Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 454091 Прегледи
*

poli_z

• *
  • 133
Re: соларен хороскоп
« Отговор #2280 -: Ноември 29, 2013, 09:05:41 am »
Здравейте,
скоро започва моята нова соларна година.
Ще ми бъде интересно да получа мнение различно от моето :blink: по солара.
Малко ме притеснява точния съвпад на Сатурн У6 с Уран У7, защото не знам точно как бих могла да го тълкувам,опозицията между соларна луна и венера и квардата сол. марс нат. марс :-\

Ако някой се включи благодаря предварително! ;)

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #2281 -: Ноември 29, 2013, 03:37:13 pm »
 Здравейте! Отново пускам картата, моля, кажете ми някакви подробности по нея. Благодаря предварително :blink:

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #2282 -: Декември 01, 2013, 12:18:14 pm »
Здравейте! Отново пускам картата, моля, кажете ми някакви подробности по нея. Благодаря предварително :blink:

Трябва да я наложиш с наталната карта-Natal +Solar Return chart, with houses  /с домовете/
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #2283 -: Декември 01, 2013, 09:29:29 pm »
 Много благодаря за помощта :blink: Ето я новата карта.

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #2284 -: Декември 03, 2013, 07:06:26 pm »
Акцента е върху работата, сол 6 дом в 4 натален, промените и рутинните задължения в работата ще се отразят на дома и семейството , което пък го свързах с  безпокойство в близкото обкръжение-Сол.Луна на куспидата на 3 дом.
Соларна Венера в 7 сол. дом в съвпад с нат. Уран в 5 нат. дом- в  отношенията и любовта ще има внезапен обрат или може да възникнат отношения при необичайни обстоятелства.
Разположението на Сол. Плутон в 8 сол. дом не е от най-леките.   
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #2285 -: Декември 03, 2013, 10:49:08 pm »
Благодаря :blink: Има ли тенденция за задълбочаване на стара връзка, или този обрат ще е създаване на нови отношения

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #2286 -: Декември 03, 2013, 10:50:10 pm »
И какво означава този Плутон? Благодаря предварително :blink:

« Отговор #2287 -: Декември 04, 2013, 01:07:34 pm »
Качвам солара на сестрата на моя приятел.Иска да си смени работата и се чуди дали ще стане през тази соларна година.Иначе е омъжена,има едно дете...По мое мнение промяна няма да има.Този Марс в 10-ти соларен го тълкувам като конфликти с шефовете,напрежение,но не и промяна.За промяна търся някоя по-тежка планета-Плутон или Уран...Вие какво мислите?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #2288 -: Декември 04, 2013, 03:52:55 pm »
Благодаря :blink: Има ли тенденция за задълбочаване на стара връзка, или този обрат ще е създаване на нови отношения

Напълно е възможно и стара да се задълбочи, а и нова да възникне, но типично ще бъде по Урановски-неочаквано и изненадващо- с Уран очаквай неочакваното :rolleyes:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #2289 -: Декември 04, 2013, 04:43:42 pm »
Качвам солара на сестрата на моя приятел.Иска да си смени работата и се чуди дали ще стане през тази соларна година.Иначе е омъжена,има едно дете...По мое мнение промяна няма да има.Този Марс в 10-ти соларен го тълкувам като конфликти с шефовете,напрежение,но не и промяна.За промяна търся някоя по-тежка планета-Плутон или Уран...Вие какво мислите?

За промяна в работата аз гледам не само 10, но и 6 дом, а на нея Сол. Уран е в 6 сол дом, който е в съвпад с 6 натален- според мен тя ще смени работата.
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #2290 -: Декември 05, 2013, 12:01:59 am »
Благодаря, samoella  :blink:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2291 -: Декември 05, 2013, 07:17:01 am »

Аз мисля, че именно марс в критичен градус в 10ти дом може да показва промяна на работата, свързана наистина с много нерви и проблеми.

Интересни са сол. уран на сол. ДЦ и сол венера на сол. асцедент в 12ти натален :rolleyes:...но и сол. МЦ в 6ти дом, събитията ще са свързани предимно с работата.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2292 -: Декември 05, 2013, 09:02:54 am »

Моля за мнение по този солар, че май започна проявление. Копирам мнението си от друга тема:

Вчера ми се обади един познат и каза, че ме е препоръчал за езна позиция. Работата е по- ниско платена от сегашната ми, но е в пъти по-спокойна и като че ли добра за развитието ми. Новолунието ми беше във втори дом, но в куинконс с Венера като у1.8.12 домове с 2гр орбис. Ако сменям работата, тея ще е вече ретроградна в 3 дом. Уран ми е в 6ти. Имам усещането, че при всяко ретроградие негово се появява възм. да сменя работата. Въпросът е за добро ли ще е или деградирам? Не мога да кача картата.  :unsure:

Тук виждам Юпитер на ДЦ в 9ти - пътуване, съдебни дела... Луна в 12ти в съвпад с У6, което може да значи и, че си харесвам работата, но пък е в опозиция на моята и в съвпад с Плутон - У2.
Как се тълкува Сатурн в 10 в случая? Съвпадът с У4 може да означава, че се установявам трайно на едно място.

Ще се радвам на мнения.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #2293 -: Декември 05, 2013, 09:40:42 am »

Аз мисля, че именно марс в критичен градус в 10ти дом може да показва промяна на работата, свързана наистина с много нерви и проблеми.

Интересни са сол. уран на сол. ДЦ и сол венера на сол. асцедент в 12ти натален :rolleyes:...но и сол. МЦ в 6ти дом, събитията ще са свързани предимно с работата.
Хм...много интересно.Как го тълкуваш това? Любовник?  :-\

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2294 -: Декември 05, 2013, 09:50:01 am »
Защо любовник? Може да не я осигуряват на пълна заплата и Венера в 12 да дава плащане в брой на остатъка. Сигурно се пракиткува още, преди беше разпространено.
Уран на ДЦ може да са неочаквани договори, срещи с хора, не само връзка с любовник. Венера е и пари, ценности.

При мен например рядко Венера е връзка. За такава гледам аспекти към У5.

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #2295 -: Декември 05, 2013, 09:54:59 am »
Защо любовник? Може да не я осигуряват на пълна заплата и Венера в 12 да дава плащане в брой на остатъка. Сигурно се пракиткува още, преди беше разпространено.
Уран на ДЦ може да са неочаквани договори, срещи с хора, не само връзка с любовник. Венера е и пари, ценности.

При мен например рядко Венера е връзка. За такава гледам аспекти към У5.
Яя то почти навсякъде е така със заплащането...Иначе да,интересно тълкувание...Идва ми и друго наум-Уран в 7-ми-прекратяване на договор.Венера в 12-ти неизплатени докрай пари...
« Последна редакция: Декември 05, 2013, 10:01:13 am от Just_a_Dream »

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2296 -: Декември 05, 2013, 10:04:02 am »
И това е вариант също така. Аз не следя темата и не мога да взема отношение по аспектите, но следва да се видят и според наталните планети.

А Шопенхауер

« Отговор #2297 -: Декември 28, 2013, 03:40:17 pm »
Здравейте ,не знам точно дали е за тази тема въпроса ми,но по това което изчетох, тук се разглеждат събитията за годината.От тази година половината изтече(юни съм родена) но тези 6 месеца ме разсипаха тотално...Венеца на гадостите (от всякаъв характер) беше лекарска грешка ( в края на октомври от обикновен апандисит ме докараха до последен стадий на перитонит и ме разяраха като прасе).....Плаша се за следващите 6 месеца до РД.Отделно личния ми живот е тотален провал...
Ако някой може да ми каже нещо от тези карти ( прикачвам 2,тъй като в един пост форумка съветва за друг вид карта)
Благодаря на всички отзовали се:)

*

Asya

• *
  • 98
« Отговор #2298 -: Декември 28, 2013, 04:44:39 pm »
Здравейте ,не знам точно дали е за тази тема въпроса ми,но по това което изчетох, тук се разглеждат събитията за годината.От тази година половината изтече(юни съм родена) но тези 6 месеца ме разсипаха тотално...Венеца на гадостите (от всякаъв характер) беше лекарска грешка ( в края на октомври от обикновен апандисит ме докараха до последен стадий на перитонит и ме разяраха като прасе).....Плаша се за следващите 6 месеца до РД.Отделно личния ми живот е тотален провал...
Ако някой може да ми каже нещо от тези карти ( прикачвам 2,тъй като в един пост форумка съветва за друг вид карта)

Здравей! Съжалявам за всичко, което си преживяла, според мен няколко фактора в картата ти говорят за евентуални проблеми от този род. В натала Марс ти е в 6-дом в Овен в каре със Сатурн в Рак. Транзитният Уран прави съвпад с Марс от натала и съответно каре със Сатурн,като активира и рожданата ти квадратура. Марс от солара ти е в 6-и дом в соларната карта, но попада в 8-и натален дом. К 8 от солара прави съвпад с натален Сатурн - изобщо все по темата за здравето, операциите и грешките. Юпитер се е намесил и всичко е станало още повече. Това не му харесвам на него - ако е хубаво - става много хубаво, но ако е лошо - още по-лошо! Марс ще се движи ретро във Везни скоро, а ти си с Асц Везни - много да се пазиш. Ретро Венера на ИЦ не ти ли донесе нещо положително по темата 4-и дом? Има още време!:) Имаш струпване на планети в 7-и соларен, които правят съвпад със наталния ти стелиум в 9-и дом. Според мен има възможност за промяна на дома, брак или раздяла, нови партьорства. Като цяло ще ти потръгне, когато Юпитер влезе в Лъв. Наистина си в много тежък период, но ще издържиш,  много силен човек си. И духовен. След по-малко от година ще си значително по-добре. Късмет и щастлива нова година.

« Отговор #2299 -: Декември 28, 2013, 05:36:12 pm »

Здравей! Съжалявам за всичко, което си преживяла, според мен няколко фактора в картата ти говорят за евентуални проблеми от този род. В натала Марс ти е в 6-дом в Овен в каре със Сатурн в Рак. Транзитният Уран прави съвпад с Марс от натала и съответно каре със Сатурн,като активира и рожданата ти квадратура. Марс от солара ти е в 6-и дом в соларната карта, но попада в 8-и натален дом. К 8 от солара прави съвпад с натален Сатурн - изобщо все по темата за здравето, операциите и грешките. Юпитер се е намесил и всичко е станало още повече. Това не му харесвам на него - ако е хубаво - става много хубаво, но ако е лошо - още по-лошо! Марс ще се движи ретро във Везни скоро, а ти си с Асц Везни - много да се пазиш. Ретро Венера на ИЦ не ти ли донесе нещо положително по темата 4-и дом? Има още време!:) Имаш струпване на планети в 7-и соларен, които правят съвпад със наталния ти стелиум в 9-и дом. Според мен има възможност за промяна на дома, брак или раздяла, нови партьорства. Като цяло ще ти потръгне, когато Юпитер влезе в Лъв. Наистина си в много тежък период, но ще издържиш,  много силен човек си. И духовен. След по-малко от година ще си значително по-добре. Късмет и щастлива нова година.
Сърдечно благодаря за бързата реакция по въпроса ми :)
За лошото то наистина стана по-лошо - 2 дена преди да вляза аз в болница майка ми получи инсулт и оглуша с едното ухо:( Та и с мен стана още по-лошо :(
По отношение на връзката - разделихме се 5 дена след като излязох от болница(заживяхме зедно 5 дена преди това) ,аз го изгоних заради липса на адекватно отношение и т.н.
Разделите в тази ми връзка са всеки месец от Р.Д насам :( Но октомври и новември бяха кошмарни.И там стана от лошо по-лошо...
Надявах се на брак с този човек(той все още твърди че иска брак),но след отношението което видях от него докато бях болна.....не знам...от 2 години сме заедно и от тях има-няма 6 месеца сме ок,през останалото време е война,жестока при това.Май се обичаме все още ,защото продължаваме да се караме ежедневно дори след като се разделихме:(
Извини невежеството ми но не занм какво имаш предвид "темата 4-ти дом" :) Кога Юпитер ще влезе в Лъв :) хванах се за малкия лъч надежда :)

Успех и ктсмет и на теб,и весели празници:)