Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 454016 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re: соларен хороскоп
« Отговор #60 -: Март 23, 2009, 07:05:52 pm »
Тая година всичко е в твоите ръце, така че дерзай. Каквото сама си направиш.
Чужбина или висше образование.
Отгоре ще ти помагат и ще те пазят.
Соларният ти асцендент е водолей, що реши, че е близнаци?
Баш тая година не ти е засегната особено любовта, ще наблягаш на учене, чужбина, учене в чужбина, личностно развитие. Така ще те тикат планетите свише. Или кариера нещо в тоя дух.
Не е речено, че няма да имаш и либоФ, ма не ти е пътят там баш сега...

ааа....говориш за следващата година - от следващия рожден ден...
Ми тогава пък наопаки - почти нищо няма да зависи от теб, ама верно хубава любов ти се пада. И работа, кариера, сбъдване на съществени желания покрай това или напредък. Любовта покрай работата май?

*

lolitta

« Отговор #61 -: Март 23, 2009, 07:19:54 pm »
Тая година всичко е в твоите ръце, така че дерзай. Каквото сама си направиш.
Чужбина или висше образование.
Отгоре ще ти помагат и ще те пазят.
Соларният ти асцендент е водолей, що реши, че е близнаци?
Баш тая година не ти е засегната особено любовта, ще наблягаш на учене, чужбина, учене в чужбина, личностно развитие. Така ще те тикат планетите свише. Или кариера нещо в тоя дух.
Не е речено, че няма да имаш и либоФ, ма не ти е пътят там баш сега...

ааа....говориш за следващата година - от следващия рожден ден...
Ми тогава пък наопаки - почти нищо няма да зависи от теб, ама верно хубава любов ти се пада. И работа, кариера, сбъдване на съществени желания покрай това или напредък. Любовта покрай работата май?

лелелееее добре, че си ти! аз през цялото врем съм си мислела, че 2009/2010 трябва да гледам за тазгодишния солар, а то било 2008/2009...а аз си мсилех, че това е за миналата година...всъщност да ти кажа миналата година се дипломирах, а тази година се стремя към кариера и към любов...и кво аз си мсилех че тази година ще срещна мъжа с главното М, а то за догодина.....просто съм гледала грешен солар и съм имала грешни надежди...много ти благодаря още веднъж, кайли!!! даде ми много важен ориентир  ;D  иначе за догодина - маи верно ще е колега от работата и като гледам маи по-високопоставен от мен, или по-успял, или по-богат - сатурн 5ти дом на 29ти градус натам ме навежда да мисля...  :P

*

lolitta

« Отговор #62 -: Март 23, 2009, 07:22:08 pm »
....или по-стар? о, не, дано да не е по-стар, дано сатурн не ми донесе такова нещо, че не си падам....   :-X

*

kaily

• 5145
« Отговор #63 -: Март 24, 2009, 12:40:31 am »
Ма то не пречи и тая година да се завърже работата, звездите не го забраняват, освен това соларът се гледа и до няколко месеца преди или след рождения ден.  ;)

*

lolitta

« Отговор #64 -: Март 24, 2009, 09:28:42 am »
да, особено за бавнодвижещите се планети като сатурн, плутон, юпитер - те оказват своето влияние  месеци преди или след настъпването на соларната година...  :)

*

kaily

• 5145
« Отговор #65 -: Март 24, 2009, 04:16:46 pm »
Като не е висше, може да е чужбина.
Пълен девети и шести, работа в чужбина може да те споходи, примерно.

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #66 -: Март 24, 2009, 05:50:51 pm »
Много сериозно питам каква точно му е логиката на Солара, какво точно показва ?

В Кеплер има Лунар, и какъвото и да е планетарно завръщане... аз мисля, че транзитите са по-важни за цялостната година...направих си няколко Солара за предишни години и за разлика от транзитите не отговарят на действителността,(ама нищо общо.....) по начина, който ги тълкувате тук и из дадените сайтове.

Обаче позицията на Луната в соларното завръщане точно определя зодията на мъжете, които са били в живота ми през дадената година... което ме втрещи...

за 2008 имах разбити връзки и много емоции покрай двама Водолеи - Луна във Водолей /не става въпрос само за интимни приятели/
за 2009, наистина започвайки от около октомври с двама Раци - Луна в Рак /вкл 1 предложение за брак/
за 2005 - Козирог и Луна в Козирог
« Последна редакция: Март 24, 2009, 05:55:04 pm от Jd_K »

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #67 -: Март 24, 2009, 06:15:23 pm »
Е такова изразяване на Солара не бях виждал,но то е ясно че при всеки нещата са индивидуални. :o ;)

А ти наслагваш ли Солара с натала? Защото всички възвратни карти се гледат предимно така,отделно от това което показва самия Солар е важно да се активира натала.

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #68 -: Март 24, 2009, 06:36:08 pm »
насложих го, в Кеплер е мн. лесно и не отговарят нещата, по-верни са ако гледам само Солар и по - точно само Слънце къде е, наистина показва най-важното събитие за годината (за мен лично)...в коя сфера се е случило, но Луните ме изумиха, просто няма пропуск...

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #69 -: Март 24, 2009, 08:12:11 pm »
Разбира се не знам какво точно си гледала и как го гледаш,дали взимаш аспектите към натала и т.н.,но няма значение ти си знаеш най-добре-и аз съм съгласен,че не всичко в един Солар трябва или става едно към едно.Има и друго условие-като възвратна карта на Слънцето освен,че може да отбележи някои засягащи индивида събития по принцип, останалата по-голяма част от такава карта (говоря за възможностите),личността и активно да изразява нейните принципи. За жените това може да е по-слабо изразено,както и за хора с определено съзнание и начин на живот.Това важи за всички карти-примерно не всички имат Юпитерови или Меркуриеви сериозни изяви,че да им се гледат и тези карти или да имат съществено влияние.Някои хора дори цял живот се въртят около 2 интереса...

Иначе,за Соларите знам,че мястото на Луната в него обикновено е проблемна област независимо от аспектите- тя е противоположен на Слънцето принцип и може да показва къде не прилагаме личната си сила,поддаваме се на навика или на влияние от средата.Не говоря за успех или липсата му,а това че изисква адаптация ,което противоречи на принципа на Слънцето за творческо/свободно изразяване  ;)

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #70 -: Март 24, 2009, 10:18:55 pm »
Налагам Солар върху Натал (базисна карта) и гледам какво се случва. Примерно нито дипломирането ми бе отразено за мин. година, нито интересните ми професионални "забежки" в края на годината (а това за мен са двете най-важни събития за 2008) - нищо в натален 9 и 6 дом. Обаче в чистия си Солар ги имаше нещата - Уран в 9 дом и Слънце в 6.

При мен Слънцето е силно, Козирогът е ясно личим във всеки аспект на живота ми и упр Слънчо е на асц...и са в секстил.

Обаче за личностите по Луна-Солар- странното е, че все те ме харесваха, а аз не съм обичала нито един от тях. С един имах връзка, дори доста дълга...но се убедих, че не стават нещата... явно новата соларна :) Луна е привличала тяхното слънце. Наистина това са ми всички сериозни "ухажори" в живота.. всички с натално Слънце в съвпад със моя Соларна Луна....
да уточня, можех да се оженя за всеки един от тях, абсолютно сериозни бяха нещата.
« Последна редакция: Март 24, 2009, 10:24:36 pm от Jd_K »

*

kaily

• 5145
« Отговор #71 -: Март 24, 2009, 10:27:10 pm »
Трябва да налагаш натал върху солар.

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #72 -: Март 24, 2009, 10:32:29 pm »
е аз има лекции по темата,които казват обратното  ??? оки сега ще го видя
и че всъщнос новия асц бил мн важен и къде попадал било мн важно и ....

« Отговор #73 -: Март 24, 2009, 10:38:13 pm »
Аз обръщам внимание АС-то и МС-то на солара в кои натални домове попадат; САМО съвпадите между соларни и натални астроточки; соларни планети в съвпад със соларни куспиди - такива години са ми били много активни. Една година соларен Сатурн съвпадна със соларен АС - имах проблеми с очите. Лекарите така и не установиха причината. Всичко отмина от самосебе си. Обикновено за тайминг за солар много работи метода 1 градус= 4 дни, като отправната точка е соларно МС и посоката е обратна на часовниковата стрелка до 90 градуса. 
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #74 -: Март 24, 2009, 10:38:31 pm »
ооо
много благодаря :) такива неща се заформиха :)
:):):)
МЕРСИ ....много ми харесва явно съм се объркала...забъркала със наслагванията, защото се втурнах да правя солари за 10 год назад :)
пак мерси :)

*

kaily

• 5145
« Отговор #75 -: Март 24, 2009, 10:52:25 pm »
Гледам най-вече което ми се набие първо на очи. Обикновено гъчканица някъде. Безпогрешно гъчканицата показва къде ще има движение.
Съвпад на планета със самата себе си.
Кой дом от натала се мота около асцендента. И къде е управителят на асцендента.

Има още много, ма тия са почти напълно достатъчни да се определи накъде ще забие следващата година. Правила съм го много пъти от няколко години с много хора и се оказва, че познава тоя прост метод.

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #76 -: Март 24, 2009, 10:56:37 pm »
Гледам най-вече което ми се набие първо на очи. Обикновено гъчканица някъде. Безпогрешно гъчканицата показва къде ще има движение.
Съвпад на планета със самата себе си.
Кой дом от натала се мота около асцендента. И къде е управителят на асцендента.

Има още много, ма тия са почти напълно достатъчни да се определи накъде ще забие следващата година. Правила съм го много пъти от няколко години с много хора и се оказва, че познава тоя прост метод.

о, гениалните неща са прости... :) това е мн добре, аз рядко се занимавам с прогностика, но напоследък си мисля да започна, значи от години при теб действа на 100% така ли?

*

kaily

• 5145
« Отговор #77 -: Март 24, 2009, 11:23:32 pm »
Ми работи си, ма не е само това де, но с 10-ина показателя си си в десетката.

*

lolitta

« Отговор #78 -: Март 25, 2009, 02:59:32 pm »
Като не е висше, може да е чужбина.
Пълен девети и шести, работа в чужбина може да те споходи, примерно.

о, дай боже! моята работа има международни представителства и така си мечтая да ме пратят там....ако това стане, ще те черпя  ::)   ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #79 -: Март 25, 2009, 03:32:41 pm »
В моя солар Уран е на асц. от към 12 дом, а в солара на съпруга ми Уран е на десц. от към 7 дом.
Да не вземем да се разведем?  :(