Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 453558 Прегледи
*

Lillie

• 30532
соларен хороскоп
« Отговор #40 -: Юни 06, 2008, 04:47:05 pm »
На прима виста мога да кажа, че според мен най-интересното предизвикателство, с което можеш да се срещнеш в рамките на тази соларна година, е шанс за промяна в начина на мислене и дори в цялостния светоглед. От друга страна, въпроси от рутинен, ежедневен характер също могат да те вълнуват (здраве, тонус; финансова стабилност; преоценка на приоритетите на професионалното поприще). Обърни внимание на здравето си, по възможност поддържай здравословен тонус и ритъм на живот.
Но най-важната промяна, която може да се случи, е в духовния ти свят - ако я търсиш само "навън", може да се случи и да не я "видиш". Изборът на хората, които оттук нататък ще останат в живота ти като най-ценни за теб, също е твой...
« Последна редакция: Юни 06, 2008, 05:45:25 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

соларен хороскоп
« Отговор #41 -: Юни 06, 2008, 04:54:15 pm »
Мен ме притесни струпването на толкова планети в 12 дом.Отгоре на всичко годината ми е 7 - ца.Плюс транзитен Уран в съвпад със Слънцето в 9 дом и транзитен Нептун в съвпад с Меркурий и Венера.Видях също,че Меркурий и Венера също се възвръщат.Красота.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
соларен хороскоп
« Отговор #42 -: Юни 06, 2008, 07:27:13 pm »
Ма какво като се възвръщат, това значи, че просто са акцентирани.
Я виж как са ти интерсептирани първи и седми и слънцето ти е виснало точно на асцендента.

Впрочем миналата година сума ти деца имаха струпване в шести и 12 и се чудех какво ли ще значи. И всички влязоха, абитуренти бяха. Някъде четох, че шести бил също и дом на осъществяване, та знам ли.
Аз се бях притеснила доста, щото и щерка ми имаше съвпади и струпване в 12, имаше акцентиран 6-и, викам това дете няма да влезе, ми ще работи с тоя акцентиран 6 и нищо в 9.

Ма си влезе каквото си иска.  :P  

*

Mims

• **
  • 772
Re: соларен хороскоп
« Отговор #43 -: Декември 29, 2008, 10:57:52 pm »
Вчера си погледнах новия солар...Направо се втрещих,а като попрочетох туй-онуй,ми стана и страшничко...
Сол. асцендент си е Рак,с 2 градуса разлика от наталния...Уран в 10 ми е ясен,99% съм сигурна,че ми предстои търсене на нова работа..
Безпокои ме съвпада на Луна с ретро Сатурн в 4-ти,а като прибавим съвпад Марс,Юпитер и сев. възел + Меркурий в осми...Едни такива мисли ми нахлуват в главата,че чак съжалявам що ми трябваше да любопитствам от сега..

*

sunrain

• 6710
« Отговор #44 -: Декември 30, 2008, 10:31:11 am »
Защо асц Рак те втрещява? Вероятно година, която ще се върти около дома и семейството. При мен солара 2008/2009 също е с асц Рак и Уран в 10. Работа не съм тръгнала да търся нова, а и нямам такова намерение точно сега. Но ще видим, както се казва.  :)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #45 -: Декември 30, 2008, 10:45:20 am »

Безпокои ме съвпада на Луна с ретро Сатурн в 4-ти,а като прибавим съвпад Марс,Юпитер и сев. възел + Меркурий в осми...Едни такива мисли ми нахлуват в главата,че чак съжалявам що ми трябваше да любопитствам от сега..

комбинацията сатурн съвпад лъна в солар ми е позната- при подходящо структуриране ще опредметиш  стелиума в 8 дом (за мен съвпада беше мн. добър за постигане на работни успехи, дава мн. воля и съсредоточаване, но имаше емоционален срив в началото)
а да и отсалбнах страшно много
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

mamma_mia

« Отговор #46 -: Януари 09, 2009, 07:15:08 pm »
Отминаващият ме солар ще изтече март.Имах луна съвпад сатурн в 2ри соларен и да пари нямах особено :DНо не успях да отслабна.Иначе имам в натала луна съвпад сатурн.Може би по-нататък и това ще стане.
За предстоящата имам АС соларен в рак в 12 натален.И аз имам марс в 8ми соларен.А какво ще рече луна съвпад с плутон в 6ти соларен съвпада с 6ти натален съвпад с нат юпитер?
И венера съвпад МС солар?

*

Kaya

• 2893
« Отговор #47 -: Януари 09, 2009, 07:30:43 pm »
бебе :P

АЦ моят сега е близнаци в 8, но пък венера е в съвпад с натален Ац, може да се разхубавя ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #48 -: Януари 09, 2009, 08:39:54 pm »
И моят соларен АЦ е Близнаци.Ще уча ли,какво ще правя,то аз май цял живот само уча нещо си.Какво друго дава този соларен АЦ?Обезрокоих се и от опозицията на Уран в 11 дом(риби) на Сатурн-5дом(дева).Да не говорим,че Плутон ми е в 7 дом(30-ти градус Козирог).Имате ли опит с тези положения???Някой ще каже ли нещо успокоително,или да се стягам... :-\

*

mamma_mia

« Отговор #49 -: Март 18, 2009, 04:51:12 pm »
Здравейте,
мислите ли,че коато марс попадне и в соларният 8ми и в наталният 8ми дом,може да се касае за операция? :-\
Аспектите с нат.планети са квадрат с луната,с марс и сатурн :-\

*

mamma_mia

« Отговор #50 -: Март 19, 2009, 12:16:21 pm »
Здравейте, :)
От днес започва новата ми соларна година :)
Стискайте палци да бъде по добра,щастлива и мирна от предишната ::)

*

Uran

• 6041
« Отговор #51 -: Март 19, 2009, 02:10:47 pm »
Какво мислите за солар само с квадратури, съвпади и опозиции..и този Уран на десц. в 7дом..

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #52 -: Март 19, 2009, 02:22:05 pm »
Активност в няколко области едновременно,динамичност,нужда от взимане на решения,които засягат и други не пряко свързани области,особено ако имаш кръст или са засегнати кардиналните домове.Уран в тази позиция ти казва да не разчиташ много на позициите ,които са имали околните до този момент спрямо теб-някои може да ги изменят.Надявам се,че можеш да си тълкуваш Солара и сама  ;)

Често явление е в началото,когато няма човек много опит да се стряска от много и силни аспекти в Солара- обикновено един ,два фактора събират цялата енергия на аспектите и там се активират основните събития, използвайки положенията и ситуациите на другите.Иначе ефекта на точно тези аспекти е,че точно през тази година не можеш да се отпускаш много и трябва да се научиш да действаш в точния момент-твърдите аспекти често са силни в точно определени моменти и се решават с твърд и ясен подход,точно когато са пикови.Все пак живота е предимно в твоите ръце,независимо от предизвикателствата.Опозициите може да изискват нова адаптация в засегнатите сфери.

*

kaily

• 5145
« Отговор #53 -: Март 19, 2009, 02:56:23 pm »
Аспектите при соларите почти не играят роля.

И освен това никой почти не може да си гледа сам на себе си.
« Последна редакция: Март 19, 2009, 03:00:51 pm от kaily »

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #54 -: Март 19, 2009, 03:17:09 pm »
И защо така мислиш?  ???

Тълкуването на хороскоп, не е гледане...

*

kaily

• 5145
« Отговор #55 -: Март 19, 2009, 04:42:51 pm »
А ти защо не мислиш така?
Всеки е пристрастен към себе си и му е необходимо странично мнение.
Освен това има неща, които човек може само сам да извърши - примерно самоусъвършенстването си е лично дело.
И има неща, които само някой друг може да стори вместо него. Примерно да му оперира апандисита.

Имаше една хубава притча за рая и ада, в ада всички са с лъжици с дълги дръжки и се опитват сами да кусат, ама заради дръжките не могат и стоят вечно гладни.
В рая всеки с лъжицата с дълга дръжка храни съседа си и така всички са сити.

Всеки има умения и познания, които не са излишни и от друга страна е безумие всеки да става експерт във всички области.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #56 -: Март 19, 2009, 06:28:39 pm »
Здравейте, :)
От днес започва новата ми соларна година :)
Стискайте палци да бъде по добра,щастлива и мирна от предишната ::)

Честито! Да си жива и здрава, както и твоето семейство.  :)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

lolitta

« Отговор #57 -: Март 23, 2009, 03:51:35 pm »
И моят соларен АЦ е Близнаци.Ще уча ли,какво ще правя,то аз май цял живот само уча нещо си.Какво друго дава този соларен АЦ?Обезрокоих се и от опозицията на Уран в 11 дом(риби) на Сатурн-5дом(дева).Да не говорим,че Плутон ми е в 7 дом(30-ти градус Козирог).Имате ли опит с тези положения???Някой ще каже ли нещо успокоително,или да се стягам... :-\

и при мене картинката е същата - близнаци на асцедента, уран в 11ти дом, и сатурн на 29ти градус в 5ти дом, дева..плутон също ми е в седми дом...
много ми е иентресно и на мен какво ще ми се случи тази година и мсиля да пиша по темата по-натам, като имам резултати от тези позиции на планетите...
инетресното обаче е че от повече от месец не спирам да ходя по срещи, и то основно със стари познати (вероятно заради сатурн в 5ти дом), почти няма нови хора в обкръжението ми...имам много любовни преживявания, което не ми се е случвало досега - някакво изобилие от възможности за срещи, а сега даже и връзка се заформя (с един козиорог с асцедент скорпион  ::) ) изобщо любовният ми живот процъфтява   :-[ 

*

kaily

• 5145
« Отговор #58 -: Март 23, 2009, 05:33:15 pm »
Дай си данните на раждане и ще ти извъртя един солар, независимо колко ще ми дуднат по-знаещите.  ;)

*

lolitta

« Отговор #59 -: Март 23, 2009, 06:10:40 pm »
Дай си данните на раждане и ще ти извъртя един солар, независимо колко ще ми дуднат по-знаещите.  ;)

еее супер много ще се радвам да ми кажеш нещичко, че аз сама като си анализирам картите, все това, което ми харесва виждам!
аз също съм начинаеща, така че споко  ;D

ето:

28. Октомври 1985, София, 23:55 часа

Дерзай!
Много ще се радвам да шрочета нещичко  по въпроса!!  :)    :-[