Съни, благодаря, но в родното място и да искам, не мога да се върна. Просто няма как и няма къде, процедурата е много сложна, а и като цяло там ще ми е още по-трудно. Освен ако не се залюбя с някой сънародник, но те драпат да дойдат тук, а аз копнея по родното си място.
Много си права за алергиите и трудната диагностика. Като цяло от края на миналата година съм с по-нисък тонус, имунитетът също е паднал рязко. Има дни, когато се събуждам, ставам и енергията ми е на нула - особено напоследък, около и след марсовата опозиция. Затова се подлагам на детокси, с очистваща цел, но дотук има само загуба на тегло, не усещам да ми се е подобрил тонусът.
Засега промени в професията не предстоят - нито смяна на работа, нито да правя собствен бизнес. Нямам и такива планове все още - това ще е възможно при други обстоятелства, не при тези, в които съм поставена.
Пътувания засега не планирам, но ако срещна някой чужденец, защо пък не... И без това съм разочарована от бг мъже, тук рядко има нещо свястно, което да заслужава да се ангажираш с него.