Тая година всичко е в твоите ръце, така че дерзай. Каквото сама си направиш.
Чужбина или висше образование.
Отгоре ще ти помагат и ще те пазят.
Соларният ти асцендент е водолей, що реши, че е близнаци?
Баш тая година не ти е засегната особено любовта, ще наблягаш на учене, чужбина, учене в чужбина, личностно развитие. Така ще те тикат планетите свише. Или кариера нещо в тоя дух.
Не е речено, че няма да имаш и либоФ, ма не ти е пътят там баш сега...
ааа....говориш за следващата година - от следващия рожден ден...
Ми тогава пък наопаки - почти нищо няма да зависи от теб, ама верно хубава любов ти се пада. И работа, кариера, сбъдване на съществени желания покрай това или напредък. Любовта покрай работата май?
Ето сега събота вечер идеално време да седна и да се поразровя по старите ми публикации в този форум и попаднах на тази

Има нещо, което ме оазадачава - за тази година трябва да гледам солар за 2008/2009 - но като го гледам него - ми всичко по него ми се случи миналта година - 2008ма - завърших висшето си образование, и постигнах кариерно развитие - преместих се да работя в огормна фирма, а преди си бях в малка частна фирмичка, нямах любоФ....а пък сега като гледам солара 2009/2010 - ми то всичко по него ми се случва - имам страхотен късмет - като сгафя нещо, то от самосебе си се оправя, разхубавих се - Венерката ми прави 5 тригона, един от които с АЦ то

отлсабнах, стегнах се, промених си прическата и чертите на лицето ми станах по-привлекателни... Сльнцето ми в 6ти дом - много работя, много клиенти докарах на фирмата...
и такам - дотука всичко е по солара за 2009/2010 - айде да спомена, че и покрай работата се запознах с по-големия от мене батко /с 9 години/ - по Сатурн в 5ти дом, а Плутон в 7ми в Козирог...че той е и много богат, много успял бинзесмен е, обществена личност, с отговорна професия....още не са се случ