Яя, ЧРД!
Даммм, наистина марсът забучва к6, а луничката ти в овен соларен к7, соларната е в 8. Изобщо, от 5 до 8 дом са се събрали едни бандити, как протича първия раб ден, нов РД, нова работа, нова начало. Супер! Единствената съществуваща константа е промяната. Да няма наоколо интересни колеги, че може и голяма офисна любов да се завърта. Виждам, че нат уран е на к2, това май има отношение към това, че можеш да правиш пари, а соларния е в 6, дам, може и доходоностна да е раб. По правило разглеждам диспозитор на мерка ти нептун, щото и моя е рибешки и така, амо щом казваш, че работи... По-скоро ми направи впечатление транзитния юпи каре на меркурийте. Сега, докато пиша картата не е пред очите ми, ама заформя ли се тао? Естествени у на 3 и 9 тези двамата да нямат отношение по договори и документи, близки и не толкова роднини.. Що пък да не сатъра в първи да донесе нова супер фигура,при марс в 6, че и в овен, а и нали марс бил втори у на скорпиона? Спорт, спорт, спорт ))))
Най-вече се забавлявай, това по-горе са само алабаланици. Аз много си обичам РД-то. За мен това е най-специалния ден от 364 други. Смей се днес много!