Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 452540 Прегледи
Re: соларен хороскоп
« Отговор #2220 -: Ноември 08, 2013, 10:24:13 am »
То си пише какво желая и така...Простичко е..:)

Плащаш си за астрологична прогноза за годината и можем да ти направим такава. Простичко е.  И пак не е много сигурно, че ще те огрее.  ;D
Т.е и ти не знаеш какво искаш...Точно па на тебе наеш ли кога ше те огрее...
Знаеш, че за теб винаги....:)
На 111 страница е Джъст го е качила...:)

Доколкото си спомням, твоя солар вече съм го гледала, по два пъти през едно и също място не минавам :))
Не си, наистина...каза само някакви неща които не е нужно да коментя и не бе свързано със солара...
Само ми каза, че нямало нищо интересно...това е виж си..:)

Хем не било нужно да се коментира, хем нямало нищо интересно... :))

Наигра ли се и ти? :)

Ми не знам дали съм се наиграл, ама темата наспамихте..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #2221 -: Ноември 08, 2013, 02:56:47 pm »
Привет дами и господа!
Днес голяма ми любов и доскорошен приятел има рожден ден!

Искам да ви помоля да разберем какво му вещаят звездите за следващата 1 година :)
нес ми звъня, и ме покани на РД....
« Последна редакция: Ноември 08, 2013, 03:38:43 pm от luli »

*

sindi

• *
  • 64
« Отговор #2222 -: Ноември 08, 2013, 07:35:39 pm »
Много бих се радвала ако  изкажете мнение относно солара ми за следващата година.Соларен Асц. попада върху натални плутон и луна,това предполага промяна  по отношение на Д9,но  соларен Плутон  е в четвърти соларен,това би се отразило и  в семейството. Соларен Марс в Д12 също ме притеснява.

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #2223 -: Ноември 13, 2013, 04:20:46 pm »
Привет дами и господа!
Днес голяма ми любов и доскорошен приятел има рожден ден!

Искам да ви помоля да разберем какво му вещаят звездите за следващата 1 година :)
Днес ми звъня, и ме покани на РД....
Много ви моля за коментар....
Говорихме си за деца и семейство... нещо което чакаах от него 2 години...

« Отговор #2224 -: Ноември 14, 2013, 02:01:59 pm »
Пльосвам се и аз със един интересен солар на мъж :)

« Отговор #2225 -: Ноември 14, 2013, 02:37:03 pm »
Соларен асцендент в 3 натален дом - през годината на преден план ще са контактите с близки и познати, кратките пътувания, общуването като цяло. Затруднени контакти с близки и/или съседи.
Да внимава за здравето на близък човек от семейството! Възможно е да се наложи да се грижи за някого. Общуването с чужденци и/или по интернет ще му носи радост.

Виждаш ли смяна на партньора или на местоживеенето ( да отиде да живее в друга държава )? Поява на деца?

« Отговор #2226 -: Ноември 14, 2013, 03:20:34 pm »
По солара, поставен от Лули.
Луни, и ти извинявай, не съм във форма, та може пълни глупости да пиша. Има акцент върху партньорските взаимоотношения и 5-ти дом в солара. Също и възможност за смяна на работа, заминаване в чужбина, свързано с работа. Дали са достатъчни показателите, за да бъде сключен брак в действителност, не се наемам да твърдя.
Въпросните аспекти:
- соларен У1 Луна в 7-ми соларен дом в секстил със соларен У7 Сатурн в 5-ти дом - по темата връзки/брак;
- соларен У10 в 9-ти дом, соларен У9 Уран в 10-ти дом - по темата работа.

По транзити Уран се намира в натален 7-ми дом. Вярно е, че често го свързват с развод по-скоро, отколкото с брак, но беше обсъждано и във форума, че това не е непременно така. Клише, което понякога е вярно, друг път - не. Транзитен Уран аспектира с тригон натален У7 Нептун, при това Уран управлява 5-тия дом в наталната карта. Темата любов и създаване на връзка изглежда застъпена. Транзитен Сатурн върху натален У5 може да подейства в посока на укрепване на любовта или придобиване на наследници.
В течение на следващата година транзитен Сатурн ще премине върху натален У10 Меркурий. Нептун през 6-ти тригонира натален Юпитер в 10-ти. Последното дава и връзка между 4-ти и 6-ти дом. Мисля, че може да се реализира като преместване в нов дом, поемане на повече домашни (семейни) задължения. А заедно с аспект на Сатурн би могло да даде отношение към служебната дейност - смяна на работата или получаване на по-добра позиция в настоящата.

« Отговор #2227 -: Ноември 14, 2013, 03:23:52 pm »
Ще скиваш ли и моят солар, Доктор Хаус..? На Стр 111 е мисля качен от джъст има яко планети в 12ти соларен и в 1ви съвпад на соларно и натално слънце..:)
« Последна редакция: Ноември 14, 2013, 03:28:56 pm от Нерил »
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #2228 -: Ноември 14, 2013, 03:29:01 pm »
Ocean, в натала на този мъж мисля, че има указания за живот зад граница:
- върха на 4-ти дом попада в кардинален знак;
- Уран е в съвпад с IC - може да се реализира като честа смяна на местоживеенето или друга семейна нестабилност;
- Уран е в аспект с У4 Венера (даже във взаимна рецепция);
- Луната, която е свързана с 12-тия дом в тази карта, се намира в 4-тия дом. Обаче Луната може да играе и двойна игра, тъй като универсално се свързва с родното мясно и родната земя. И както е заточена, може да му е трудно да се реши да напусне родината за постоянно, да се завръща на родна земя.
При транзита на Сатурн върху Уран миналата година не е ли имало възможност за трайно установяване зад граница?

« Отговор #2229 -: Ноември 14, 2013, 03:30:14 pm »
Ще скиваш ли и моят солар, Доктор Хаус..? На Стр 111 е мисля качен от джъст има яко планети в 12ти соларен и в 1ви съвпад на соларно и натално слънце..:)

Това е идеята на солара - точната дата и час, на която транзитното (соларното) Слънце се завръща на мястото на наталното.

« Отговор #2230 -: Ноември 14, 2013, 03:31:11 pm »

Това е идеята на солара - точната дата и час, на която транзитното (соларното) Слънце се завръща на мястото на наталното.
Аха, разбрах, ще го скифташ ли..?

« Отговор #2231 -: Ноември 14, 2013, 03:39:57 pm »
Транзитен Уран (натален У7 в 4-ти) на върха на 10-ти дом в опозиция с натален Плутон (натален У5 в 4-ти) - вярно, има опасност да станеш daddy. Шегувам се, може да са някакви йерархични размествания на пластове в службата, свързани със световната финансова ситуация, които да доведат до промяна на твоята позиция. Транзитен Сатурн върху натален Уран през следващата година също може да се тълкува в посока на създаване на семейство или укрепване на настояща връзка като започване на съвмество съжителство, например, защото Уран управлява 7-мия дом, Сатурн - 6-тия на ежедневните задължения и съвпадът се случва в 4-тия дом на дома и семейството. Може би ти ще трябва да поемеш грижи около партньор (не задължително интимен, възможно и служебен).
Най-силно в солара ми се струва, че изпъква промяна в службата. Връзката между 10-ти дом в солара и 12-ти в натала може да е работа зад граница или работа по другите аналогии на 12-ти дом.

« Отговор #2232 -: Ноември 14, 2013, 03:45:31 pm »
Транзитен Уран (натален У7 в 4-ти) на върха на 10-ти дом в опозиция с натален Плутон (натален У5 в 4-ти) - вярно, има опасност да станеш daddy. Шегувам се, може да са някакви йерархични размествания на пластове в службата, свързани със световната финансова ситуация, които да доведат до промяна на твоята позиция. Транзитен Сатурн върху натален Уран през следващата година също може да се тълкува в посока на създаване на семейство или укрепване на настояща връзка като започване на съвмество съжителство, например, защото Уран управлява 7-мия дом, Сатурн - 6-тия на ежедневните задължения и съвпадът се случва в 4-тия дом на дома и семейството. Може би ти ще трябва да поемеш грижи около партньор (не задължително интимен, възможно и служебен).
Най-силно в солара ми се струва, че изпъква промяна в службата. Връзката между 10-ти дом в солара и 12-ти в натала може да е работа зад граница или работа по другите аналогии на 12-ти дом.
Мерси много. определено точно и ясно си го описала с няколко изречения. За дади не знам, ама и да го бъде за сега ми е странно, макар да излизам с нея от скоро..какво пък такъв ми бил късмета,Ще съм хепи при каквито и да е обстоятелства!
А 12ти би ли могло да значи работа с чужда голяма компания? Хм, баба ми не е добре със здравето и я водих по болници и плащах разбира се..Така би ли могло да се тълкува?
Благодаря ти много за комента наистина!!!

« Отговор #2233 -: Ноември 14, 2013, 03:56:33 pm »
Чужда, да, за голяма не съм достатъчно напреднала, за да преценя. По ведическата система си в период на Раху, който се свързва с големи международни компании. В натала ти се намира във 2-ри дом заедно със Сатурн (сигнификатор на служебното положение) и оттам аспектира 10-ти дом на службата. Управителят на 10-тия ти дом Марс е натално в 12-ти във ведическата карта, което може да се тълкува и като възможност за работа зад граница. Транзитен Юпитер е в момента в 12-ти дом при Марс.

« Отговор #2234 -: Ноември 14, 2013, 03:58:07 pm »
Чужда, да, за голяма не съм достатъчно напреднала, за да преценя. По ведическата система си в период на Раху, който се свързва с големи международни компании. В натала ти се намира във 2-ри дом заедно със Сатурн (сигнификатор на служебното положение) и оттам аспектира 10-ти дом на службата. Управителят на 10-тия ти дом Марс е натално в 12-ти във ведическата карта, което може да се тълкува и като възможност за работа зад граница. Транзитен Юпитер е в момента в 12-ти дом при Марс.
Благодаря ти! За пореден път ми оказваш помощ!

« Отговор #2235 -: Ноември 14, 2013, 04:00:58 pm »
Има ли разлика в тълкуването на 12ти дом по ведическата и западна астрология?

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #2236 -: Ноември 14, 2013, 04:02:53 pm »
Благодаря ти! За пореден път ми оказваш помощ!

Mirabella e mnogo dobri4ka , mersi i ot men za uslugite koito si mi pravila , mnogo mi haresva Lisi4eto ot Avatara ti  :P

« Отговор #2237 -: Ноември 14, 2013, 04:04:15 pm »
Услужлива е спор няма. Което си е вярно вярно!

« Отговор #2238 -: Ноември 14, 2013, 04:08:52 pm »
Животът зад граница и в двете системи се свързва с 12-ти дом, пътуванията - с 9-ти.
Домовете във ведическата са дошли от античната гръцка астрология. Преди това ведическата астрология е разглеждала само накшатрите на Луната. Та, по тази причина, доста от значенията на домовете в двете системи се покриват. И за двете 12-ти дом се свързва със знака Риби и класическия му управител Юпитер (а в западната и модерния Нептун) - духовност, освобождаване от материализъм, даване, раздаване (благотворителност), изолация (и места за изолация), бягство от реалността, разочарования, загуби, самота, далечни пътувания, емиграция (един вид също форма на усамотение), сън и спане, и много други (не ги помня всичките значение).

Благодаря ти, Гого.

*

sindi

• *
  • 64
« Отговор #2239 -: Ноември 15, 2013, 09:05:50 am »
 :blink:
« Последна редакция: Ноември 25, 2013, 11:22:39 am от sindi »