Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 452327 Прегледи
Re: соларен хороскоп
« Отговор #2320 -: Януари 02, 2014, 07:33:48 pm »
Veselin, благодаря! Повечето жени и аз в това число не бих отказала малко( а и повече)свалени килограми...С парите принципно хич не внимавам...:)

« Отговор #2321 -: Януари 04, 2014, 03:58:05 am »
   Здравейте, от доста време не съм влизала тук, но гурбетчийски живот. Новият ми солар започна и то не съвсем добре. Другата седмица се прибирам в къщи, ще имам достатъчно време за нет, предполагам. Ако някой има хрумки, може да сподели, пък аз ще дам обратна връзка веднага.
  Миналия солар, беше интересен, почти целия в гурбетийство...скъса ми се гъза от работа...Сега нещата не знам накъде водят....но отново съм пред пълен обрат в живота....

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2322 -: Януари 04, 2014, 07:00:07 pm »
Соларът ми от другата тема.
Фокус върху 9 соларен дом.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2323 -: Януари 04, 2014, 07:19:32 pm »
Мощна и магнетична..,властна през новия солар.
съзирам скорпион на хоризонта... :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2324 -: Януари 04, 2014, 07:25:11 pm »
Имаш опозиция Плутон-Юпитер по соларната ос Асц.-ДЦ. Плутон е изгряваща планета. В наталната ти карта той аспектира Луната. Според мен това е година на радикални промени в теб самата - първо в мисленето, после и в заобикалящата среда. Включително и във външния ти вид. Имала съм изгряващ Плутон в солара, който даде доста сътресения. Впоследствие се оказа, че всички до едно са били за добро и от там нататък бих казала, че живота ми тръгна в нова, по-добра посока.

Акцентът върху 3 и 9 дом освен с пътувания е свързан и с работа с чужденци. Юпитер вече ще се е обърнал директен и е на ДЦ в девети дом. Опозицията Плутон-Юпитер е напрежение и противопоставяне. Индикации за това имаш и по съвпада на асц.
Колебая се дали ще донесе и работа с чужденци или връзка с човек, който не е от тук или който работи далече. Ако си била омъжена или си имала връзка със статут на брак, то за втора такава при теб важен е девети дом, а не седми.

Управителят на сол. хороскоп Сатурн е ретро при това в 10 сол. дом. Затова съм склонна да мисля, че не става въпрос за смяна на работа или нови неща в тази сфера, а за нови лични отношения - не е задължително да са интимни. Интересна е опозицията на сол. Луна с наталната. При това соларната е много напрегната и попивателна - на асц., а и в съвпад с Марс. СЛВ през асц. или дц. винаги дава влизане на нови хора в живота. Това потвърждава темата за новото обкръжение.

Слънцето ти е в сол. втори дом, там е и Меркурий, който отива към съвпад с Нептун. Управителя на сол. хороскоп е на К2. Ще има ревизия на ценностите, по друг начин ще започнеш да гледаш на това кое ти е важно и кое не. Но тази ревизия ще е провокирана от първоначални заблуди и объркване. Това се връзва със сътресенията по Плутон.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2325 -: Януари 04, 2014, 10:25:26 pm »
The_One, благодаря ти за чудесния анализ! Чудя се.... соларният СЛВ е в съвпад с дирекционния ми Сатурн. Прогресивна Луна ще ми влезе в 10 дом, ще смени знак, преди това ще квадратира Луна и ще тригонира Слънце. Соларен ЮЛВ съвпада с Луната ми. Нептун У5 е върху Меркурий (У9 и У11 - зависи кой какво гледа за втора връзка). Чудя се дали няма да има връщане на човек от миналото... Но този Нептун може да доведе до подвеждане и заблуди, лъжи...  :unsure:
Ако Марая е права за Скорпиона  ;)

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #2326 -: Януари 04, 2014, 10:40:03 pm »
The_One, благодаря ти за чудесния анализ! Чудя се.... соларният СЛВ е в съвпад с дирекционния ми Сатурн. Прогресивна Луна ще ми влезе в 10 дом, ще смени знак, преди това ще квадратира Луна и ще тригонира Слънце. Соларен ЮЛВ съвпада с Луната ми. Нептун У5 е върху Меркурий (У9 и У11 - зависи кой какво гледа за втора връзка). Чудя се дали няма да има връщане на човек от миналото... Но този Нептун може да доведе до подвеждане и заблуди, лъжи...  :unsure:
Ако Марая е права за Скорпиона  ;)

Няма да кажа бог знае колко...Само запомни тези няколко изречения... ;D

Промяна на местоживеене - сигурна съм на 100процента.
В обкръжението ти ще присъстват огнени хора..,капризни,властни,своенравни.
Ще си влюбена до ушите...Мъжа ще си струва.
През годината ще се занимаваш усилено с изучаването на психологическата страна на хората.
Тоя защо направи това..,оня защо го направи...
Все едно..ще ти бъде интересно , привличането на по-млад партньор също не изключвам.
Възможно е да заживееш с някой на семейни начала около септември..,но узаконяване на връзка през годината няма да се случи.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2327 -: Януари 04, 2014, 10:42:53 pm »
Като видях Нептун на К5, отиващ към съвпад с Меркурий и сол. Мерк към съвпад с Нептун точно това помислих - че трябва да внимаваш да не се поддаваш на заблуди. Но не ти го написах, защото не мога да преценя доколко съм обективна. Може би проектирам личния си опит, защото скоро Нептун мина през Слънцето ми и по време на транзита нямах никаква връзка с реалността, живеех в огромна, розова и пухкава заблуда. С отдалечаването на Нептун от Слънцето все едно мъглата се вдигна, върнах си егото, дойдох на себе си, върнах се към себе си и спрях да се "разтварям" в другия.
При мен Слънцето управлява осми дом, намира се във втори и в женска карта е сигнификатор на мъжа. Като по учебник бяха и заблудите и всичко останало...

При теб Меркурий управлява 9 и 11 дом и се намира в 5. Тоест, ако има заблуди ще са по темите на домовете.
От кой в кой знак преминава прогресивната Луна?
Южния възел дава загуби. Но загуби в смисъл на освобождаване. По-склонна съм да мисля, че окончателно ще се освободиш емоционално от някого, ще се откачиш от него.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2328 -: Януари 04, 2014, 10:45:44 pm »
По-млад  ;D вече така ли стоят нещата.... ;D
Чул те Господ, Марая.
Малко тези сътресения от анализа на The_One ме притесняват, но пък аз съм свикнала последните 7години... :34: Няма да са ми нещо ново. Въпросът е в бебетата, както стана известно в друга тема, но тях ще ги оставим за по-нататък. А за промяната на местоживеенето... Ще трябва да я съчетавам с промяна на работата, но не го изключвам със соларен МЦ в 1 дом и управител в соларен 1 дом. Уран все още транзитира в 6 дом освен това.

А Шопенхауер

« Отговор #2329 -: Януари 04, 2014, 10:50:31 pm »
Yaya, не приемай това, което ти казвам едно към едно. Възможно е да бъркам. Единствено съм убедена в генералните промени, които ти предстоят. Пък дали ще са със сътресения или без - не мога да кажа, защото не знам как да дефинирам такива детайли. Просто давам страничен поглед върху картата, защото знам, че е трудно човек да си прави сам анализ дори и да има добри познания. Моите са доста повърхностни и ще се радвам, ако поне улучвам някакви общи тенденции.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2330 -: Януари 04, 2014, 10:50:34 pm »
По-млад  ;D вече така ли стоят нещата.... ;D
Чул те Господ, Марая.
Малко тези сътресения от анализа на The_One ме притесняват, но пък аз съм свикнала последните 7години... :34: Няма да са ми нещо ново. Въпросът е в бебетата, както стана известно в друга тема, но тях ще ги оставим за по-нататък. А за промяната на местоживеенето... Ще трябва да я съчетавам с промяна на работата, но не го изключвам със соларен МЦ в 1 дом и управител в соларен 1 дом. Уран все още транзитира в 6 дом освен това.

Егото ще е на макс...Неизбежни срещи-отваряй си очите през март от 5-15 дата и септември 5-15.

Споко с тоя Юпитер в 5-ти...ехее...Любов ли бе да го опишеш/ платила си си и ДДС-то/ опита на Уран не е малък... ;)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2331 -: Януари 04, 2014, 10:53:08 pm »
Като видях Нептун на К5, отиващ към съвпад с Меркурий и сол. Мерк към съвпад с Нептун точно това помислих - че трябва да внимаваш да не се поддаваш на заблуди. Но не ти го написах, защото не мога да преценя доколко съм обективна. Може би проектирам личния си опит, защото скоро Нептун мина през Слънцето ми и по време на транзита нямах никаква връзка с реалността, живеех в огромна, розова и пухкава заблуда. С отдалечаването на Нептун от Слънцето все едно мъглата се вдигна, върнах си егото, дойдох на себе си, върнах се към себе си и спрях да се "разтварям" в другия.
При мен Слънцето управлява осми дом, намира се във втори и в женска карта е сигнификатор на мъжа. Като по учебник бяха и заблудите и всичко останало...

При теб Меркурий управлява 9 и 11 дом и се намира в 5. Тоест, ако има заблуди ще са по темите на домовете.
Южния възел дава загуби. Но загуби в смисъл на освобождаване. По-склонна съм да мисля, че окончателно ще се освободиш емоционално от някого, ще се откачиш от него.

Да ти кажа, Меркурий и този солар ми е там. Още няколко години ще си аспектира Мерка. Засега не го усещам тревожно, просто ми се пътува повече в чужбина и си мечтая, организирам си екскурзийки, групи с приятелчета и т.н.
ЮЛВ и Луната ми - с майка ми проблеми... с жена...
Луната ми влиза в 10 дом лятото, около юли, а в Лъв 3-4 месеца по-рано.

МАРАЯ, Юпитер в 7-ми соларен ли е в НАП-а?  ;D
« Последна редакция: Януари 04, 2014, 11:41:03 pm от Yaya »

А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2332 -: Януари 04, 2014, 10:56:51 pm »
И да добавя - Марс на АЦ може да е виновен днес да си купя карта за фитнес   ;D

А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #2333 -: Януари 04, 2014, 11:05:33 pm »

Да ти кажа, Меркурий и този солар ми е там. Още няколко години ще си аспектира Мерка. Засега не го усещам тревожно, просто ми се пътува повече в чужбина и си мечтая, организирам си екскурзийки, групи с приятелчета и т.н.
ЮЛВ и Луната ми - с майка ми не си говорим от 2 седмици. Не знам защо, тя просто млъкна  ;D Вероятно това, което ми тежи тук, ще се промени, когато се преместя. Което ме кара да искам да се местя  :P Проблемът ми е опозицията на Сатурн и Слънце - трябва да съм сигурна в това, което правя, а Везните допълнително ме карат да се чудя  ;D
Луната ми влиза в 10 дом лятото, около юли, а в Лъв 3-4 месеца по-рано.

МАРАЯ, Юпитер в 7-ми соларен ли е в НАП-а?  ;D
Светско и добре изглеждащо.. ;D
Гледай да не станеш много екстравагантна.
Мощна помощ чрез връзка...
И защо си мисля..,че ще водиш дела за наследство? :rolleyes:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2334 -: Януари 04, 2014, 11:09:18 pm »
Това означава баба ми да почине следващата година. Да, задават се заради запазените части на наследниците.  :-\ хммм
Но ако е само заради делата - nil nuove sub sole... аз 9 дом го нямам за нищо в съдебна част  ;D

А Шопенхауер

*

astro

• 475
« Отговор #2335 -: Януари 04, 2014, 11:30:26 pm »
Това означава баба ми да почине следващата година. Да, задават се заради запазените части на наследниците.  :-\ хммм
Но ако е само заради делата - nil nuove sub sole... аз 9 дом го нямам за нищо в съдебна част  ;D

7-ми в 9-ти...съдебни дела и там Юпитер..ще ги печелиш..с братовчеди, братовчедки...Партньор от далеч..Пътувания...Възможна е среща по време на пътуване с бъдещ партньор...
А за баба ти - да я пази Господ жива и здрава...

Уморих се..днес много астрология,а и хороскопи правя.... :rolleyes: :-[

« Отговор #2336 -: Януари 05, 2014, 09:51:52 pm »
С какво се свързва акцента на втори, осми и шести дом в солара?

Осите на соларен осми и втори са съответно точно по наталната ос Асц.- ДЦ, а соларните МЦ и ИЦ са по наталната ос втори-осми дом. Шести соларен попада в 10 натален дом и там (върху нат. МЦ във Везни) има съвпад на Луна в първите градуси на Скорпион и Марс и СЛВ в последните градуси на Везни.

Промяна в работата ли може да значи?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2337 -: Януари 05, 2014, 09:59:41 pm »
Промяна по-скоро не. Като че ли ще се фиксираш повече върху работата с цел увеличаване на доходите. Възможно е да те занимава възможнодтта за промяна и да търсиш такава, сравнявайки се с доходите на другите.

Ти да не си родена средата на март?

А Шопенхауер

« Отговор #2338 -: Януари 05, 2014, 10:17:41 pm »
Края на февруари. Слънцето ми е в първия градус на Риби.

« Отговор #2339 -: Януари 06, 2014, 01:33:06 am »
   Здравейте, от доста време не съм влизала тук, но гурбетчийски живот. Новият ми солар започна и то не съвсем добре. Другата седмица се прибирам в къщи, ще имам достатъчно време за нет, предполагам. Ако някой има хрумки, може да сподели, пък аз ще дам обратна връзка веднага.
  Миналия солар, беше интересен, почти целия в гурбетийство...скъса ми се гъза от работа...Сега нещата не знам накъде водят....но отново съм пред пълен обрат в живота....

Да дам обратна връзка, как започна солара ми, 10 мин преди да настъпи новата година, баща ми получава масивен инсулт, до днес беше в интензивното, днес научих новината, че е прескочил трапа, от утре следва рехабилитация....но не се знае дали ще се движи или ще остане пълен инвалид...
Съответно напуснах работа, без желание да се връщам повече на същата, почнах да получавам пристъпи на задух когато отивах на работа, вероятно на нервна почва....и се прибирам след 2-3 дена в БГ. Но какво ми предстои и какво ме чака имам само смътна идея...
Но имах планове да се задържа тук в Швейцария за дълго...сега всичко рухна, ще трябва да загърбя любови и работа....Чувствам се изморена до смърт от тази съдба. Преди точно 9 години, майка се разболя, прибрах се от Германия, грижих се за нея до смъртта й и пак така, загърбих хубава работа, загърбих любовта си....и все сначале...