,просто никакви събития ,нищо съществено.....
нема като как да стане ,след като вътрешно/прогресия/ не съм подготвена за външните обстоятелства/дирекцийте/. :)не му е дошло времето ,няма съвпад или опозе на определени куспиди с домове и прочие.....
Не е задължително според мен да има поддръжка от прогресии и дирекции, за да работи солара.
При мен соларите засега действат малко преди рожденния ден, като принципно, един солар може да се задейства до 6 месеце преди Р.Д.
Миналата година точно на 11 декември , почина баба ми, а тогава в новия си солар за 12.12.2008 ( който важи за 2009 ) имах соларни Плутон , Меркурий и черна луна на куспидата на соларния 4ти дом., като тр. Плутон още не ми беше направил съвпад с натален Меркурий, макар че той действа до 2 градуса преди и след съвпада.
Меркурий ми управлява 4ти дом в Дева.
В тазгодишния солар Уран пък ми е на соларната К4, и месец преди рожденния ми ден даде събитието веднага, макар че тук имам и прогресивна к3 в съвпад с натална к4, което допълва картинката.
Като цяло аз смятам че соларите са много добра прогностична техника, не ги имам впредвид само като допълващи картината.