Бихте ли ми дали вашия поглед за оплетеното положение по този солар, което сега ще се опитам да опиша?
Човекът работи с приятели, овързани са явно като свински черва. Кажете ми правилно ли тълкувам следните неща:
1. съвпад радикален МС със соларна К8 - кариерата му зависи от подкрепата на партньорите му.
2. съвпад радикален К9 със соларен ДЦ - развитието му зависи от партньорството с тези хора.
3. соларен 6 в радикален 7 - работата му изцяло зависи от партньорствата, т.е. той е зависим.
4. Уран У МЦ рад. е в 10 соларен в Овен - коренна промяна на кариерата?
5. Съвпадът на Уран и Сатурн в соларен 10 и натален 11 сочи, че работи с приятели по общи проекти, но това сега се променя.
6. Сол.Плутон в 6 соларен определя промяна в работата и необходимост да се хвърля много енергия в работата, а в 8 радикален - трансформация на поддръжката от партньори, но как да разбера в каква посока?
Та всъщност ме интересува как ще приключи цялата сага? Съвпадът Сатурн/Уран - на първо минаване на Уран започнаха проекта, на второ ретро - едни пари, които трябваше да получи човекът с картата, не се получиха, другият месец е трето и последно, и след него проф. му живот ще е друга бира, но как може да се разбере това? Вие виждате ли нещо, което аз не виждам?