Здравейте и тук. :blink: Моят рожден ден е близо и искайки бързо да приключа последната адски гадна година си направих солар. И се оказа, че няма май да е толкова зле, колкото мислех.

Соларният ми асцедент е в Дева. Не че не ги харесвам, ама за моята водолейска природа са леле... Но това би ми помогнало да съм по-прецизна, по-делова, по-отговорна, все неща, които ми се изплъзват със знак и асцедент във водолей.

Също така управителят Меркурий е в 5ти дом, което пък ще допринесе за добрата мотивация за реализация на творческите ми възможности. Освен това любовните връзки и сексът ще заемат важно място през идната година.
Асцедентът ми е в тригон с Венера, което не знам какво точно значи. :rolleyes:
Също така е в квадрат с Юпитер, което значи, че лесно ще завързвам познанства, хората ще ме харесват и т.н.
Асцедент и Сатурн са в секстил, а с Плутон е в тригон- ще ме виждат околните като сериозна личност, с лидерски качества и т.н.
Тъй като любовта ме вълнува, ще ви помоля за вашето мнение за планетите в 5ти , 7ми дом и Луната.
В пети дом имам Слънце, Венера и Меркурий, а на върха се намира Козирог. Венера прави тригон с Луна.
Луната ми е в 9ти дом в телец.
На върха на седми дом са риби, а Юпитер е в 10ти дом.
Още не мога да се справям и с наталната, за това ви ги поствам и двете, като наталната е външната, а соларната е вътрешната.

Ще се радвам на вашите коментари.