Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 453615 Прегледи
Re:соларен хороскоп
« Отговор #120 -: Юни 04, 2009, 07:36:33 am »
Погледнах си предстоящия солар а 2009-2010 и видях, че Луната в него е в точен съвпад на натален АС. Не стига това, ами Плутон (в Козирог) е на 2 градуса от соларен АС (Стрелец) и соларно МС е върху натален Плутон! Иначе нищо друго, което да се набива много на очи. Някакви промени май ще очаквам, ама знам ли какви. По натал Плутон ми управлява ДС, а Луната: ИС. Прилича на игра на осите, много интересно...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #121 -: Юни 04, 2009, 07:42:56 am »
Трябва по-обстойно да се разгледа соларната карта, в съчетание с други предсказателни техники. Една моя приятелка имаше сол. Луна в съвпад със соларния АС...
Сега трябва да излизам, замнинавам извън града, после ще коментирам...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

lolitta

Re: соларен хороскоп
« Отговор #122 -: Юли 04, 2009, 08:10:59 pm »
Тая година всичко е в твоите ръце, така че дерзай. Каквото сама си направиш.
Чужбина или висше образование.
Отгоре ще ти помагат и ще те пазят.
Соларният ти асцендент е водолей, що реши, че е близнаци?
Баш тая година не ти е засегната особено любовта, ще наблягаш на учене, чужбина, учене в чужбина, личностно развитие. Така ще те тикат планетите свише. Или кариера нещо в тоя дух.
Не е речено, че няма да имаш и либоФ, ма не ти е пътят там баш сега...

ааа....говориш за следващата година - от следващия рожден ден...
Ми тогава пък наопаки - почти нищо няма да зависи от теб, ама верно хубава любов ти се пада. И работа, кариера, сбъдване на съществени желания покрай това или напредък. Любовта покрай работата май?

Ето сега събота вечер идеално време да седна и да се поразровя по старите ми публикации в този форум и попаднах на тази  :)

Има нещо, което ме оазадачава - за тази година трябва да гледам солар за 2008/2009 - но като го гледам него - ми всичко по него ми се случи миналта година - 2008ма - завърших висшето си образование, и постигнах кариерно развитие - преместих се да работя в огормна фирма, а преди си бях в малка частна фирмичка, нямах любоФ....а пък сега като гледам солара 2009/2010 - ми то всичко по него ми се случва - имам страхотен късмет - като сгафя нещо, то от самосебе си се оправя, разхубавих се - Венерката ми прави 5 тригона, един от които с АЦ то  :-[  отлсабнах, стегнах се, промених си прическата и чертите на лицето ми станах по-привлекателни... Сльнцето ми в 6ти дом - много работя, много клиенти докарах на фирмата...
и такам - дотука всичко е по солара за 2009/2010 - айде да спомена, че и покрай работата се запознах с по-големия от мене батко /с 9 години/  - по Сатурн в 5ти дом, а Плутон в 7ми в Козирог...че той е и много богат, много успял бинзесмен е, обществена личност, с отговорна професия....още не са се случ

*

lolitta

« Отговор #123 -: Юли 04, 2009, 08:13:25 pm »
охх нещо натиснах на лаптопа и се прецака поста ми...

та това щях да напиша - защо ми се случват нещата по 2009/2010 соларна година сега, а не по 2008/2009?

просто нищо от 2008/2009  не се връзва към тази година ??

*

Asol

• 4140
« Отговор #124 -: Юли 04, 2009, 08:22:42 pm »
Ако вече си празнувала рожденния си ден за тази година,  актуален ти е солара за 2009/2010 година, ако използваш Зет-а. Astro.com ги изчислява май на календарна година, не от рожден ден до рожден ден.

*

lolitta

« Отговор #125 -: Юли 04, 2009, 08:33:29 pm »
тц на 28ми октомври духвам 24тата свещичка аз...аз в астрокома си го правя солара и солар и натал също  :P

*

Asol

• 4140
« Отговор #126 -: Юли 04, 2009, 08:59:37 pm »
2009/2010 ти е актуалната соларна година според astro.com т.е от 28 октомври 2008 до 28 октомври 2009. За след това е солар 2010/2011.

*

Todr

• *
  • 65
« Отговор #127 -: Септември 01, 2009, 02:01:27 pm »
Имах рожден ден преди два дни и ми е мерак да си направя соларен хороскоп.Четох как да стане и пробвах първо с Зет лите 8, като дадох тип карта и избрах двойна транзит точно на рожденния ми час.Появиха се вътре наталните ми позиции , а външно явно тези транзитните.Това соларна карта ли е   ? .Пробвах и с астро.ком на Extended Chart Selection,после избрах и Natal+Solar return chart  на опции написах пак рожденната ми дата но с 2009 година. Излезе същата карта като в Зета, но ми смята и  соларния асцендент ,и десц. В зет ми показва и 4 аспекта ,а в астро.ком явно и наталните . Отворил съм и сайта http://astrohit.com/lunar/solar_0.php, добре ли са разтълкувани там аспектите. Това съм направил засега на прав път ли съм  ? така астро.ком вярно ли ми изчислява соларната карта ?
Слънце-Дева,Луна-Риби,Асцендент-Скорпион,Марс-Близнаци,Юпитер-Рак,Меркурий-Дева,Венера-Лъв

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #128 -: Септември 01, 2009, 05:47:42 pm »
Вътрешната ти карта трябва да е тази с транзитите, а наталната трябва да ти е външна.

*

Todr

• *
  • 65
« Отговор #129 -: Септември 01, 2009, 08:19:14 pm »
но ми е обратното, вътрешната ми е наталната. Ето пробвам пак отивам на Extended Chart Selection в астро.ком ,като преди това съм попълнил данните ми и избирам Natal+solar return chart+ houses и ми излиза следното : http://farm4.static.flickr.com/3447/3878145025_589f89f4d3.jpg .Правилно ли съм го направил ?
Слънце-Дева,Луна-Риби,Асцендент-Скорпион,Марс-Близнаци,Юпитер-Рак,Меркурий-Дева,Венера-Лъв

*

Kaya

• 2893
« Отговор #130 -: Септември 01, 2009, 08:27:27 pm »
таман е :P ще се жениш ли или детенце се очаква?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

kaily

• 5145
« Отговор #131 -: Септември 01, 2009, 10:35:20 pm »
За мен не е тамам.
В Зета става номера, в астрокома не знам дали става.
В зета можеш да обърнеш картите, така че наталната да ти стане външна.
Горе вдясно има бутон за обръщане на карти в Зета.

*

Nebesna

« Отговор #132 -: Септември 01, 2009, 11:09:49 pm »
Абе не го обърквайте човека. В картата, която е поставил, наталните планети са във вътрешния кръг.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #133 -: Септември 01, 2009, 11:18:35 pm »
За мен не е тамам.

Кайли,не зная какво става с този Зет,имам зет 8-лайт версията,само един натал ми дава и отделно картата с транзитите.Може и синастрия да се направи.Никакви солари,лунари,прогресии.Какво става и аз не разбирам,а да не говорим и да ги завъртам картите. :-[

*

Mia21

• 2502
« Отговор #134 -: Септември 02, 2009, 12:09:53 am »
За мен не е тамам.

Кайли,не зная какво става с този Зет,имам зет 8-лайт версията,само един натал ми дава и отделно картата с транзитите.Може и синастрия да се направи.Никакви солари,лунари,прогресии.Какво става и аз не разбирам,а да не говорим и да ги завъртам картите. :-[

на въпроси относно ЗЕТ 8 лайт никой не отговаря, това явно е групово табу и аз се примирих  ::)

Явно те си работят с другите версии и заради това.Тази програмка я поразгледах,ама нещо ми се губят определени моменти.Да не би,защото е безплатна-може някакъв ключ да трябва.С някои работи може да не съм съвсем в час,ама с програмите...Професионално изкривяване ми е все пак. :-[

*

kaily

• 5145
« Отговор #135 -: Септември 02, 2009, 09:38:12 am »

1. Обръща картите и външната става вътрешна, а вътрешната външна
2. Първа карта - вътрешна
3. Втора карта външна

Зет не прави солари, трябва сами да си ги направите. Пак от зета, примерно родени сте на 1.1.1990. Слагате си наталната. След това чукате на 3. и там пишете 1.1.2009. Давате там която опция имате за транзити и ви излизат двете карти - наталната и транзитите към 1.1.2009.
След това чукате на съвпада на Слънцето и ви излиза графика, която показва в колко часа е точният съвпад. Примерно 2 януари 2009 в 8.00 ч.
Часа и датата на съвпада нанасяте в 3 и пак натискате транзити.
Така получавате картата, която ви дава астрокома - с точния съвпад на тланзитно и натално Слънце.

Накрая натискате 1 - бутонът, който обръща картите. И сте готови.
Бутонът прилича на S.

*

Todr

• *
  • 65
« Отговор #136 -: Септември 02, 2009, 09:51:40 am »
мерси за отговорите, значи съм се справил с астрокома, а сега си я направих и в Зет , че там ми е по удобно да ги гледам. Сега ще попрочета за интерпретации, но ако искате може и да помогнете с някои насоки :) ,примерно с кое да започна

*

kaily

• 5145
« Отговор #137 -: Септември 02, 2009, 10:19:36 am »
Има една чудесна книга за соларите, само нея ползвам и нищо друго.
То се гледат основни насоки, който си мисли, че ще сметне точни събития и точно време, се лъже. Животът винаги излиза по-прав от астрологията.
На Марион Марч и Джоан Мак-Эверс - Слънчевото завръщане. На руски е.
В клуб Астрология на дира преди няколко години мисля, че пуснаха книга май от Апостол Апостолов, който беше превел тая книга едно към едно на български и се беше подписал отдолу като негова.
Виж там дали ще я намериш.

*

kaily

• 5145
« Отговор #138 -: Септември 02, 2009, 11:50:38 am »

« Отговор #139 -: Септември 03, 2009, 02:27:07 pm »
    Миа, понеже знам че си на ти с руския, ще ти пратя сайт, където във форума се дискутират проблеми и въпроси свързани със зет-програмите....http://www.zaytsev.com/forum/viewtopic.php?t=893&postdays=0&postorder=asc&start=20