Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 452980 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:соларен хороскоп
« Отговор #340 -: Март 18, 2010, 04:47:07 pm »
Петчен, този солар започва от 2010 година рождения ти ден, а не от миналата до сега. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

petchen

• *
  • 66
  • Слънце - Везни, Асц. - Козирог, Луна - Везни
« Отговор #341 -: Март 18, 2010, 04:52:17 pm »
 :-[ Много съм зле....ей сега го видях това е за тази 2009/2010

*

petchen

• *
  • 66
  • Слънце - Везни, Асц. - Козирог, Луна - Везни
« Отговор #342 -: Март 18, 2010, 04:52:51 pm »
« Последна редакция: Март 19, 2010, 12:28:54 pm от petchen »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #343 -: Март 18, 2010, 07:06:25 pm »
Аз съм самотна майка,и затова ме интересува,тази година ще имам ли шанс,да срещна подходящ човек.

През следващата 2011-та според мен имаш по-добър шанс.
Ако трябва да фиксираме времевия интервал, оттук до края на 2012 има вероятност да се появи "твоят" човек.
Но 2010-та ми изглежда като че ли по-рутинна, не чак толкова богата на събития година. По-динамичен ми се вижда периодът през 2011/2012 година, особено от средата до края на 2011. А когато дойде твоят партньор, по-нататък не е изключено да имаш и второ дете. Знам, че сега не ти е време да мислиш за това, просто информирам, че е възможно да се случи преди 36-тата ти годишнина.
Желая ти успех! :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #344 -: Март 19, 2010, 05:57:50 pm »
Lillie Благодаря ти,много,за изчерпателният отговор. :58:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #345 -: Март 19, 2010, 06:00:57 pm »
Моля.
С теб имаме само три дни разлика, но хороскопите ни доста се различават. Ще си празнуваме рождените дни една след друга, първо ти.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #346 -: Март 19, 2010, 06:15:36 pm »
Моля.
С теб имаме само три дни разлика, но хороскопите ни доста се различават. Ще си празнуваме рождените дни една след друга, първо ти.  :blink:

еее супер,желая ти,приятно изкарване на празника,аз все още нямам не съм се настроила,за празнуване,аз работя в Кремиковци,непрекъснато има съкращения,а и мене може да ме махнат и е доста изнервена обстановката там.

*

Santi

« Отговор #347 -: Март 20, 2010, 04:56:23 pm »

*

Divna

« Отговор #348 -: Март 20, 2010, 05:02:49 pm »
Дивна много ти благодаря. :blink:
Нека наблегнем на сол луна,която наистина се набива в очи.
Аз имам дете(ще стане на 3 г).
Изневярата като предположение от моя страна ли ще бъде(т.е аз ще изневеря?)
Придобивка в любовен план,т.е чака ме нова любов,така ли? С някой артистичен човек?
Добре звучи,ако е така ;D(нещо съм отегчена от семейният живот :-X :-X)

Забравих да допълня,че загуба по 8ми дом претърпях точно 2 месеца преди да започне соларната година :(
Почина най-обичаната от мен жена на света-баба ми.

За изневяра, ако има ще е от твоя страна, тъй като Плутон в трети дом води до среща с човек, който ще изиграе важна роля в живота ти. Виждам обаче, че Плутон попада в 6 натален дом и може да се тълкува също за важна среща с човек изигравайки някаква роля в твоя професионален живот. Сол. Плутон прави съвпад с нат Юпитер в 6 натален дом-положителни професионални промени.
Сол. Венера в 7 сол. дом говори също за силна емоционална година. Тъй като си омъжена може да се тълкува, че ще подобриш значително взаимоотношенията си с настоящия си партньор. Тази позиция е сигнал за щастлив семеен живот също.
Луна в 8 дом има много значения. Може да означава също, че ти ще израснеш духовно и ще скъсаш с всички стари порядки, т.е. че миналото може да умре. От финансова гледна точка, Луна в 8 дом може да се тълкува като придобивка на нов дом било чрез наследсво или закупуване на ново жилище от твоя страна. Продажба също не е изключена.
Давам ти само примери, а вече тълкуването е много относително, защото трябва да се има предвид къде попадат планетите, в кой дом и какви аспекти правят.
Ясно се вижда, че годината ти ще бъде емоционална и от към личен и от към професионален план.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #349 -: Март 20, 2010, 05:33:54 pm »
Моля ви, да хвърлите по едно око и на моя нов солар. След два месеца имам рожден ден, сигурно е започнал да действа вече. Ще има ли любов, пари, работа, секс... ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #350 -: Март 20, 2010, 05:51:47 pm »
Моля ви, да хвърлите по едно око и на моя нов солар. След два месеца имам рожден ден, сигурно е започнал да действа вече. Ще има ли любов, пари, работа, секс... ;D

...че любов няма ли вече, нещо се загуби от скоро време  :P Ще погледна и ще пиша  :blink:

*

Divna

« Отговор #351 -: Март 21, 2010, 12:04:25 am »
Petchen, kak започна соларната ти година? Имаше ли раздяла с близки за теб хора? Раздяла с любим човек? Чувстваш ли се самотна в момента (сол. Сатурн прави съвпад с нат. Луна)?
Годината ти не е лека, но хубавото е че след няколко месеца всичко ще бъде зад гърба ти. Следвашият ти солар е чудесен.

*

Divna

« Отговор #352 -: Март 21, 2010, 12:27:15 am »
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_31gw_01_anonymous_2010320.56417.14290.gif&res=100&va=&cid=ymyfileG1ZX30-u1268507650

Какво ли ме чака тази година  ;D
Не знам какво те чака, но ти ще очакваш да срешнеш твоята  "принцеса"-жената на мечтите ти  :blink:. Да изживееш неизживяното... Ще имаш много надежди за една красива и истинска любов (сол. Нептун в 5 сол.дом в съвпад с Хирон). Дали ще я срещнеш - възможно е и то да се окаже, че принцесата е една от твоите добри познати (сол. Венера в 11 сол. дом). Дали обаче ще изживееш бленуваната любов... това зависи само от непредсказуемия Уран в 7 сол. дом  ;)
Силна година откъм обучение (сол. Меркурий в 9 сол. дом, а сол. Слънце в съвпад с МЦ).

*

Santi

« Отговор #353 -: Март 21, 2010, 01:01:25 am »
Смаян съм, няма какво да добавя . Не знам дали това е моята принцеса, но мисля че съм срещнал това момиче и с нея се познаваме отдавна, но дали връзката ни ще стане факт е отделен въпрос  ;D . За обучението съм също съгласен  :blink:.

*

Asol

• 4140
« Отговор #354 -: Март 21, 2010, 10:17:57 am »
Миа, ако искаш прати на лс данните, че да огледам по-хубаво и по-детайлно, на тази карта не се виждат градусите на соларните куспиди.  ;)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #355 -: Март 21, 2010, 10:33:34 am »
Миа, ако искаш прати на лс данните, че да огледам по-хубаво и по-детайлно, на тази карта не се виждат градусите на соларните куспиди.  ;)

Благодаря ти, Асол! Пуснах ти ги на ЛС...

*

Divna

« Отговор #356 -: Март 21, 2010, 08:45:02 pm »
Мiа, вероятно Асол вече ти е отговорила, но ще си позволя и аз да коментирам  солара ти.
Сол. Асц. и сол. МЦ се управляват от Меркурий, който се намира в 8 сол. дом. Това е водещата ти планета през следващия солар. Ще преусмислиш много сфери в твоя живот, включително и образованието (сол. Слънце се намира в 9 сол. дом и прави съвпад с нат. Меркурий), ще си направиш равносметка за истинското приятелство и може би много от старите познанства и приятелства ще се трансформират, някой от които дори ще „загинат”(сол. Меркурий попада в 11 нат.дом).
Според мен годината ти ще бъде организирана (Сатурн в 1 дом). Ще се наложи да бъдеш доста отговорна. Ще придобиеш по-сериозно отношение към любовта и хубавата страна на живота ( К5 в Козирог).
Как ще завърши годината съдим по 4 дом и планетите в него. ИЦ в Стрелец, а Юпитер е в 7 сол. дом  и прави съвпад с нат. МЦ – професионални успехи, израстване, всичко свързано с комуникация, партньорство, договори ... ще води до добри резултати. Плутон е в 4 сол. дом. Той слага край на една част от живота, за да започне нещо ново. Може да създадеш дом или някакъв вид бизнес. Каквото и обаче да направиш през цялата соларна година ти ще живееш с идеята, че си в правилната посока (СЛВ в 4 дом).

« Отговор #357 -: Март 21, 2010, 09:19:51 pm »
Да допълня още нещо към поста на Дивна според мен акцента ще е върху работата-кариера развитие обучения за да се усъвършенстващ дори мисля че се очертават финансови постъпления.Незнам с какво точно се занимаваш но според мен през тази година те чака и пътуване в чужбина и работа с чужденци преговори с чужденци в които ти ще си движещата сила.През годината ще обърнеш внимание и на здравето си дори на моменти тревогите ти по отношение на здравето ще неоснователни може да почнеш диета да се храниш по-здравословно или да спреш цигарите ако пушиш.
По транзити някаква сериозна любовна връзка към края на годината или ако в момента си във връзка нещата ще се задълбочат-до тогава ще се издигаш професионално.Успех!
Докато дишаш...надявай се!

*

Divna

« Отговор #358 -: Март 21, 2010, 09:35:32 pm »
И на мен ми се въртеше това с чужбина.
Първо, защото в натала има индикация за живеене в чужбина (нат. Асц. Рак, а Луна е в 9 нат. дом).
Второ, сол. Луна в 12 сол. дом (живот в чужбина).
Трето, сол. Десц. попада в 9 нат. дом.
Но така или иначе тя е изтрила данните си, за да се видят другите карти (транзити, прогресии ...), за да се потвърди. Само от един солар не може да се тълкува, затова като цяло споменах най-общото.

*

Divna

« Отговор #359 -: Март 22, 2010, 01:19:04 am »
Mia, както ме помоли ще пиша тук, но определено не съм аз тая от която някой трябва да се учи - много съм начинаеща.
Не знам защо, но когато ти направих картата (използвам астро.ком) получих леко домово разминаване (около няколко градуса).

Определено ти предстои много важна година.
Прогресивна Луна е в 11 дом (Телец), като през месец май прави точен съвпад с наталната ти Венера (тук говорим за любов).
Ако не си семейна може би от около година и половина/две, идеята да се задомиш е на първа линия. Луна в Телец желае сигурност във всяко едно отношение. Имаш също възврат на лунните възли, както и пр. Луна към есента ще направи съвпад с нат. Слънце (влизаш в нов цикъл, предстоят ти много промени).
Соларът за 2009/2010 показва, че миналата година ти е била доста емоционална (соларен Асц. в Рак, сол. Луна в точен съвпад със сол. Венера).  Най-вероятно от миналата година си започнала да се интересуваш от астрология (9 соларен дом в 8 натален, както и соларните Юпитер, Нептун и Хирон в точен съвпад  в 9 соларен дом).
През изминаващата сол. година дали не си срещнала някой специален за теб човек (Сол. СЛВ в 7 дом, ЮЛВ съвпад с нат. Марс) ?
Соларът ти за 2011/2012 има индикация за брак и дете (сол. Слънце в 7 сол. дом, Меркурий, Венера и Марс на Десц., сол. Луна в 3 дом и т.н., а и Сатурн ще влезе в знака на брака Везни  ;) )
Още от миналата година си започнала със сериозните промени в работата (Уран в 10 дом).
От няколко години 9 сол. дом ти е доста акцентиран. Учиш ли?

Със сигурност има още какво да се каже, но ми се иска да споделиш дали казаното до тук е в сила. Това ще ми помогне да разбера дали умея да чета картата и ще ми покаже къде греша също.