Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 454218 Прегледи
Re: соларен хороскоп
« Отговор #2240 -: Ноември 15, 2013, 09:41:18 am »
Ocean, в натала на този мъж мисля, че има указания за живот зад граница:
- върха на 4-ти дом попада в кардинален знак;
- Уран е в съвпад с IC - може да се реализира като честа смяна на местоживеенето или друга семейна нестабилност;
- Уран е в аспект с У4 Венера (даже във взаимна рецепция);
- Луната, която е свързана с 12-тия дом в тази карта, се намира в 4-тия дом. Обаче Луната може да играе и двойна игра, тъй като универсално се свързва с родното мясно и родната земя. И както е заточена, може да му е трудно да се реши да напусне родината за постоянно, да се завръща на родна земя.
При транзита на Сатурн върху Уран миналата година не е ли имало възможност за трайно установяване зад граница?

Така, този мъж е моят приятел с който живеем заедно в България от 3 години.Принципно той е живял около 18 години в чужбина. Но той тук се чувства много нещастен и непрекъснато изпада в състояния на гняв и депресия, понякога мълчи или се сърди без причина. Явно е че тук не се чувства щастлив. Аз имам чувствтото,че нашите отношения доста се обтегнаха напоследък, виждам,че него го тегли в чужбина, аз нямам против да заминем, също искам да се махна от тук, но той все казва, че нямаме достатъчно пари за да живеем добре там. И така се получава един затворен кръг, в който нито така, нито така, а аз обирам пешкира на негативите. Имам чувството,че съвсем скоро може да ми избие чавията и да си дигна гълъбите и това най-много ме плаши. Просто на моменти не издържам на напрежението. Почти съм сигурна,че той ще замине обратно там където е живял през 2015 година и може би ще бъде сам там. Исках да знам дали има промяна в партньорските му взаимоотношения, защото при мен се дава,че ще има промяна на статута - образование,нова връзка, женитба или нова работа. Благодаря ти за това,че си отделила време Мирабела !!!

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #2241 -: Ноември 15, 2013, 09:45:22 am »
По солара, поставен от Лули.
Луни, и ти извинявай, не съм във форма, та може пълни глупости да пиша. Има акцент върху партньорските взаимоотношения и 5-ти дом в солара. Също и възможност за смяна на работа, заминаване в чужбина, свързано с работа. Дали са достатъчни показателите, за да бъде сключен брак в действителност, не се наемам да твърдя.
Въпросните аспекти:
- соларен У1 Луна в 7-ми соларен дом в секстил със соларен У7 Сатурн в 5-ти дом - по темата връзки/брак;
- соларен У10 в 9-ти дом, соларен У9 Уран в 10-ти дом - по темата работа.

По транзити Уран се намира в натален 7-ми дом. Вярно е, че често го свързват с развод по-скоро, отколкото с брак, но беше обсъждано и във форума, че това не е непременно така. Клише, което понякога е вярно, друг път - не. Транзитен Уран аспектира с тригон натален У7 Нептун, при това Уран управлява 5-тия дом в наталната карта. Темата любов и създаване на връзка изглежда застъпена. Транзитен Сатурн върху натален У5 може да подейства в посока на укрепване на любовта или придобиване на наследници.
В течение на следващата година транзитен Сатурн ще премине върху натален У10 Меркурий. Нептун през 6-ти тригонира натален Юпитер в 10-ти. Последното дава и връзка между 4-ти и 6-ти дом. Мисля, че може да се реализира като преместване в нов дом, поемане на повече домашни (семейни) задължения. А заедно с аспект на Сатурн би могло да даде отношение към служебната дейност - смяна на работата или получаване на по-добра позиция в настоящата.
Благодаря ти Мирабелка! Страхотна си!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2242 -: Ноември 21, 2013, 03:27:45 pm »
Здравейте,
тази година-2014та, ще бъде ли според вас по-добра? :-[

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #2243 -: Ноември 22, 2013, 01:54:22 pm »
Здравейте, сладури....напоследък минах през най-трудните периоди, които помня въобще. И ако сега Прог.ми Луна е на път да пресече Асц, престоя и в 12 дом, изкара най-лошото- предателства, интриги, на моменти яростна самота, но и проглеждане, преценка, отсяване на "приятели".Напоследък към това се прибави и съвпада на тр. Сатурн(У4) с нат. Уран(У5) във втори дом - доизчисти всички материални "отношения" от уж личен характер, чух думите - "използвах те", видях и прогледнах егоизма. Не искам да спамя темата за соларите, но след месец имам рд, и много ми се иска вече да чуя нещо хубаво, да се надявам на нещо хубаво, някой ще се включи ли :rolleyes:

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #2244 -: Ноември 23, 2013, 02:35:49 pm »
От около седмица колежката ме врънка да й гледам соларната карта за следващата година и аз тази сутрин се наканих. Един т-квадрат доста лампи ми светна в главата по две причини: първо аз го имам същият (но това е нормално, ние сме през една седмица родени), второ: засяга едни и същи домове. Планетите са управители на различни, но са разположени в еднакви. Става въпрос за съвпад Венера/Плутон в 4, Уран в седми и Юпитер в 10.

Само по така даденото описание някой може ли да изкаже мнение? По-късно ще кача картите.

« Отговор #2245 -: Ноември 24, 2013, 09:09:02 am »
това е новият ми солар,който иска да сподели какво що :mellow:

поглеждам часовника - 11:11
а при мен часовника показваше 09:09, когато отворих картата ти, за да я погледна  :blink:

Сол Асц в нат 9д- годината ще се отличава с кратки пътувания в друг град.
 Сол Мц в нат 5д - важна година за децата на родения- ще се радват на успехи.
Сол Юпитер в сол 1д- В живота на човека се появяват богати перспективи, разширяват се възможностите за разкриване на неговия потенциал. Може да указва щастлив прелом в живота, съответстващ на началото на нов период. Показва също благоприятни изменения в сферата на дома, който управлява Юпитер. Обещание за всякаква помощ и  протекции. Възможност за учредяване на собствено предпритие, органиация, юридическото им оформяне.
сол СЛВ в сол 7д- годината е подходяща за обществена деятелност, човек не трябва да действа самостоятелно, а в група, в колектив.
сол Слънце в сол 7д- важни за човека става обществения живот и партньорствата. Увеличава се способността да въздейства на други хора, да прокарва своите виждания и идеи.

Благодаря ти Аkruks,това,което съм извадила е факт за отминалата соларна година  :blink:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #2246 -: Ноември 24, 2013, 09:58:02 am »
Моят солар вече започна:) Бих се радвала, ако някой се включи:)))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #2247 -: Ноември 24, 2013, 10:16:53 am »
Според мен смяна на местожителството, възможно е емигранство. Промяна в работата или нова работа.

ихиии, Весоооооо, много бързо се включваш  :wub:

Да, смених местожителството, вече се подвизавам в Бургас  :P започнах работа, а вече се надявам на нова:))))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #2248 -: Ноември 24, 2013, 11:31:41 am »
Здравейте,
малко остана и при мен..интересно ми е какво има относно любовта....
Благодаря
Рене

« Отговор #2249 -: Ноември 24, 2013, 11:55:15 am »

Осн.тема на солара за 2013-2014- е петодомната- любов,забавления,който да прерастнат в сериозно обвързване  и/или дете
сол.Асц.в Лъв/свързава се с 5 дом/
сол.К5 върху нат.Асц.
Изгряваща планета в солара е У5 – сол.Марс в Дева/ романс на работното място/+ за същото намеква   и Сол.съвпад Венера-Плутон в 6 сол,чувствата,който ще изпиташ ще са пика в скалата -топ 10,в коза,човека е по-високо в йерархията от теб,за последното ни насочва и сол.МС в 5 нат.в овен,импулса на привличане ще е неодържим
сол.Слънце,диспоситор на сол.Асц. е близо до нат.Венера,   У   6 и Асц. в скорпи,емоцията ще е непреживявана до сега по сила и дълбочина,сродна душа-съвпада е в 12 дом, както и сол.Венера е върху нат.Нептун,,а Уран придава челен сблъсък от пръв поглед с платонични трепети и мечтания- сол.К12 в 8 ,солНептун в 8 сол.,сол.Плутон –нат.Уран- ще изгубиш звук и картина в присъствието на този човек и контрол над думи и действия,покорена и завладяна,но неизследвана....ще се зароди на работа,,на път,далечен,чужбина  или на място, свързано с учене,вуз,/сол.Асц. в Лъв близо до К9 върху нат.У1 Юпитер-личностно израстване и развитие с повишаване на образование
за детската тема сол.К5 върху Асц./Луна +сол.Луна,У8 близо до Дсц./като последното може да е добра доходност ,много бизнес връзки и клиенти/
сол.Луна в 6 нат. в опозе на нат.Венера,внимавай за здравословен проблем да не се хронифицира,тр.Сатурн в 12 през стелиума,може да се наложи лека хирургична манипулация за отстраняването му,изгряващият сол.марс в дева говори за същото,у5 детеродни органи,както и възможност за проблемни работни отношения с колежки или в работа с жени
Свиркай си -Бог те пази / Юпитер в 12 соларен,екзалте
« Последна редакция: Ноември 24, 2013, 12:02:46 pm от strelicka »

*

astro

• 475
« Отговор #2250 -: Ноември 24, 2013, 12:11:47 pm »
Е много стрелци..,много нещо... ;D

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #2251 -: Ноември 24, 2013, 01:17:30 pm »

Осн.тема на солара за 2013-2014- е петодомната- любов,забавления,който да прерастнат в сериозно обвързване  и/или дете
сол.Асц.в Лъв/свързава се с 5 дом/
сол.К5 върху нат.Асц.
Изгряваща планета в солара е У5 – сол.Марс в Дева/ романс на работното място/+ за същото намеква   и Сол.съвпад Венера-Плутон в 6 сол,чувствата,който ще изпиташ ще са пика в скалата -топ 10,в коза,човека е по-високо в йерархията от теб,за последното ни насочва и сол.МС в 5 нат.в овен,импулса на привличане ще е неодържим
сол.Слънце,диспоситор на сол.Асц. е близо до нат.Венера,   У   6 и Асц. в скорпи,емоцията ще е непреживявана до сега по сила и дълбочина,сродна душа-съвпада е в 12 дом, както и сол.Венера е върху нат.Нептун,,а Уран придава челен сблъсък от пръв поглед с платонични трепети и мечтания- сол.К12 в 8 ,солНептун в 8 сол.,сол.Плутон –нат.Уран- ще изгубиш звук и картина в присъствието на този човек и контрол над думи и действия,покорена и завладяна,но неизследвана....ще се зароди на работа,,на път,далечен,чужбина  или на място, свързано с учене,вуз,/сол.Асц. в Лъв близо до К9 върху нат.У1 Юпитер-личностно израстване и развитие с повишаване на образование
за детската тема сол.К5 върху Асц./Луна +сол.Луна,У8 близо до Дсц./като последното може да е добра доходност ,много бизнес връзки и клиенти/
сол.Луна в 6 нат. в опозе на нат.Венера,внимавай за здравословен проблем да не се хронифицира,тр.Сатурн в 12 през стелиума,може да се наложи лека хирургична манипулация за отстраняването му,изгряващият сол.марс в дева говори за същото,у5 детеродни органи,както и възможност за проблемни работни отношения с колежки или в работа с жени
Свиркай си -Бог те пази / Юпитер в 12 соларен,екзалте

Ехааа, Стреличка, доста интересен и подробен анализ! БЛАГОДАРЯ!:))))

този 5ти дом ... нещо не ми се нрави ... закъснява ми цикъла..  :o
за трепетите на работното място .. ще видим , звучи яко! за сега само обожатели .. един украинец ми подари торта и саксия рози.. Колегата пръстен ми подари със седеф .. не мога да се оплача ..  ;D
от месец живея с любимия ... но 4ти върху 12ти .. за сега е тайна:Д
записах магистър .. и тук позна:)
здравословен проблем имам, да .. предстоят изследвания и лечение .. но ще е следващата календарна година ...
така са нещата:)))

само тази любов ... някак не мога да си я представя:))) но има време, едва сега започва солара:) ако се появи нещо ще споделя:))))
Благодаря ти , че ми отдели време и енергия  :wub:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2252 -: Ноември 24, 2013, 01:54:45 pm »
И от мен едно соларче... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #2253 -: Ноември 24, 2013, 03:09:33 pm »
Марайче, пълен 5ти дом :))) любов няма да ти липсва;)))) много романтика ... ще се радваш на успехи на децата:))) ще се вълнуваш покрай тях:))) ще пътуваш доста.. важните събития мисля, че ще настъпят към края на соларната година:))
нещо ми се върти в главата .. преписване на имот на дете? като цяло имотните въпроси са на преден план .. Ще имаш възможност за работа от вкъщи:) Много комуникация със семейството.. възможен е по-дълъг престой в чужбина или в усамотение, което ще доведе до успехи.. Ще подобряваш имиджа и личността си тази година:)

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #2254 -: Ноември 24, 2013, 03:43:20 pm »
Здравейте,
Благодаря
Рене

:sagittariuss:

« Отговор #2255 -: Ноември 24, 2013, 04:02:37 pm »
Здравейте,
Благодаря
Рене
Здравей Рене,
Солара ти за 2013-2014г. на фокус са темите по 7 дом.Сол.Асц.Везни-бизнес и лични взаимоотношения ,комуникации, конкуренцията, колебанията да бъде или да не бъде конкретната връзка,ще усвояваш дипломатичност и баланс във всяка връзка по 7 дом,сол.Асц. е върху нат .Плутон в 3 нат. дом+ сол.СЛВ Скорпион в 1 дом, ще промениш тотално своя начин на комуникация с околните,с партньорите,ще добиеш нови опитности,които да  допринесат за нарасне на  твоя авторитет /изгряващ сол.Сатурн У6/ в работата,да се чува думата ти,сатурн на асц.човек поема тежки отговорности свързани с работа,но пък трупа безценен опит в полза на това да си тежиш на мястото,диспозитор на асц.- сол.Венера сол.К4 в 6 към края на сол.година може да има промени на работа или работно място,сол.Плутон на К6 +сол 8 в 10 дом- говори за по крупни промени по 6 дом/работа/+сол.2 в 4 натален+ сол.Уран в 6 сол.+ сол.Марс УМС в 12 сол.съвпад Сатурн У6 в 3 нат.- също ни насочва за промяна на мястото или условията на работа,поради спорове и разногласия,различни очаквания,смяна на шефа,или родител да загуби работни позиции и това да се отрази здравословно,сол.Марс в 12 е кофти позиция носи неприятности,вражда,преследвания,инциденти,в дева-по време на работа, от своя страна тези промени в работата, може да са свързани с промяна на местоживеене или заради нея,или заради съжителство с партньор/сол.асц.везни в 3 дом/,за преместване говори и сол.Луна в 3 ,У12 в опозе на нат.Луна,завръщане в  родно място,заради здравословни проблеми на родител-сол К4 и У4 Венера са в 6 дом+сол.Сатурн  У6 на асц +Плутон в разхосящ съвпад с У4 и съ УМС/родителската ос е засегната,а Плутон действа най-силно на последен разходящ и това  предполага  помощ и грижи за близък родственик.
Сол.К4 +У4 Венера в 6 нат.може да е промяна у дома на интериора,ремонт или покупка за дом- с цел разкрасяване,подобряване на комфортността у дома
Сол 3 в натален 5дом+ сол 5 в 7 натален,възможно е да получиш любовно обяснение,предложение  за съжителство сол асц.везни в 3 дом-на път,или в  писмен вид, смс, мейл
Сол.6 в 9 натален,-предполага пътуване в чужбина по работа или заради здравословен проблем,не благоприятства далечните пътувания ще ти носят проблеми и стрес и е възможно да пострада здравето ти-сол уран е в 6 сол.-9 натален,У7 причините са бизнес или партньора до теб
Сол.9 в 11-промяна в плановете и приятелските връзки,едни си отиват,други се завръщат от чужбина,което да те изненада приятно
Нат.У7 Уран е ретро в 6 сол.-9 нат+ Венера също предстой да е ретро в 4 сол.-6 нат., у5 Юпитер и той е ретро в 12,ретрото може да говори за завръщане на бивш партньор в твоето ежедневие когато тр.Уран тръгне директно и направи пак тригон към нат.Слънце в 5 дом или това ще е нова любов. ;D

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #2256 -: Ноември 24, 2013, 04:12:45 pm »
Амин!
Стреличка сърдечно ти благодаря за подробния хороскоп и времето,което отдели.Както ти писах на лични миналата година прочита ти беше много верен...
Поздрави,
Рене :88: :88: :88:

« Отговор #2257 -: Ноември 24, 2013, 05:41:01 pm »
Стреличка, а дали ще можеш да кажеш нещо и по моя солар, който започна вчера?
Това, което ме притеснява, е дано да нямам разрив в отношението с един важен за мен приятел, с когото общувам почти всеки ден (и дано този Плутон да не показва това  :lol:).
Честит Рожден Ден,Веско,!Да си жив и здрав и това,което те прави щастлив да го имаш ! ;D

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #2258 -: Ноември 24, 2013, 07:07:49 pm »
Някой имал ли е пълнолуние в солара? И какво се случва в такава година? Пълнолунието е в 8 сол. и натален.

« Отговор #2259 -: Ноември 24, 2013, 07:12:12 pm »
Стреличка, а дали ще можеш да кажеш нещо и по моя солар, който започна вчера?
Това, което ме притеснява, е дано да нямам разрив в отношението с един важен за мен приятел, с когото общувам почти всеки ден (и дано този Плутон да не показва това  :lol:).
Веско,
Соларната година 2013-2014 г., късмет и протекции ще ти носят приятелите /изгряващ У11 – Юпитер в солара/ и  жените, ще е емоционално заредена,баланса между чувства и здравия разум ще ти носи успех
Сол.Асц Рак върху нат.Луна У6 + изгряващ  Юпитер У10 ще си намериш работа,или ако работиш ще я смениш в различна  сфера,коята да те удоволетворява,ще имаш развитие ,растеж, преуспяване, по темите,който юпитер управлява,по 10 дом с дълготрайни перспективи,ретроградието предполага това да стане във втората половина от годината,диспозитора на асц. –Луна е  силна по знак-дом ,това си ти в изгодна позиция за промени,не изключвам някакво твое хоби или творчество да стане източник на доходи,можеш и да спечелив в някакъв вид състезание .Сол.Асц. в 5 нат.-бележи година на еволюция в емоционалните отношения.
сол.Слънце в 6 сол,близо до МС също обещават успешна личностна реализация, придобиване на нови умения,усвояване на непознати,но полезни неща,Слънцето У7+ сол.Кз е близо до нат.К7-промяна  на близкото обкръжение и нови партньорства
У2 дом  сол.Марс е в 7+сол. Уран точно върху нат.К2,чрез лични умения да  заработваш  и да добиеш известна самостоятелност, тъй като уран активира оста 2-8,внимавай ,не тегли заеми ,кредити
съвпада на сол.Сатурн-Меркурий /5 сол.9 нат./ ,предвид наскоро преминалият сатурнов възврат,ще ти дават онази трезва оценка и равносметка на това,къде са ти слабите места,неувереност,нерешителност и паздразнителност и как да ги транформираш в силни за да не губиш,ще ти промени мирогледа за някой важни за теб неща свързани с емоциални обвързаности, семейство и партньорства  с по-филосовски поглед отстрани,извън емоцията.
Съвпада на сол.венера-плутон/7 сол.-11 нат./ на фокус са приятелства и всички социални контакти,към който подхождаш с вярност и пристрастеност,като очакваш същото и от другата страна,но предвид карето сол.Венера с наталната,мотивите им за  приятелство са интереси ,което те огорчава и ти носи разочарования.
сол.МС в 1 нат е добра позиция,дава ти възможност да направляваш нещата в желана от теб посока,ако искаш нещо ще намираш помощ,средства и възможности да го реализираш, личните решения ще имат бъдеще.