Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 453002 Прегледи
*

Yaya

• 2265
Re: соларен хороскоп
« Отговор #1940 -: Март 17, 2013, 10:56:23 am »

Здравейте! Утре имама рожден ден. Качвам си солара, ако някой реши да ес включи, ще се радвам  :rolleyes:

Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Asya

• *
  • 98
« Отговор #1941 -: Март 17, 2013, 12:48:49 pm »

Здравейте! Утре имама рожден ден. Качвам си солара, ако някой реши да ес включи, ще се радвам  :rolleyes:

Ще бъде много важна година са теб - осите ти почти се припокриват. Внимавай със здравето - Сатурн ти е в 1-и соларен дом, макар и не близо до Асц. Асц Везни - соларна Венера в 5-и дом с още куп планети там -  много ще се забавлявш и  ще се наслаждаваш на темите по 5-и дом, а защо не и да станеш родител. Още повече виждам смяна на работа/Уран и Марс в 6- соларен дом/ или да си останеш вкъщи и  възможност за някаква козметична корекция по теб - Луната ти е в 8-и соларен дом.

« Отговор #1942 -: Март 18, 2013, 01:35:31 am »
 :blink:Честит и прекрасен Рожден ден Yaya.Всичко най=хубаво пожелавам.

« Отговор #1943 -: Март 18, 2013, 01:50:12 am »
 :blink:Ако може да ПОДСКАЖЕТЕ какво ми предстои през тази година...
Виждам,че е засегната оста на партньорствата Солар.АЦ попада в 7 натален дом.Управителят Венера е в края на 5 дом,в съвпад с К6...Може ли да е Либофффффффф на работното място/или с клиент???/ :-[...Или виждате нещо друго???

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1944 -: Март 18, 2013, 07:26:05 am »

Ще бъде много важна година са теб - осите ти почти се припокриват. Внимавай със здравето - Сатурн ти е в 1-и соларен дом, макар и не близо до Асц. Асц Везни - соларна Венера в 5-и дом с още куп планети там -  много ще се забавлявш и  ще се наслаждаваш на темите по 5-и дом, а защо не и да станеш родител. Още повече виждам смяна на работа/Уран и Марс в 6- соларен дом/ или да си останеш вкъщи и  възможност за някаква козметична корекция по теб - Луната ти е в 8-и соларен дом.

Мерси! Днес ми е първи работен ден на новата работа  ;D Дано това да е смяната. А какво мислиш за опозицията на сол Нептун и Юпитер? Както и съвпадът на сол. Мерк и натален в опозиция на диспозитора си - повтаря наталната конфигурация.... Надявам се да не дава заблуди по отношение на 9 дом... въпреки че взаимното диспозиторство е добре - от опит го казвам....

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Нова

• 3491
« Отговор #1945 -: Март 18, 2013, 10:16:07 am »
Яя, ЧРД!

Даммм, наистина марсът забучва к6, а луничката ти в овен соларен к7, соларната е в 8. Изобщо, от 5 до 8 дом са се събрали едни бандити, как протича първия раб ден, нов РД, нова работа, нова начало. Супер! Единствената съществуваща константа е промяната. Да няма наоколо интересни колеги, че може и голяма офисна любов да се завърта. Виждам, че нат уран е на к2, това май има отношение към това, че можеш да правиш пари, а соларния е в 6, дам, може и доходоностна да е раб. По правило разглеждам диспозитор на мерка ти нептун, щото и моя е рибешки и така, амо щом казваш, че работи... По-скоро ми направи впечатление транзитния юпи каре на меркурийте. Сега, докато пиша картата не е пред очите ми, ама заформя ли се тао? Естествени у на 3 и 9 тези двамата да нямат отношение по договори и документи, близки и не толкова роднини.. Що пък да не сатъра в първи да донесе нова супер фигура,при марс в 6, че и в овен, а и нали марс бил втори у на скорпиона? Спорт, спорт, спорт ))))
Най-вече се забавлявай, това по-горе са само алабаланици. Аз много си обичам РД-то. За мен това е най-специалния ден от 364 други. Смей се днес много!

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1946 -: Март 18, 2013, 07:51:13 pm »
Здрасти, Нова!  :08:
Мерси за точния анализ! Да, 3 и 9 имат отношение към договори, това работя и да, има тао! Явно цяла година ще си стягам д-то и ще ми е приоритет дейността по 3/9 повече, отколкото досега..... Още с първия работен ден ме пуснаха на дълбокото.... Все пак, освен естествен У9, Юпитер ми управлява и 3 дом, при това интерсептирани домове.
колкото до съвпада на Марс и Уран в 6, наистина имам отслябване в комбинация със Сатурн в 1. Дано продължи  ;D Горещо се надявам да няма внезапни промени в работата с тях. А и Марс е У7 също така, може пък с този натоварен 5 дом, да срещна любовта в работата..... Но всичко това са предположения. по принцип, Луна в 8 соларен може да е и бременност, но не смятам, че ще имам и транзит за това, а и за една година толкова смела стъпка си е безумно  ;)

Някой нещо друго да вижда  :rolleyes:

А Шопенхауер

« Отговор #1947 -: Март 20, 2013, 11:45:30 pm »
Здравейте , може ли да кажете нещо за моя солар ?
Мерси, :blink: :blink: :blink: :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #1948 -: Март 25, 2013, 02:45:02 pm »
Така, астрокома ми пожелава за утре Хепи холидей, а аз си взех ден отпуск )) Ще си ги черпя нашите баш на 27, хайде, казвайте, имам нужда от Вас.

АЙДЕ...АЙДЕЕЕЕ
« Последна редакция: Март 27, 2013, 08:39:56 am от Нова »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1949 -: Март 25, 2013, 05:27:59 pm »
А имате ли наблюдения,при транзит на юпитер в съвпад със соларен АС?

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #1950 -: Март 25, 2013, 08:13:10 pm »
На стари години, приключих най-обсебващата ме и истинска любовна връзка. Соларра също беше показателен, квадрат Марс-Марс, и Венера - Венера също квадрат.
Но да мен Юпи е важен, упрл. ми Слънцето, тази връзка започна на опозиция Юпитер- Юпитер. А имаше и нещо добро :blink:отслабнах -много задника ми влизаше в дънки 26номер....ех, спомени :blink:
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1951 -: Март 25, 2013, 08:26:16 pm »
На стари години, приключих най-обсебващата ме и истинска любовна връзка. Соларра също беше показателен, квадрат Марс-Марс, и Венера - Венера също квадрат.
Но да мен Юпи е важен, упрл. ми Слънцето, тази връзка започна на опозиция Юпитер- Юпитер. А имаше и нещо добро :blink:отслабнах -много задника ми влизаше в дънки 26номер....ех, спомени :blink:
Хм....плюс това което написах за транзит на юпитер през соларен АС,ми предстои и опозиция юпитер-юпитер.
Дано и аз позаслабна ;DНе че съм дабела,но ако сваля зимните кг ще е добре.Абе юли месец предстои този аспект.

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #1952 -: Март 25, 2013, 08:34:08 pm »
Хм....плюс това което написах за транзит на юпитер през соларен АС,ми предстои и опозиция юпитер-юпитер.
Дано и аз позаслабна ;DНе че съм дабела,но ако сваля зимните кг ще е добре.Абе юли месец предстои този аспект.
друго имам, предвид, връзка започнала при значим транзит на Юпитер към себе си, при всеки транзит Юпитер- Юпитер, без значение какъв е , се подлага на изпитание
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #1953 -: Март 31, 2013, 08:04:08 pm »
Здравейте,
Качвам си солара за 2013/2014, ще се радвам, ако някой реши да отдели време да погледне има ли индикации за проблеми в работата ми или оставане без работа.
Наби ми се в очите слънце в 6-ти соларен - здравето ли ще е, от работата ли ще е?
И Юпитер в 6-ти натален?
« Последна редакция: Март 31, 2013, 09:30:51 pm от tasha »

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #1954 -: Април 01, 2013, 01:38:56 am »
може да означава повече възможности за работа, да си съсредоточена в работата, да подобриш хигиенни навици, да обръщаш повече внимание на здравето си
край и начало на връзка - нещо нестандартно, нетипично и не традиционно  :P да споделиш , че ми е интересно  :P

виждам, че ти предстои в бъдеще тр. нептун върху натална венера, една моя позната при такъв транзит срещна и започна връзка с поп  ;D

това е с половин око, ако имам време утре ще пиша повече  :wub:
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #1955 -: Април 01, 2013, 07:48:13 am »
xtz, благодаря за включването, ще споделя, ако се случи нещо нестандартно :blink:

Само като мине съвпада да не се бия в главата от това колко заблудена съм била.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #1956 -: Април 01, 2013, 08:10:44 am »
край и начало на връзка - нещо нестандартно, нетипично и не традиционно  :P да споделиш , че ми е интересно  :P

кои са индикациите за това?

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #1957 -: Април 01, 2013, 05:33:04 pm »
Здравейте ще ви помоля ако може отново някои да разгледа солара на сестра ми ..... Соларен десети дом ме притеснява, 10 соларен варху 4 ти натален и обратното ... Плутон и Марс в десети соларен също малко ме стряска , за уточнение , в момента тя също живее в чужбина.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1958 -: Април 02, 2013, 04:41:54 pm »
А тя има ли в момента постоянна работа?

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #1959 -: Април 02, 2013, 07:22:12 pm »