.

Предстоят транзити, които би трябвало да засегнат и личната сфера, не само промени в професионалния и социален кръг - тр. Юпитер през нат. Луна, тр. Кету през нат. Марс, тр. Сатурн към нат. Венера.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #1805 -: Ноември 20, 2012, 01:49:53 pm »
abroad, признавам си, така както наталната ти карта носи доста противоречия, така и тенденциите за следващата година са многозначни. Не е лесно да се систематизират и анализират, още повече, че изходната база от която тръгваме е липса на информация относно дали си обвързана, имаш деца и т.н. Казвам го не случайно, както си забелязала, годината ще мине под знака на отношенията с другите, партньорствата, евентуално бизнес съдружия, дейности във връзка със съдебни институции и дела.
Видно е, че за теб професионалната реализация, обществения статус, признанието са много важни. Парите, като израз на всичко това и като нещо, което ти дава сигурност, също. И ти умееш да печелиш добре. Да имаш авторитет и уважението на другите е част от твоето самоуважение и добрата кариера е един от начините да го постигаш. И според мен имаш добра реализация. Транзита на Сатурн през 10 дом, обаче, със сигурност е донесъл промяна в живота ти. В партньорството или в работата? Не знам. Възможно е да обмисляш нова дейност, която да е в съдружие. Или да си сложила край на връзка. Сатурн е активирал най-точния аспект в картата ти - квадрата Уран/Луна. Вероятно е провокирал криза свързана с домашни дела, член на семейството, финанси, емоционални проблеми.   
По солара, Асц попада в Рак т.е. тези въпроси ще продължат да са актуални. Семейството ще има важна роля през годината или ти ще изживееш пълноценно ролята си на жена, майка и пр. Може да са засегнати въпроси около наследство, недвижим имот, преместване, да сътвориш нещо. А относно 7 дом, вече писах по-горе. Слънцето съвпад Дсц-та подчертава още повече ролята на съпруг, съдружник, шеф, на другите като цяло и на социалния живот.
Тъй като МЦ е в Риби и в 3 дом, мисля, че през годината ще търсиш и ще следваш реализацията на вътрешните си потребности и желания. За това може да ти помогне среща с важен за теб човек, която да повлияе на бъдещето ти. Възможно е да има известна двойнственост в живота ти, дали в личен план или като две работи, ..Възможно е да правиш планове за нова дейност. Освен, че Сатурн минава в 11-я ти дом, соларен Юпитер там предполага помощ от приятел, високопоставен човек и късмет. Дали пък няма да решиш да се занимаваш с нещо окултно, като астрология или пък йога, медитация.Творческото вдъхновение, интуицията, мечтателност и желанието за нови духовни хоризонти ще са факт - съвпад сол. Луна с нат. Нептун в 12-и. Може да има много писане през годината или боравене с документи. Финансите, обаче, за разлика от обичайното, ще бъдат по-скоро ограничени. Сатурн ще е в квадрат с Вен/Юпитер, а сол Марс в 8-и, обикновено предполага изтичане на пари, може и проблеми с наследство.
Стигам и до любовта, накрая - според мен такава предстои, при това облечена в страст и с нюанс на съдбовност. Поне така ми се иска, защото нещата не ми се виждат само цветя и рози. Но ако не са любовни вълнения, със сигурност ще са страст, любов, пари и много енергия вложени в ново начинание, хоби и в това, което обичаш да правиш.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1806 -: Ноември 20, 2012, 02:46:00 pm »
Ок. Ето ги:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #1807 -: Ноември 20, 2012, 04:53:22 pm »
Аброуд, другите момичета са писали много, аз само да добавя, че е възможна грижа, помощ от твоя страна за роднина от близкото обкръжение ( Нептун и Хирон са около К3, а соларната Луна е в съвпад с Непун У3 ). Възможни са и промени във взаимоотношенията с някой по 3-ти дом.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #1808 -: Ноември 20, 2012, 05:12:36 pm »
Здравейте, уникални.....Намирам се в тъп период, дали заради прог. Луна в 12 или заради наближаващия ми рд, и си позволявам да пусна солара си за следващата година.....моля ви искрено за вашето мнение....
Герчо, според мен, акцентът през следващата година ще е върху взаимоотношенията - соларен АСЦ в 7-ми натален и предстояща квадратура на Сатурн към Марс У7. Ако си обвързана, връзката ти ще претърпи промени, които ще се отразят на обществения ти статус ( Марс в 10-ти дом ).
Слънце в съвпад с Плутон в 9-ти соларен - възможни са промени във възгледите и разбиранията ти или пътуване в чужбина, което ще те промени по някакъв начин.
Слънчевото затъмнение в Скорпион е в съвпад с Уран, У5 - може да има нова любов или внезапна бременност, но все пак трябва да има и други индикации за това. Ако искаш, пусни прогресии и дирекции за следващата година.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

abroad

• 2187
« Отговор #1809 -: Ноември 20, 2012, 07:20:53 pm »
Много благодаря за безпристрастния прочит и мнения
В хода на развитие ще дам обратна връзка, ако този път поне има някаква завръзка

abroad, признавам си, така както наталната ти карта носи доста противоречия, така и тенденциите за следващата година са многозначни.

сега разбра ли ме защо все казвам, че картата ми не работи
често тези противоречия нетират крайния резултат и ефекта е нулев откъм събития, нещо като блокаж, който е възможно и аз да създавам по някакъв начин, заради вечното търсене на сигурност, бих казала неадекватно след преминаването на някаква граница

*

Papy

• 4343
« Отговор #1810 -: Ноември 20, 2012, 08:02:41 pm »
Аз имам възврат на венера в соларнат карта, мислите ли, че този аспект има голямо значение, защото е точно на рожденния ми ден   :blink: :P

Само ако венерата е силно аспектирана, и пак не е сигурно

« Отговор #1811 -: Ноември 20, 2012, 08:04:16 pm »
Аз имам възврат на венера в соларнат карта, мислите ли, че този аспект има голямо значение, защото е точно на рожденния ми ден   :blink: :P

Недей да възлагаш твърде големи надежди, изживях го преди време, но в комбинация с квадрат на тр. Сатурн към Луна, Марс и Нептун, нищо венерино не ми се случи, а тя е доста важна плането в хороскопа ми.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #1812 -: Ноември 20, 2012, 08:16:19 pm »
Аз това казвам, не гледай само положението и достойнствата, а виж и съпътстващите транзити и прогресии.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Grace

• 2257
« Отговор #1813 -: Ноември 20, 2012, 08:39:02 pm »
Много благодаря за безпристрастния прочит и мнения
В хода на развитие ще дам обратна връзка, ако този път поне има някаква завръзка

abroad, признавам си, така както наталната ти карта носи доста противоречия, така и тенденциите за следващата година са многозначни.

сега разбра ли ме защо все казвам, че картата ми не работи
често тези противоречия нетират крайния резултат и ефекта е нулев откъм събития, нещо като блокаж, който е възможно и аз да създавам по някакъв начин, заради вечното търсене на сигурност, бих казала неадекватно след преминаването на някаква граница

и аз това си помислих, като видях наталната ти карта :) опозиция Сл/Луна, квадрат Луна/Уран, квадрат Марс/Венера, Сатурн в 7-и дом, ..; предизвикателствата са основно в сферата на партнъорствата; ако намериш баланса в себе си и се освободиш от страховете си, нещата ще потръгнат :) 

*

Papy

• 4343
« Отговор #1814 -: Ноември 20, 2012, 09:01:34 pm »
Истината е, че човек не може да си надскочи сянката. Като си имаш луна квадрат уран или слънце квадрат уран (като мен), няма как да се държиш като някой с тригон. Това е положението. Но хубавата новина е, че и за нас има подходящи партньори, нищо, че даже ние не знаем винаги какво искаме
(то пък кой знае)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1815 -: Ноември 20, 2012, 10:14:56 pm »
Истината е, че човек не може да си надскочи сянката. Като си имаш луна квадрат уран или слънце квадрат уран (като мен), няма как да се държиш като някой с тригон. Това е положението. Но хубавата новина е, че и за нас има подходящи партньори, нищо, че даже ние не знаем винаги какво искаме
(то пък кой знае)

Да не мислиш, че и на нас с тригоните ни е много лесно  :P? Все не намираме подходящ партньор, толкова сме хармонични.  :41: ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #1816 -: Ноември 20, 2012, 11:05:07 pm »
(то пък кой знае)
Най-зле сме тези с преобладаващи опозиции - при квадрата поне има действие, динамика  ;D
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #1817 -: Ноември 20, 2012, 11:07:41 pm »
(то пък кой знае)

Да не мислиш, че и на нас с тригоните ни е много лесно  :P? Все не намираме подходящ партньор, толкова сме хармонични.  :41: ;D

Съвсем без да се заяждам, но с толкова котки, кучета и работа - дали ви остава време да насочите някой тригон да се огледа за партньор? Вероятно ако намалите бройката на котките и кучетата - би имало по-голяма вероятност.

Сестра ми е с подобни тригони - вече има 2 котки, и е на път към третата :unsure:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1818 -: Ноември 20, 2012, 11:18:28 pm »
Съвсем без да се заяждам, но с толкова котки, кучета и работа - дали ви остава време да насочите някой тригон да се огледа за партньор? Вероятно ако намалите бройката на котките и кучетата - би имало по-голяма вероятност.

Сестра ми е с подобни тригони - вече има 2 котки, и е на път към третата :unsure:

Аааа, има прогрес при мене  ;D, популацията скоро ще се редуцира - кучетата остават при мой близък, с мен остават котките. Инак си харесах шесто коте, но си казах, че докато не мина на по-висока заплата, няма да поемам нови авантюри с домашния добитък.  :blink:

Котки лесно се гледат - когато станат повече от 1-2, вече няма значение бройката.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #1819 -: Ноември 20, 2012, 11:22:16 pm »

Аааа, има прогрес при мене  ;D, популацията скоро ще се редуцира - кучетата остават при мой близък, с мен остават котките. Инак си харесах шесто коте, но си казах, че докато не мина на по-висока заплата, няма да поемам нови авантюри с домашния добитък.  :blink:

Котки лесно се гледат - когато станат повече от 1-2, вече няма значение бройката. ;D

Знаеш, че нямах предвид нито дали е трудно гледането им, нито финансовата му страна.

Иначе - пожелания за по-висока заплата, и по-малко котки и кучета, и други подобни. Пък току виж някой тригон стигнал и до партньор.