Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 452346 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: соларен хороскоп
« Отговор #1820 -: Ноември 20, 2012, 11:29:32 pm »
Знаеш, че нямах предвид нито дали е трудно гледането им, нито финансовата му страна.

Да, разбирам.

И друг път са ми казвали, че първо трябва да се освободи място, за да дойде партньор в живота.
Както и да се изхвърли всичко старо, за да дойде новото. Напоследък голям ентусиазъм ме обзе да хвърлям всичко ненужно. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #1821 -: Ноември 21, 2012, 08:25:54 am »
Здравейте, уникални.....Намирам се в тъп период, дали заради прог. Луна в 12 или заради наближаващия ми рд, и си позволявам да пусна солара си за следващата година.....моля ви искрено за вашето мнение....
Герчо, според мен, акцентът през следващата година ще е върху взаимоотношенията - соларен АСЦ в 7-ми натален и предстояща квадратура на Сатурн към Марс У7. Ако си обвързана, връзката ти ще претърпи промени, които ще се отразят на обществения ти статус ( Марс в 10-ти дом ).
Слънце в съвпад с Плутон в 9-ти соларен - възможни са промени във възгледите и разбиранията ти или пътуване в чужбина, което ще те промени по някакъв начин.
Слънчевото затъмнение в Скорпион е в съвпад с Уран, У5 - може да има нова любов или внезапна бременност, но все пак трябва да има и други индикации за това. Ако искаш, пусни прогресии и дирекции за следващата година.

Таня, благодаря сърдечно за твоето включване и тълкуване по моят солар! Не съм обвързана, и се надявам тази година да ми донесе любов и хармония! Пожелавам го и на всички останали! :58:

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #1822 -: Ноември 21, 2012, 09:37:35 am »
Такава Луна по знак и дом едва ли ще намери много ненужни неща за разчистване, всички брънки на здравите дълго и старателно градени барикади трябва да се пазят най-зорко там, защото заплахи дебнат от всякъде. :P
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #1823 -: Ноември 25, 2012, 09:38:56 am »
Добро утро!
След малко повече от 2 месеца имам рожден ден...
Може ли да кажете какво виждате като акценти за новата ми соларна карта?
Доколкото знам сол.Ас в 8 нат.дом не никак добре.....

« Отговор #1824 -: Декември 01, 2012, 07:25:00 pm »
досега не съм разглеждала солар, но реших, че е време да пробвам. ще ми помогнете ли?
да го разглеждам като самостоятелна карта и в кореспонденция с натала, нали? на кое да обърна по-специално внимание?

//записвам си:
в солара:
СЛВ на асцендент
харесва ми струпването на планети във 2-ри и 3-ти дом
съвпада на У1 с Венера (У7,11) //квадрат с Уран (У3)
съвпада Меркурий-Слънце
притеснява ме Сатурн в 12-ти
хирон на ИЦ
...

изкажете се!)

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #1825 -: Декември 01, 2012, 10:29:29 pm »
Моля ви кажете ми как да търкувам, съвпад на лунното затъмнение от 28.11 с включващ се на същия този ден солар.Съвпада е в 5-11дом, знач че за жените  лунните затъмнения са важни :blink:
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

« Отговор #1826 -: Декември 01, 2012, 10:52:35 pm »
Рампъл, на мен пък ми харесва точния съвпад на соларно МС с върха на 5-тия ти дом, тъй като си спомням, че се занимаваш с творчество. Идва свеж полъх откъм транзитен Уран на върха на 5-ти соларен дом, който в рамките на годината (а и след това) ще квадратира творческия ти съвпад на У5 Меркурий с Нептун. Соларен У5 с Луна в 3-ти във Водолей също ми "мирише" на свежи оригинални хрумвания. Но със соларна ос АС/DC в 6/12 дом изглежда ще ти са наложи да се потрудиш повече. През първата половина на годината може да предпочиташ усамотението пред това да споделяш замислите си с околните или да преосмисляш отношенията си с тях (транзитен Сатурн в 6-ти дом, който е 12-ти соларен, транзитен Юпитер е ретрограден). Но през втората половина на 2013 (грубо казано, не ми се проверяват точни дати в момента) транзитен Юпитер ще се върне в наталното си положение (юпитеров възврат), който би трябвало да ти донесе нови професионални възможности и партньорства (транзитен Юпитер в опозиция с натален У10 Уран).
Отшумява квадратурата на транзитен Сатурн с натален У6 Венера, така че ако имаш здравословни проблеми към момента, състоянието ти би трябвало да започне да се подобрява. Но Сатурн в соларен 12-ти/натален 6-ти си го дават като обаждане на хронични болежки.

Хвърлих едно око на ведическата ти карта. Не разбирам от индийска астрология, но като видях ретроградна Венера в един дом с Раху, според мен, веднага си личи, че творческите ти хрумвания са доста оригинални.
« Последна редакция: Декември 01, 2012, 10:58:25 pm от Mirabella »

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1827 -: Декември 02, 2012, 10:44:26 am »
Опит 3 :)

« Отговор #1828 -: Декември 02, 2012, 02:14:29 pm »
Но със соларна ос АС/DC в 6/12 дом изглежда ще ти са наложи да се потрудиш повече.
ако е ежедневна заетост и яко бъхтене, ще се зарадвам;

мерси за погледа, Чудесна)

« Отговор #1829 -: Декември 02, 2012, 07:09:30 pm »
Здравейте и тук.  :blink: Моят рожден ден е близо и искайки бързо да приключа последната адски гадна година си направих солар. И се оказа, че няма май да е толкова зле, колкото мислех.  :P
Соларният ми асцедент е в Дева. Не че не ги харесвам, ама за моята водолейска природа са леле... Но това би ми помогнало да съм по-прецизна, по-делова, по-отговорна, все неща, които ми се изплъзват със знак и асцедент във водолей.  :P
Също така управителят Меркурий е в 5ти дом, което пък ще допринесе за добрата мотивация за  реализация на творческите ми възможности. Освен това любовните връзки и сексът ще заемат важно място през идната година.
Асцедентът ми е в тригон с Венера, което не знам какво точно значи.  :rolleyes:
Също така е в квадрат с Юпитер, което значи, че лесно ще завързвам познанства, хората ще ме харесват и т.н.
Асцедент и Сатурн са в секстил, а с Плутон е в тригон- ще ме виждат околните като сериозна личност, с лидерски качества и т.н.
Тъй като любовта ме вълнува, ще ви помоля за вашето мнение за планетите в 5ти , 7ми дом и Луната.
В пети дом имам Слънце, Венера и Меркурий, а на върха се намира Козирог. Венера прави тригон с Луна.
Луната ми е в 9ти дом в телец.
На върха на седми дом са риби, а Юпитер е в 10ти дом.
Още не мога да се справям и с наталната, за това ви ги поствам и двете, като наталната е външната, а соларната е вътрешната.

Ще се радвам на вашите коментари.

« Отговор #1830 -: Декември 03, 2012, 09:12:34 am »
Ето и от мен един солар,който ще влезе в сила съвсем скоро.Картата е на мъж

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1831 -: Декември 03, 2012, 11:22:04 am »
Много хубави неща си ми написала, Акрукс! Както се казва, от твоята уста, в Божиите уши!
А може ли да се каже по тези карти дали предстой нещо съвместно между двамата или всеки поема по пътя си?
както си написала, че мъжът среща жената на живота си, по вероятно е да е "не".

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1832 -: Декември 05, 2012, 09:23:51 am »

Ще се радвам на вашите коментари.

Ако може обаче да си направиш солар +натал в Астро.ком, защото тази ми е нечетима, особено със солара отвътре.

« Отговор #1833 -: Декември 05, 2012, 11:13:04 am »
В Astro.com мисля, че има много хубава функция за изчисляване на соларен хороскоп
Всичко за астрологията и зодиите

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #1834 -: Декември 05, 2012, 07:55:24 pm »
Добро утро!
След малко повече от 2 месеца имам рожден ден...
Може ли да кажете какво виждате като акценти за новата ми соларна карта?
Доколкото знам сол.Ас в 8 нат.дом не никак добре.....

много ви моля, погледнете и моя солар

« Отговор #1835 -: Декември 05, 2012, 08:27:12 pm »
Предишната карта беше от Янус-а, ето от астро:

Ох, нетърпелива съм. :-[

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1836 -: Декември 06, 2012, 12:08:41 am »

Уф, то било з афевруари!

Сол Асц Лъв, Слънце в 6ти върху 1ви, здраве на преден план, пази се от бременност, ако не искаш. Най-акцентиран дом 7ми соларен, фокус на връзки и отношения с околните. У7 Уран е в близък аспект с Юпитер в 10ти върху 5ти, положителни случки в сферата на статуса в резултат именно на отношения, като това съвсем спокойно може да бъде и ориентирано към професия, която обичаш. Но тъй като Юпитер е върху натална Луна в 5ти, ако не си на вълна бременност, пак да кажа да се пазиш. Ако пък професията ти е свързана с деца, значи ще си супер догодина, или творческа. От друга страна Луната е натален У7, което отново поставя акцент върху отношенията ти с околните. Тъй като Слънцето е в натален 1ви, би следвало да имаш година в която ще заблестиш. Сатурн У6 върху Юпитер У5 в 10ти - кариерни възможности, късмет в работа. В 3ти дом - ключови ще са комуникациите ти, за да постигнеш максимума.

« Последна редакция: Декември 06, 2012, 12:17:56 am от Ronia »

« Отговор #1837 -: Декември 06, 2012, 12:31:07 am »
Здравейте!Моят рожден ден е след 2 месеца,но ми е интересно какво ме очаква през следващата година.Предварително ви благодаря за отделеното време :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1838 -: Декември 06, 2012, 09:22:44 am »
Ох, нетърпелива съм. :-[

Сол Асц Дева, Меркурий в 5ти/12 върху Венера, а в 6ти сол Марс върху Меркурий, който е нат У5, У8. Ти също имаш индикации за забременяване. Но при всички случаи не е лошо да си фокусираш вниманието върху здравето тази година, и то с отговорност.
Плутон на К5 също много често дава бременност.
Другата тема е по 9ти дом - Плутон е У9 в натала и е на К5 върху 11. Слънцето е в 5 върху 12. Сатурн е в съвпад с Юпитер в 3 върху 9, а Юпитер на свой ред като У 10, 11 е на МЦто. За мен има индикации за връзка с човек отдалеч. Ако следваш, би трябвало да пожънеш успехи там. Ако работиш - същото.
Сол ИЦ върху Уран в 10ти - също индикация за рязка промяна в обкръжението, преместване свързано с променен статус - било то социален или кариерен.

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #1839 -: Декември 06, 2012, 09:16:57 pm »

Уф, то било з афевруари!

Сол Асц Лъв, Слънце в 6ти върху 1ви, здраве на преден план, пази се от бременност, ако не искаш. Най-акцентиран дом 7ми соларен, фокус на връзки и отношения с околните. У7 Уран е в близък аспект с Юпитер в 10ти върху 5ти, положителни случки в сферата на статуса в резултат именно на отношения, като това съвсем спокойно може да бъде и ориентирано към професия, която обичаш. Но тъй като Юпитер е върху натална Луна в 5ти, ако не си на вълна бременност, пак да кажа да се пазиш. Ако пък професията ти е свързана с деца, значи ще си супер догодина, или творческа. От друга страна Луната е натален У7, което отново поставя акцент върху отношенията ти с околните. Тъй като Слънцето е в натален 1ви, би следвало да имаш година в която ще заблестиш. Сатурн У6 върху Юпитер У5 в 10ти - кариерни възможности, късмет в работа. В 3ти дом - ключови ще са комуникациите ти, за да постигнеш максимума.
Много благодаря! Чесно казано си мечтая за бременност, така че написаното от теб само ме радва! Дай боже да е така!