Здравейте ,не знам точно дали е за тази тема въпроса ми,но по това което изчетох, тук се разглеждат събитията за годината.От тази година половината изтече(юни съм родена) но тези 6 месеца ме разсипаха тотално...Венеца на гадостите (от всякаъв характер) беше лекарска грешка ( в края на октомври от обикновен апандисит ме докараха до последен стадий на перитонит и ме разяраха като прасе).....Плаша се за следващите 6 месеца до РД.Отделно личния ми живот е тотален провал...
Ако някой може да ми каже нещо от тези карти ( прикачвам 2,тъй като в един пост форумка съветва за друг вид карта)
Благодаря на всички отзовали се:)
Здравей! Съжалявам за всичко, което си преживяла, според мен няколко фактора в картата ти говорят за евентуални проблеми от този род. В натала Марс ти е в 6-дом в Овен в каре със Сатурн в Рак. Транзитният Уран прави съвпад с Марс от натала и съответно каре със Сатурн,като активира и рожданата ти квадратура. Марс от солара ти е в 6-и дом в соларната карта, но попада в 8-и натален дом. К 8 от солара прави съвпад с натален Сатурн - изобщо все по темата за здравето, операциите и грешките. Юпитер се е намесил и всичко е станало още повече. Това не му харесвам на него - ако е хубаво - става много хубаво, но ако е лошо - още по-лошо! Марс ще се движи ретро във Везни скоро, а ти си с Асц Везни - много да се пазиш. Ретро Венера на ИЦ не ти ли донесе нещо положително по темата 4-и дом? Има още време!:) Имаш струпване на планети в 7-и соларен, които правят съвпад със наталния ти стелиум в 9-и дом. Според мен има възможност за промяна на дома, брак или раздяла, нови партьорства. Като цяло ще ти потръгне, когато Юпитер влезе в Лъв. Наистина си в много тежък период, но ще издържиш, много силен човек си. И духовен. След по-малко от година ще си значително по-добре. Късмет и щастлива нова година.
Сърдечно благодаря за бързата реакция по въпроса ми
За лошото то наистина стана по-лошо - 2 дена преди да вляза аз в болница майка ми получи инсулт и оглуша с едното ухо:( Та и с мен стана още по-лошо
По отношение на връзката - разделихме се 5 дена след като излязох от болница(заживяхме зедно 5 дена преди това) ,аз го изгоних заради липса на адекватно отношение и т.н.
Разделите в тази ми връзка са всеки месец от Р.Д насам

Но октомври и новември бяха кошмарни.И там стана от лошо по-лошо...
Надявах се на брак с този човек(той все още твърди че иска брак),но след отношението което видях от него докато бях болна.....не знам...от 2 години сме заедно и от тях има-няма 6 месеца сме ок,през останалото време е война,жестока при това.Май се обичаме все още ,защото продължаваме да се караме ежедневно дори след като се разделихме:(
Извини невежеството ми но не занм какво имаш предвид "темата 4-ти дом"

Кога Юпитер ще влезе в Лъв

хванах се за малкия лъч надежда

Успех и ктсмет и на теб,и весели празници:)